Godnatt

Nu är det dax för sängen. Upp tidigt imorron! Först solhuset, sen ska jag hjälpa Linda att bära lite möbler.

Godkväll

Vilken tur att Emma kom till lunchen, dagen var räddad :D
Efter FU körde jag en runda till Boan och köpte lite nödvändigheter som schampo och hårfärg. Sen när jag kom hem kokade jag lite nudlar och fixade en macka. Jag har ingen aptit nuförtiden. AAAH! Får bara i mig lätta saker.
Sen somnade jag fantamig på soffan, vaknade upp klockan sex och ganska utvilad faktiskt. Jag har varit trött hela dagen så det var skönt att sova lite :)
Nu har jag faktiskt städat lite i lägenheten, så nu blir det lite tv tittande !

31 mars 2011

God morgon.

Jo, jag kunde somna inatt faktiskt. Men jag sov oroligt hela natten. Nu är jag på FU och Emma är inte här :O Vad fan! Nu är jag här själv, ingen att prata med. Gaykillen har tydligen hittat nån annan och vara kompis med. haha!
Nåja, jag får väl göra nåt vettigt. Ciao!

Godnatt

Jag är ganska nervös för att gå lägga mig faktiskt. Kommer nog inte få många timmars sömn inatt, jag har allafall gjort en fälla vid dörren. Och kollar dörren 75gånger så att den verkligen är stängt och låst! Tur att jag har Izzi kan jag säga, även om hon inte är stor så skäller hon som fan! Jag ska köpa en sån dörrkedja också, sån som tjuter när nån försöker bryta sig in. Jag är skit nojig när det gäller sånt, men det ska fan alla vara tycker jag!

Ikväll körde jag och Lotta ut till pappa och bea som skulle bjuda på lite mat. Det blev massa mys med DoggeLiten, tillochmed blöjbyte (!) tur att han inte hade bajsat. haha! Maten var jätte god! Det blev faktiskt en indisk kycklinggryta med ris och naanbröd, supergott! Fick en matlåda med mig också ;) hehe.



Japp, nu ska jag gå lägga mig.

Mobilblogg

nu är jag och lotta hos pappa som ska bjuda på mat :)

mat <3

Jag har varit på Ica och handlat. Jag är lycklig! Så himla skönt att kunna köpa hem lite bröd, ost, skinka, proviva och allt möjligt! Mums! :D
Det är verkligen en härlig känsla just nu. Jag älskar den :) Jag har lust att shoppa upp alla pengarna, okej det tar inte så lång tid eftersom det är inte supermycket jag har :P Men Jude som jag är så snålar jag självklart. haha!

Snart tänkte jag gå och sola :)


Gud så tråkigt.

Jag har nog aldrig haft så tråkigt här, jag sitter och hjälper varannan minut. Där är två män som turas om att gå på toaletten var femte minut, och där händer inget på facebook! AAAAH!
När jag är klar här ska jag till Ica och handla hem lite nödvändigheter, som jag äntligen kan göra. Sen ska jag faktiskt sola, för jag är blekare än snövit! och det var säkert två månader sen jag solade. Borde också köpa en hårfärg så att jag kan färga bort min gigauuntiska utväxt.

Förresten måste jag berätta om två tjejer som jobbar på McD. För det första skulle jag ALDRIG anställt dom om de sminkade sig så hade sitt hår sådär. Dom kan väl varit 18-19år, men såg ut som 15. Dom sminkade sig förjävligt, helt svarta runt ögonen. Deras sönderblonderade hår hade dom tuperat och satt upp det i en slarvig knut så att det såg ut som ett fågelbo! Seriöst, fixa till er så att ni inte skrämmer iväg kunderna!


30 mars 2011

God morgon.

Jag har verkligen inte sovit bra inatt. Klockan tre vaknar jag av Izzi skäller och min dörr står på glänt och där är tänt i trapphuset! Min ytterdörr har en hasp så att den är alltid är låst, fy fan vad jag var rädd. Det har hänt innan att dörren har gått upp för att jag inte har stängt den ordentligt. Men jag går alltid och kollar på kvällen innan jag går och lägger mig om jag har stängt dörren ordentligt, och det gjorde jag igår också. Fan vad läskigt! Jag vet inte om det vad nån som försökte komma in till mig eller om det har blivit drag nånstans så att min dörr har gått upp. Nu kommer jag aldrig sova lugnt. Nu vill jag ha en sån kedjehasp!

Nåja, jag försov mig också tillpåköpet. Jag sov till klockan nio, så jag for upp och gjorde mig iordning. Eller rättare sagt att jag gick ut med Izzi och satte på mig en keps.
Fan, jag tror att vi slutar nu?

