31 oktober 2011

Jo jag lever. Jag är otroligt dålig på att uppdatera, I knooow.
I helgen har det bara varit jobb. I lördes var det gåsamiddag för 60pers, gick väl relativt bra.
På Tomelilla marknad var jag på också. Jag och Tessan gick och letade efter korvmannen, han som säljer rökta korvar. När vi äntligen hittar honom (efter att ha gått förbi honom två gånger,haha), så säger jag till han att vi har letat överallt efter honom! Då blir han generad och får ett leende på läpparna, och säger "Jag är inte den som brukar bli röd i ansiktet, men ni flickor lyckades!" HAHA! Kär gammal man är det :) Och bara för att vi var så söta och gjorde hans dag så fick vi lite rabatt så klart ;) Lönar sig att vara söt och trevlig.

Snart kommer min man hem och ska laga mat till mig, första gången han får göra det ;) haha! I know, mitt kök är mitt kök. Men jag måste släppa in han lite :P

Jag älskar mina familj och mina vänner.

26 oktober 2011

God eftermiddag.

Jag håller på att klättra på väggarna här hemma, det är inte roligt att vara hemma bara! Därför hatar jag resturangbranschen då det oftast bara är jobb å kvällar och helger. Bläää!

Igår var jag och köpte Astran, så nu är den miiiin :D Min lilla skrothög. hehe. Och troligtvis blir vectran också såld nu, den ligger ute på blocket. Där är en som ska titta på den idag :) Kompis det går bra nu! haha.! Synd bara att man fick så jäääävla liten lön denna månaden, fan vilken ångest. Men det löser sig i halvlek :)

Imorron är det Tomelilla marknad! Gissa vem som ska ner och ha munkar? Pauline Olsson ;) hehe.
Jag har fått en craving på oboy.. skumt. Vill ha och vill ha :P

Jag ska snart sätta igång med maten, tänkte göra pannbiffar idag :) Mums mums.

Förresten, jag har glömt att säga att Tobias Wallin från Let's Dance var och käkade med sin dam i lördes på jobbet ! Jag gick där och tänkte att jag kände igen honom som fan, och sen när jag googlade hans namn så kom jag på det :D haha! Dom var verkligen jätte trevliga, dom berömde maten och resturangen, jätte nöjda var dom. Så himla härligt :)


24 oktober 2011

God kväll.

Snart är det November månad, sen är det Jul. Jag längtar! :D
I torsdags var jag en runda i Stockholm med Mattias och Peter. Vi gick upp klockan tre på morgonen för vi skulle vara i Sjöbo kl fyra. Vi skulle leverera bilar, jag fick köra en Jaguar xjr och pojkarna körde en Land Rover. Självklart skulle de pilla på takluckan och det blev nåt knas så att den ville inte stänga sig. Så I Jönköping fick vi köra till en verkstad och fixa det. Sen vidare till Örebro och lämna Jaggen och hämta en Ford Pickup och lämna Rovern, för att den köra och hämta en Mustang ;) Sen var det raka vägen ner till Skåne igen. Gud vilken pärs! Köra 120 mil på en dag är mycket. Vi var hemma närmare tolv på natten. När vi kom till Hörby var vi så jävla trötta och ville hem så det gick lite snabbare :P haha!

Fredags var vi segare än två pensionärer på ett ålderdomshem. Jag vaknade vid tio och kunde inte somna om mer, vaknade med huvudvärk. Medans Mattias sov till halv två på eftermiddagen.
Jag gick upp en sväng till Oma för hon hade kommit hem från Österrike. Direkt när jag kommer in får hon en kram, sen säger hon "Paulinnee, jag har tänkt på dig" och går mot köket. Jag klär av mig ytterkläderna och går in i köket och där står hon med två påsar med österrikisk chokladpudding! Åååh vad glad jag blev! Tusen kramar fick hon!