Mac Fisen

Jag ringde upp lotta innan och prata med henne en liten stund. Vi båda hade inte ätit kvällsmat och var djuriskt hungriga, så vi bestämde oss för att äta tillsammans eftersom Baz inte var hemma. Och det blev faktiskt McDonalds :) Äntligen kan jag ju faktiskt göra såna här saker! Underbart :)

Jag ska alldeles strax gå lägga mig, det blir ju tidig morgon som vanligt.. ingen rast och ingen ro här inte! Jag mår fortfarande illa, vad är det för fel på mig?!
Godnatt!

Glömde helt bort att efter FU körde jag och hämtade upp Anna för att fika lite. Det blev Hartmans, varsin kaffe och bulle med skinka på. Jag måste säga att dom kan verkligen blanda min cup of coffeé, jag sa att jag ville ha mycket mjölk och dom gav mig det! Underbart :D Andra rundan på kaffet blev det till och med något sött också, vi delade på en stor chokladbiskvi (stavning?), super god! Och jag skäms att säga det men vi lämnade kvar en liten bit :O
Sen gick vi en liten runda, en sväng på H&M för att jag skulle köpa en concealer. Tittade på lite bikinis inför badsäsongen! Sen gick vi in en runda på Guldfynd och Carol gick lagom på rast då för att ta en cigg med oss. :)
Efter det så körde jag hem Anna, och körde hem till mig!

HERRE GUUUUD!

Jag är världens lyckligaste!! Money! Jag grät av lycka! Jag ringde mamma direkt, sen ringde jag pappa också! Guud, jag är så glad att det har löst sig. Det känns som att berget på mina axlar har trillat av!

29 mars 2011

God middag.

Jag mår fortfarande inte bra, jag mår illa. Snart blir jag orolig, jag kan fan inte vara bakfull i tre dagar?! Fast vad bra bantningsmetod, för jag är inte hungrig. Eller jo.. det är det som jag är hela tiden! Men jag har inte lust att äta, men är hungrig. Konstigt va? Mmmm..
Snart är det luuuunch! Emma har sin sista dag idag.. Nääääää! :'( Nu kommer jag vara själv.

just det, bloggen!

Tror ni att jag gick och la mig när jag kom hem? Nää, jag gick ut med izzi och sen satte jag mig vid datorn. Jag hade för fan suttit vid en dator i fyra timmar innan! Jag är helt otrolig. Sen sista halvtimmen la jag faktiskt mig ner, men då kunde jag inte somna för då var jag rädd för att jag skulle försova mig.
Jag körde mamma in till doktorn. Besöket tog knappt fem minuter, så vi bestämde oss för att ta en hotdog i kiosken bredvid, satt lite i solen och gottade oss. Sen tog vi en liten österlen runda, vi körde mot simrishamn från Ystad. Mamma tog alltid med oss barn när vi var små på runder med bilen när det började bli vår. Nu är det ombytta roller, barnen tar med mamma på runder ;) haha! Mysigt var det alla fall.

När jag kom hem tog jag hand om disken som jag trodde skulle anfalla mig, så nu är den äntligen borta. Sen gjorde jag en stort lass med pytt i panna, utan ägg. Dels för att jag inte har några om jag hade haft några så hade jag spytt om jag hade ätit dom. Jag är fortfarande bakis och mår fortfarande illa! Min mage har inte återhämtat sig än. Usch usch!
Jag har precis kommit ut från duschen. Jag hoppas att jag mår bättre snart.

Jag längtar..

Tills detta är över.. fy fan va jag är trött, och fortfarande bakis, jag mår illa.. Blää! Jag kan inte dricka mer :( Jag drack inte för mycket i lördes, och absolut inte nån starksprit. Jag höll mig till vin och cider. Men va fan.. Jag kan inte ens röka. Jag röka inte på hela dagen igår, och när jag tog min första och enda cigg idag kunde jag knappt röka den iheller. Blää! Dax att sluta kanske? Jag sitter här och dricker vatten hela tiden, får hoppas att det hjälper.

Sen ska jag köra mamma till doktor i eftermiddag, får nog sova en timme innan vi beger oss. Jag ställde klockan på sex idag. Men närmare halv åtta steg jag upp. Sååå jävla trött..

Här är en tant som hjälpte mig med mitt cv, hon sa att det är tur att det finns såna söta och trevliga tjejer som mig i servicebranchen.. jaa, tack :P
Nu ska jag göra nåt oviktigt !

28 mars 2011

God morgon.

Jag har försovit mig idag, ska alldeles strax bege mig till solhuset.
Tro det eller ej, men jag är fortfarande bakis. Hur fan ska detta sluta?
Nu ska jag äta upp min knäckemacka, sen bege mig.
Ciao!

27 mars 2011

God kväll.