I lördags blev det jobb för hela slanten. Skit tråkigt hade jag. Puuh..
Mattias fyllde år :D
När jag kom hem bytade om och körde till Sjöbo, hämtade Peter för att hämta Mattias i Hörby. Sen tillbaka till Peter igen och satt där och snacka en liten stund.

Igår blev det mys hela dagen. Tog det bara lugnt. På kvällen gjorde jag en festmåltid; Helstekt fläskfile, stekt potatis och Lohmanders b-sås :)
Sen körde vi till bion i Ystad och tittade på De Tre Musketörerna. Vi hade hela salongen för oss själva :D hahaha! Mys mys! "Har du mer snacks kvar?" "Nej, du får passa på medans där är!" :P haha!

Idag blev det en fika med Anna på Bullen & Bönan. Jag tog inte en bakad potatis med kycklingcurryröran, Kryss i taket! :D Sen en snabb runda på boan, sen hem. Och nu sitter jag här och tar det lugnt. Mannen är inte hemma, så jag kan göra vad jag vill! :D Skämt och sido ;)
Nu ska jag laga lite mat tänkte jag.

19 oktober 2011

God middag.
Tänkte att jag skulle skriva en snabb rad innan jag hoppar in i duschen. Egentligen orkar jag inte, känner mig jävligt svag idag men jag får väl tänka på de andra som är tvugna att lukta på mig :P haha! Skämt och sido.
Idag blir det en fika med Linda på Bullen&Bönan så klart ;) Supersugen på kycklingcurryröran !
Snart är det jul också, jag längtar ! Julen är den bästa högtiden på året.. Man pyntar, pysslar, bakar, det är mörkt och man tänder massa värmeljus.. men någon jag kan vara utan är vintervädret, om vi ska ha sånt väder vi hade förra året. Det var hemskt ! Att köra bil var knappt någon idé, vissa gånger var det som att köra i en vit vägg. Läskigt.



Nu får jag nog hoppa in i duschen så att jag vaknar här. Usch, jag orkar inte. Hade velat legat på soffan idag, men så får man inget gjort ju :) Ciiao!

18 oktober 2011

Nu är det höstväder! Regn och åter regn.
Jag har varit hos Therese hela förmiddag och fikat med mamma och Lotta. När jag var ute med hundarna så träffade jag på dom så jag blev också inbjuden :) Mycket mysigt har det varit.
Ikväll blir det en tripp till Hörby för en liten middag. Annars blir det bara lugnt, skönt :)
Blåa naglar har jag idag också, har fått riktigt långa nu så det ser nästan lite läskigt ut med den blåa färgen. Det är en mörkmetallic, jätte fin, men lite läskig ;) hehe.
Nu ska jag lägga mig ner i soffan och ta det lugnt. Läsa lite i halens tidningen eller nåt . Ciiiao!

17 oktober 2011

Ny vecka nya tag :)
Gud jag har ju inte skrivit på en vecka här. Vad har jag gjort? Jag var utan internet i 2-3dagar för att Pontus rensade lite i min dator och jag råkade säga åt han att ta bort något som har med mitt internet att göra. Klant! Men men.. Annars har jag nog inte gjort så mycket.. Jobbat nästa hela förra veckan gjorde jag faktiskt. Denna veckan kommer jag vara ledig, jag ska bara jobba lördag ! Då M fyller år :/ Så jävla typiskt. Enda dagen jag ska jobba och jag kan inte fira hans dag med honom.
Vad händer annars? Inte för mycket. Jag ska köpa en ny bil, en opel Astra :D Vectran står fortfarande på parkeringen och tar plats. Det är skit svårt att sälja en bil med defekt motor.
Det går jätte bra med mig och M, motgångarna gör oss starkare :) Jag kan inte vara lyckligare <3


En gammal bild

Sommaren 2008, jag och Lotta hos TH :) Jag har nog precis kommit hem från Bulgarien, känner igen brännan från min halterneckbikini ;) haha!