Alltså jävlar vilken dag. Jag tål verkligen inte sprit nuförtiden :S
Igår efter jobbet kom Lotta hem till mig för att dela på en flaska vin, blev också några glas av mitt rosevin. Sen kom Martin för att joina oss, en timme sen var han! haha!
Jag fick pröva ett läppstift av charlotte som skulle ge mer läppar, satan vad det sved och tillsist såg mina läppar ut som kissies. hahaha!
Sen gick vi ner till celticbaren, det var länge sen jag var där! Sen i somras tror jag om inte längre sen! Vi fick till och med visa legg, vilket jag tror att vakten drev med oss för han vet mycket väl vem vi är. Nåja.. om det kunde förgylla hans kväll så :P Allt var som vanligt, billig cider och trångt som fan. Så det känns att man inte har missat något alla fall.
Efter det blev det efterfest hos Johanna, blev lite mer dricka och massa rock-musik. Nice ;)

Hela dagen har jag mått piss, jag ska bli nykterist. Mina baksmällor nuförtiden är inte att leka med! Verkligen skit tråkigt!

26 mars 2011

God morgon.

Denna svensken vaknade redan vid sju, men icke som nicke att jag tänkte gå upp då. Med tanke på att jag börjar jobba vid tolv. Men skönt att veta att jag vaknar vid den tiden ändå :)

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, jag är ju inte speciellt hungrig :S Så jävla konstigt, jag mår nästan lite illa.

Godnatt

Gud va jag har varit skrivig idag, det har aldrig tagit slut ;) hehe. Tur att man kan tidinställa inläggen nuförtiden, varje bloggares önskan !

Ikväll har jag varit hos mamma och käkat. Det blev kycklingklubbor, klyftpotatis och massa grönsaker. Mums! Sen blev det naturligtvis våfflor :D Jätte mysigt var det, Alicia var också där. Hon var gnällig hela kvällen, men hon somnade vid sju tiden redan ;)

Nä, nu ska jag se vem som vinner Let's Dance, sen ska jag nanna. Det blir ju jobb imorron!

Oma und Opa

Här är min mormor och morfar, eller oma som jag brukar säga till mormor eftersom hon är från österrike :) Jag har ingen aning vilket årtioende det är, man jag gissar faktiskt på 60talet.

Min morfar har jag inte träffat på tio år, jag pratade med honom i telefon för några månader sen och vi båda grät! Morfar är från Forna Jugoslavien, som idag är Slovenien. Han pratar svenska men den är ganska dålig och det är inte många ord man förstår, dessutom börjar han komma till åren nu så det kan bara därför. Han bor i Malmö, så det är inte så värst långt ifrån. Dom andra i familjen har varit och hälsat på honom nyligen, men jag har fått förhinder varje gång. Jag hoppas att han snart kommer och hälsar på!

Mormor bor bara 100meter bort från mig, och jag borde hälsa på henne mer än vad jag gör eftersom vi bor så nära varandra :D Min mormor är den bästa! Hon lagar otroligt god mat och bakar jätte gott (vilket jag har ärvt från henne, hehe) Just nu är hon nere i österrike hos sina syskon och kommer hem nångång i påsk. Jag längtar! Jag vill också nångång åka ner till österrike och träffa mina släktningar där, det hade varit superroligt faktiskt! Dock får jag öva på min otroligt dåliga tyska, eftersom dom äldre inte pratar engelska så värst mycket.


Jag börjar bli vuxen

Om tre månader har jag bott i min lägenhet i ett år, tänka sig vad tiden går snabbt. Jag kämpar så gott jag kan med att ekonomin ska gå runt, vissa dagar är sämre än andra. Jag har fortfarande inte haft inflyttningsfest eller någon fest över huvudtaget. Det närmaste jag har kommit är att jag, lotta och Amanda gick in till mig i somras för att tvätta fötterna efter kulla för vi skulle till en efterfest. Och att ha en fest på egenhand är ingen fest tycker jag ;)
Jag har heller inga tavlor uppe! Jo, en i köket som jag köpte i marocko. Men den syns knappt.

Balkongen ser ut som ett bombnedslag för att jag har satt ut allt skit där, döda blommor och pappersinsamlingen :P Så den får jag snart röja och städa innan det börjar bli så varmt att man sitter och äter frukost på balkongen, så mysigt det kommer bli! Jag satt alltid ute i trädgården sommaren innan jag flyttade till min lägenhet, det var så härligt. Det är nästan lite synd att solen går bakom huset redan vid 12-13 tiden här faktiskt. Men den är framme hela morgonen och förmiddagen ju, inte för att jag kanske är uppe då, men men. Det är skönt att det är svalt i lägenheten på kvällarna allafall, så att man kan somna :)

Jag gillar min lägenhet, den är liten och mysig. Dock kunde garderoben i "storarummet" vara på ett annat ställe. Jag skulle behöva en nyare spis, denna är från 70talet! Den har en Till och Från knapp till ugnen.. omg! Jag skulle vilja tapetsera om hallen, men hyresvärden vill inte betala det och jag har inte lust att göra det själv. Även om inte hallen är jätte stor så är det ändå en kostnad. Den personen som tapetserade storarummet kan absolut inte tapetsera! Varenda linje syns för att dom har lagt kanterna på varandra, inte alls snyggt. Man kanske skulle börja leta annan lägenhet istället?

Min kropp kunde varit i bättre form, jag äter vitaminer, går ut med Izzi flera gånger om dagen, långa som korta runder. På sistone har det blivit väldigt mycket gott på kvällarna så därför har man gått upp fem kilo. Men det går jag ner nu i sommar när jag jobbar ;) Denna damen ska bli slankare!

Nä nu har jag babblat om allt, men ville bara skriva av mig lite. Nu ska jag fortsätta vara vuxen och ta min tvätt i tvättstugan :)


En tråkig dag på jobbet :P

Vad jag ska köpa när jag har pengar till det.

Jag kan säga att det är verkligen deprimerande att inte ha pengar, att bara ha några tior i jackan lixom. Så har jag levt sen jag kom hem från Marocko. Innan jag tar en resa så ska jag verkligen tänka efter om jag har pengar till det!

- Solpuder
- Concealer
- Hårfärg
- Mat !


Förresten så ska jag vara på solhuset de dagar jag inte är i Ystad.. spännande, verkligen. Jag är så trött på att bli anvisad överallt! För det känns verkligen som det. Kan inte nån bara ge mig ett fast heltidsjobb? Nej sån tur har jag inte. Kämpa lite måste man ju..

Våffeldagen!

Jag är så glad idag, för vi ska äta våfflor! Konstigt nog äter jag det bara en gång om året även om det är en av det bästa jag vet!
Så ikväll blir det massa våfflor! Jag ska leta upp mitt grundrecept, denna svensken köper icke pulvervåfflor! Det är godast om man gör smeten själv :) Och jag tycker det är godast med blåbär eller björnbärs sylt ! Mums.!


Älskade varelse

Snart är min lilla bebis 8år, i juli. Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort. Jag kommer ihåg när hon föddes, jag var så glad och när hon började gå så lekte jag alltid med henne. Jag fick först hennes mamma, men just då var jag inte redo, så jag bestämde mig för att vänta nåt år och istället ha en valp efter henne. Och så kom Izzi :)
Hon har blivit världens snällaste hund, och jätte mammig. När jag går ut med henne behöver jag inte koppel på henne för hon är vid mig hela tiden, eller max 2-3meter framför mig, och ibland när hon är en bit framför mig så stannar hon och väntar in mig och går fot med mig. Underbarare hund kan jag aldrig få!
Det bästa hon vet är att bli klappad och kelad. Om hon hade fått bestämma hade hon blivit det 24timmar om dygnet!


Snart hemma igen

Fan va lönt.. Jag skulle vara här i två timmar. Vad har jag gjort? Jo, kopierat mitt cv. Min handläggare vill att jag ska skaffa praktik.. neej! Tänka sig att jag har varit vaken sen klockan sju. Det får nog bli en middaglur sen :)
Vi slutar om tjugo minuter. Yeah!

25 mars 2011

God morgon.

Tänka sig att jag gick upp redan fem över sju. Kryss i taket!
Det är verkligen jäätte tråkigt väder idag! Jag hoppades på sol så att jag kunde ta en mysig promenad till solhuset, men hell noo!
Nåja, nu ska jag lägga på ett face och äta en knäckemacka. Fan va jag inte vill dit!

Alltså va fan ... ?



Mat är gott ! Så är det. :D

God kväll

När jag kom hem tog jag två knäckemackor, tog en dusch, sen somnade jag på soffan en stund. Jag vaknade av att både Pontus och Becka smsa mig, jag skulle hämta Pontus på hans praktik. Men gud va jag va trött! Och jag var nog tröttare när jag vaknade, riktigt yr.
Sen begav jag mig till moster becka som bjöd på jääätte god mat, det blev kyckling och massa stekta grönsaker och sallad, och till efterrätt blev det hallonsorbet ;) Mums! Man är riktigt bortskämd kan man säga.

Imorron ska jag iväg till Solhuset, jag vill verkligen inte. Jag tycker det är så jävla idiotiskt att jag ska gå på två ställen, funderar snart att gå ur arbetsförmedlingen, men jag kan inte än för då får jag inget från försäkringskassan. Nåja.. Det är hemskt för jag ska vara där klockan åtta imorron bitti! Alltså nuförtiden är jag fan inte människa vid den tiden. Men som tur är så slutar det klockan tolv!

Nä nu ska jag titta lite tv, sen ska jag hoppa i loppelådan!