8 oktober 2011

Jag ger upp med att försöka blogga nuförtiden. Jag har varkens tid eller lust, full rulle hela tiden :)
Förra helgen blev det jobb för hela slanten, lördagen var det stor fest på jobbet och vi slutade halv fyra på natten. Upp igen innan tio för att börja halv elva på söndagen. Som tur jobbade jag bara till halv tre, men bara det var apjobbigt.
Vad har annars hänt i veckan? Jobbat, myst, hjälpt Lotta med att sy gardiner, ätit kanelbulle med moster becka på Fiket. osv. Lilla Troja är här på besök också, det går jätte bra och M är ganska glad i henne ;)
Nu ska jag nog göra något vettigt.. Dammsuga och diska? Det blir ju lätt skitigt när man är två (fyra med hundarna)

Någon som är intresserad av en Opel Vectra 2,5 V6 -98 .. oljepumpen är kass :P

1 oktober 2011

God middag !

Jag säger det ännu en gång; Fan va jag är dålig på att skriva i bloggen ! Men så är det när man är kär och lycklig :D Jag vet heller knappt vad jag har gjort dom senaste dagarna? Hmm.. jag får försöka tänka lite här.

I tisdes var jag vaken sen klockan sex, skit va duktig jag var :D haha! Tanken var att jag skulle till Rusta och köpa tapeter, och det fick jag också :P Fast i Malmö. M och Robban kom hem hit och skulle "fika?" på förmiddagen och sa att de skulle till malmö och lämna en bil och behövde min hjälp med att köra också. Therese följde också med :) Och vi hade full rulle hela tiden. På Rusta fick jag köpt min tapet som jag ska sätta i min hall, det kommer säkert blir superfint :D Sen blev jag så himla kissnödig.. Vi letade efter McD och kom till Rosengård.. När vi ändå var på toa där så passade vi på att käka :P haha!
Väl hemma i Tomelilla så körde jag och Lotta till Boan och köpte lite färg till deras hus. STORT GRATTIS! Är så glada för er skull! Och jätte fint hus :D
Sen körde jag hem och la mig en stund. Jag var så himla trött! Jag fick sova en liten stund, sen ringde Peter och frågade om jag ville hjälpa han köra. Klart :) Fina bilar ! Så vi körde till Skanör/Falsterbo för att leverera en BMW 528 -11, snacka om att där var tryck i den! Det gick snabbt på E65 :P

Vad gjorde jag i onsdes? Jag jobbade några timmar, sen skulle jag köra ut till M's hus med kanelbullar. Tror ni att jag kan dit? Näää. På Kristianstadvägen så fick jag punktering på bilen! Har jag otur med bilar? Jaaa! :( Som tur var där ett reservdäck i bilen, så jag ringde M och Robban så fick dom komma och byta däck till mig.

I torsdes gick jag upp relativt tidigt. Skulle hjälpa till i huset, och det gick bra :D Var där nästan hela dagen och fixa och dona.
Mot kvällen så träffade jag min moster för att färga hennes hår och hon färga mitt :) Nu är jag en rödtott! Snyggt blev det också! Tyvärr blev inte moster lika nöjd med sitt, eftersom hon ville först bleka det från svart, för att bli ljusare brun :(

Igår blev det jobba för heela slanten.. Gud va jag var trött när jag kom hem. Vi hade en stort sällskap med byggarmän, ni kan tänka er språket där. Det blev många censureringar :P haha!
När jag kom hem så var jag lite sugen på baren, snackade med Lotta om det. Men vi kom fram till att vi var ganska trötta. Så det blev ett glas vin för mig, sen sängen :)

Nu idag ska jag jobba igen, kvällen och natten. Ser verkligen inte framemot det :/
Nä nu ska jag dricka mitt kaffe och ta en macka eller nåt . Ciiaoo!

RSS 2.0