Det går bra nu ;)

Statistiken igår ;)


Om det vore så väl

Emma: Man ska bo i skåne.
Jag: Ja, det är närmare till medelhavet.
Emma: Ja vi bor nästan i Spanien!

HAHAHA!

24 mars 2011

God förmiddag

Nu sitter jag på FU och söker lite jobb. Här har kommit hit en ny kille, han är såååå gay! Faboulus :D skit roligt faktiskt.
Det blir en snabb fika med Carol och Anna sen när jag har slutat sen ska jag göra lite ärenden, det måste ju också göras så klart.
Jag är fan redan hungrig, men inte så konstigt. Jag har bara käkat en banan idag. Jag har kommit in i den perioden igen att jag inte är hungrig på mornarna, speciellt inte när jag går upp så här tidigt. Jag försökte verkligen att gå upp kvart i sju idag så att jag hade hunnit duscha håret, men jag orkade verkligen inte. Så det fick bli en kroppsdusch bara och en keps på huvet.

Godnatt

Jag har haft jätte mysig kväll hos Becka, hennes mat var jätte god :D Skönt att äta lite grönsaker för en gång skull. hehe. Sen kom kusin Fredrik också upp en snabb sväng, sen blev det pannkakor som efterrätt! Mums!
Jag tänkte ju faktiskt duscha nu ikväll för att slippa göra det imorronbitti, men jag får väl göra det ändå.. Suck. Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp imorron. Och det slog mig nu att jag har glömt att fixa mat till imorron! Faaan.. Men va fan, får väl springa snabbt in på Ica innan jag kör till Ystad.
Hoppas ni har haft en bra onsdag. Godnatt!

Doktorbesök och fika

Det gick bra hos Doktorn, hon kände klämde och lyssna, men hon tyckte att allt såg bra ut. Vi tog blodprover ändå så jag får hoppas att det blir bra, eller att dom hittar varför jag är trött. Doktorn var faktiskt jätte bra, så jag ska nog börja gå till henne faktiskt.
Sen gick jag, mamma, Lotta och moster Becka till B&B för att fika. Pontus kom en snabb sväng men han gick lika snabbt igen, sen kom Tessan och Alicia. Så det blev värsta familjeträffen där :)
Snart ska jag gå till moster Becka som ska bjuda på zigenargulasch, jag har aldrig käkat det innan så det ska bli spännande :)

Lotta har ju köpt ny mobil (eftersom hennes gamla fick bada lite i halloncider), hon har köpt den nya Nokia N8 eller vad den heter och jag blev faktiskt lite kär. Jag tycker inte om det hära nya med touch (usch låter som en gammal kärring som inte förstår mig på moderniteter. haha) , men denna mobilen tyckte jag faktiskt om. Och eftersom att det mesta är med touch nu så får man väl vänja sig.

Nä nu ska jag snart bege mig.
Ciao!

Tidsinställt inlägg

Nu sitter jag hos doktor, jag hoppas allt går bra :) Och att dom hittar feler varför är så trött.
Sen blir det fika på bullen och bönan ! Mums!


Jag bjuder på en gammal goding :)

Att göra imorron

- Vara på FU.
- Snabb kaffe med Carol?
- Till arbetsförmedlingen.
- Lämna papperna.

Sen?

Check!

Möte nummer ett är avklarad. Nu är det bara doktorsbesöket kvar, sen är jag klar för denna dagen :) Dock ska jag inte tid förrän halv fyra, blää. Sen blir det fika på B&B igen :D Det är bara mysigt ;) hehe.

Jag har huvudvärk och spänningar i nacken. Tur att jag ska till doktorn ;)

23 mars 2011

God morgon.

Solen är framme idag igen! Så underbart, lagom varmt ute också :)
Jag ska snart göra mig iordning och bege mig till solhuset här i tomelilla, vart fan ligger det?
Nåja, slänga på sig ett face kanske? Ciao!

Godnatt

Jag måste gå och lägga mig nu. Jag har gjort det rättvist för både mig och honom idag, även om det absolut var det svåraste jag har gjort på länge.

Anna och jag tog en liten fika idag på B&B, sen gick vi en liten runda i Tomelilla, eller mest yrade runt och gick i cirklar. haha! Nu ikväll har jag tagit det lugnt. Imorron blir det möte och ett doktorsbesök. Jag hoppas på bra resultat :)

Godnatt.

....

Förlåt </3


21 mars 2011

God middag!

Nu sitter jag på FU och väntar på bättre tider, nä jag söker lite jbb faktiskt. Ska vara klar med pappret på torsdag, och jag har 9 jobb kvar. Drygt! Men jag har varit duktig och sökt 12 jobb :) Och låtsassökt också, men men. Emma och Marina höll på att garva när jag berättade för min mentor om ett jobb som jag hade "sökt". hahaha!

Göra nåt vettigt, jadå!

Tråkigt men sant.

Gud va min blogg är tråkig nuförtiden, men det handlar om mitt liv och så ser det ut just nu :) Det vänder snart igen. Det ringer folk som har fått mitt cv, verkligen jätte kul :) Bara synd att jag får tacka nej eftersom jag redan har ett jobb, men tyvärr måste jag söka eftersom jag har blivit beordrad det. Nåja, kanske i framtiden. Där var ett jobb som jag skulle kunna tänka mig faktiskt som frukostvärdinna, det verkar kul :D Men som sagt, min sommar är säkrad nu.

P var här en sväng ikväll, jag erbjöd honom av min goda kyckling och curry, men han ville inte ha :O Katastrof, haha!
Nu har jag duschat och ska snart gå lägga mig tänkte jag. Hoppas ni har haft en bra måndag! Godnatt.

Helt slut i huvudet

Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det är hemskt! Jag har nästan precis fått i mig lite kyckling, ris, currysås och ungstekt lök. Mumsigt! Men jag har ingen aptit :(
Det blir nog en tidig kväll för mig.. Jag ska ta mina vitaminer snart.. imorron blir det FU, åh så jobbigt! Jag måste säga att jag har så mycket i mitt huvud just nu så jag tror att jag snart ska sprängas. Ibland när jag vaknar är jag helt skakis och darrig i händerna, jag känner mig inte utvilad och skulle kunna sova i hundra år. Huvudvärk har jag också hela tiden.
Och min reklambunte har jag heller inte fått idag, hur tråkigt är det? Min måndagssyssla är förstörd.


Jippi!

Jag har kollat vad jag ska få tillbaka på skatten, och jag kan säga att nu jävlar blir det en ny soffa! Jag hatar denna jag har, den är nersutten i mitten och framförallt är den extremt ful för att den är solblekt-röd, plus ett ex antal fläckar. Men den har funkar än så länge alla fall :)

Hungrig är jag också.

Rätt roligt.

Jag sitter här och söker jobb, inte för att jag behöver det egentligen, men för att jag måste enligt dom på FU. Jag tycker det är rätt kul att sitta här och spana, skicka iväg cv osv. Rätt komiskt att jag söker servitrisjobb när jag vet att jag inte trivs med jobbet, men det är något jag kan. Suck på mig.


Detta håller jag på med. Hela bladet ska fyllas, 21 jobb med andra ord.

21 mars 2011

God morgon

Min natt har varit hemsk! Jag skojar inte. När jag kom till P igår så märkte jag att jag hade "växtvärk" i benen, sen när jag skulle lägga mig så blev det bara värre. Jag masserade benen, la filtar runt om för att dom skulle bli varma, jag gick upp och gick lite, jag försökte vagga mig till sömns. Ja till sist somna jag. MEN! Jag vaknade ett par timmar senare och då var värken tusen gånger värre! Seriöst, jag var två minuter ifrån att ta kökskniven och aputera min ben! Denna gången tog jag faktiskt en värktablett, för jag visste att det inte skulle gå bort på nåt annat sätt. Jag har aldrig haft så ont, jag grät av smärta. Hemskt!

Jag har sovit nästan 12timmar, vad är det med mig?!

Nu ska jag "söka" lite jobb.


Österrikiskchokladpudding med vindruvor, grädde och strössel :D

Massa tabletter



Jag tar en massa vitaminer nu så att jag kan bli lite friskare, frisk i huvet kommer jag aldrig bli, men kroppen kan må bra alla fall ;) haha!

Från vänster har vi Tjej som är ett kosttillskott med massa vitamer, B-12, Silica som är bra för hud hår och naglar, och Chi Sandra som är till sämrad prestationsförmågan, trötthet och svaghet :)

Har tagit dessa i en vecka snart och jag känner mig lite bättre, förkylningen håller på att gå bort alla fall ;)

Hemma !

Vilken seg dag på jobbet. Det är verkligen värdelöst när det inte händer så mycket, jag blir nästan mer stressad då. Skit jobbigt.
Jag fick med mig en stor burk med rödbetssallad och ett bröd (godaste brödet) Tack för det :)

Nu ska jag vänta på Linda, hon ska komma hit och hämta sin resväska. Ciao!

20 mars 2011

God morgon!

Det är en strålande dag, och denna svensken ska jobba! Naturligtvis.

Igår var jag och mamma uppe hos moster becka. Hon bjöd på sina goda franska potatissallad med kycklingklubbor :D Sååå mumsigt! Till dessert blev det österrikisk chokladpudding och grädde. Jag har kommit på att jag ska inte mixa grädde och vindruvor.. jääävlar!

Nåja, våren är här tycker jag :D Jag längtar till sommaren då jag kan äta frukost på min balkong och sola ansiktet lite. Jag har bara morgon/förmiddagssol, så det passar perfekt ;) Plus att det är svalt i lägenheten på kvällen.

Nu ska jag äta lite frukost, sen måste jag göra mig iordning för jobbet.

....

Ich vermisse dich.

اشتقت لك

19 mars 2011

God morgon!

Nu ska jag sminka mig, sen blir det en liten runda till Ystad med mamma och moster becka. Jag måste komma ut lite känner jag, jag orkar inte bara ligga hemma och vara sjuk :)
Ciao!

En gång till


I know, hemsk bild. Men det är jag för nån dag sen, gick och la mig med halsduk och sminket på.
Varför jag ville visa bilden vet jag inte. Med tanke på att det är faktiskt jag som fotar bilden och jag sover inte. Men ville visa att jag mådde dåligt :P

GODNATT!

Mumsigt!


Mamma bjöd på lövbiff med färskost, hasselbackspotatis, tariakeysås (stavning?) med sesamfrön i, och råkostsallad. Mycket mumsigt !

Nu ska jag gå och lägga mig, gud vad jag är trött.

18 mars 2011

God morgon!

Jag vaknade klockan åtta och ringde vårdcentralen (13samtal före mig!) och lämna mig nummer så dom ringer upp. Klockan tio ringer dom och jag sover. Klockan elva ringer dom igen, då vaknar jag! Dom hade inga akuttider kvar till mig, typiskt! Men det jag skulle komma fram till var att jag har sovit ungefär 12timmar om inte mer, kan inte komma ihåg när jag la mig igår, men ganska tidigt faktiskt, typ vid tio :)
Nåja, inget att göra åt det. Jag har ingen feber längre, bara lite förhöjd. Eller det pendlar ganska mycket så man vet aldrig.
Snart ska jag bege mig hemåt och kolla posten.

Dax för sängen snart?

Jag har druckit te, käkat chips, käkat en rad choklad, tagit tempen några gånger. Än så länge har jag bara förhöjd tempratur. Nu tittar jag på Evan den allsmäktige, jag har aldrig sett den och jag är nog inte ledsen för det. Den verkar inte superbra faktiskt om jag får säga mitt.
Jag är ganska trött så jag ska nog snart gå och lägga mig i sängen. Kanske läsa lite i boken, nä det orkar jag inte. hehe.

Godnatt!

mmmm.. marabou

Inte fan gick jag och la mig när jag kom hem, satte mig vid datorn istället.. suck.
Kvällsmat blev bruna bönor med bacon :D Mums!
Snart blir det en kopp te mot min stackars hals. Sen kanske en chokladbit ;) hehe.
Som ni har märkt så är jag inte så bloggsugen idag..
Jag ringde innan till vårdcentralen och berättade att mina symptom har blivit värre, så hon sa att jag skulle ringa klockan åtta imorron bitti så kunde jag nog få en akuttid. Gutt!

17 mars 2011

God middag

Jag trodde verkligen att jag skulle dö imorse. Jag var nära på att sjukanmäla mig, men jag visste också att jag orkade verkligen inte att fitta med försäkringskassan. Så jag proppade i mig två ipren, sen var jag fit for fight.
Vi skulle ha föreläsning klockan nio, jag höll på att dö i salen. Jag var nära flera gånger att springa ut från rummet. Jag mådde ikke bra!
Men nu mår jag lite bättre alla fall, som tur är. Men fan va det är snorigt! AAAH! Jag ser ut som sju svåra år, ska hem och lägga mig direkt i sängen sen. GUTT!

Nu ska jag fortsätta skriva mitt jävla cv. Ciao!


Närmare döden än vad jag tror.

Gud vilken dag. Mötet gick bättre än förväntat, men får inte resultatet förrän i slutet av månaden. Kvinnan som tog emot mig var jätte kär och käck. Hon tyckte dessutom att jag var helt fantastisk som var stammare och var så framåt och positiv. Kanon! :D
När jag kom hem till P gick jag och la mig i sängen och sov i två timmar, men det var verkligen ingen skönhetssömn, har inte sovit så dåligt på länge. Sen fick jag i mig lite mat, sen la jag mig på soffan direkt.
Nu är jag mer döende än levande, och det ska påpekas att jag ska till FU imorron. Jag kommer dö om jag mår så här då också..

...


...


16 mars 2011

God morgon.

Fan va jag är trött i huvet. Ja vaknade tio i åtta, men dum som jag var så somna jag om igen och nu är jag tröttare än Gandhi. AAAAH!
Jag hoppas att min brev kommer idag. Jag är skiiit nervös. Möte klockan tre. Det värsta som kan hända är att jag får ett nej. ÅH!
Nu ska jag äta lite frukost eller nåt. Ciao!

4/1-11 Förföljda

Panik i huset! Vi vaknade halv elva och Rashids träning började elva. Hade började stressa och gav nycklarna till Mouloud och begav sig ganska snabbt. Dom tränar fem timmar om dagen, helt galet enligt mig! Men så är det om man vill ligga på topp ;) Jag och Linda var som vanligt morgontrötta, vi gjorde oss iordning och begav oss till hotellet igen.

När vi kom ut på gatan insåg vi verkligen var vi var. Mitt ute i öknen, kändes det som. Som linda skrev; "Här åker man från landsbygden i Skåne och vaknar med en jävla åker mitt emot huset. Lite weird." Vi stod och försökte få tag i en taxi, alla var fulla med folk. Men tillslut fick vi tag på en.


Vart tog vägen vägen? Den är ute på en åker å åker.


Speciellt solskydd va? Det senaste i Paris ;)

Detta kan jag nog inte förklara bättre själv så jag snodde texten av Linda. Men jag kan säga att vi var livrädda när vi åkte i denna taxin, döden var nära oss många gånger! "Jag var livrädd att åka med denna man. Han uppfann egna regler hela tiden. Precis efter jag slutade filma så trodde jag att vi skulle dö. Jag skrev typ: NU DÖR VI! Men vi dog inte. Alla överlevde och jag började blunda för jag tordes inte kolla längre. Det som är chockerande, är att det tydligen ska vara svårt att få taxilicens i Marocko. Kan någon förklara varför?"


Hemskt var det!!

När vi kom tillbaka till hotellet sa vi hejdå till Mouloud som skulle tillbaka till sin sjuka mamma i Sidi Ifni, hon hade blivit sämre igen :(


När vi kom upp till rummet skulle Linda göra sina behov, men toalettpappret var slut så att hon fick använda mina bästa vänner!

Sen bytte vi om snabbt och gick ner till poolen i ett par timmar.
När vi kom upp igen så började vi packa runt i våra väskor. Sortera lite smutstvätt och tvätta lite kläder i vasken :P


De luktade!


Linda hittade sin halsduk och vantar och insåg att det var snart dax att åka hem till kalla Sverige..


... och det var hon inte jätte glad över som ni kan se. HAHAHA!


Denna bilden hade Linda jätte mycket roligt åt, hon tyckte att det inte liknade jag alls. Inte så konstigt; Den nakna sanningen ju ;) Och tydligen var jag så smart att jag smorde in ansiktet innan jag skulle duscha. Typiskt mig ;)

Sen började vi fjolla oss som vanligt. Linda fick till en jätte läskigt grimas där hon liknade en zombie. Seriöst, hade jag mött henne i en mörk gränd så hade jag blivit livrädd för henne!


Seriöst, hade inte ni också blivit rädda? :P



Sedan gjorde vi oss iordning för att ha en minitjejkväll på babel. Vi kände för att ta det lugnt.
Vi rensade allt! Brödet, varmrätten och desserten. Till och med servetterna försvann. HAHA!


Snygga som vanligt!


Ännu snyggare ;)


SNYGGAST!


"Kom igen, banka!"


Vitt bröd, smör, salt, peppar, svarta oliver och lite vinäger. För lindas del ska helt brödet vara dränkt i vinäger :P


Vi rensar allt i vår väg!


I know, suddig bild. Men vi fick inte nån bra bild alls, prövade flera gånger :P

Vår mat kom äntligen in. Jag hade beställt en lasagne som Linda hade ätit innan, dock var inte min lika bränd som hennes var ;) Och Linda tog en Tangine av ko. Lika gott som innan som vanligt!


Lasagne ;)


Lindas Tangine. Det är så himla gott!


Ännu mer vitt bröd. Gutt för magen, not!


Linda gillade inte ben, och hon skulle påpeka det vaaaarje gång också. Mycket viktigt.


Linda tyckte att jag såg ut som en inblåst blåsfisk. Skit kul!


Väldigt hungrig Linda "Sluta fota! Jag måste äta!"


Linda lämnade bara lite ben efter sig.


Jag då rensade tallriken, till och med tog brödbitar för att suga upp det sista ;)


Därefter bestämde vi oss för att beställa lite dessert. Skit billigt var det! 1dirham är 80svenskaöre, cirka 14kronor för en dessert. Det är så det ska vara!


Vi beställde Tiramisu och fick en underlig sked till :P

Sen kan jag berätta att vi var mätta och runda så att vi kunde rulla hem :D Men vi beslöt oss för att gå till en butik lite längre upp på gatan för Linda hade spanat in en sjal som hon ville ha. Som vanligt körde hon med "min man är marockan"-kortet och fick det billigare. Dom sålde sjalarna för 40dirham vilket jag tyckte var som hittat, men fick både skäll av Mouloud och Rashid för att jag inte prutade. Här i sverige får man betala över 100spänn för en sjal, så knappt 40kr är svinbilligt :)
Denna mannen som sålde sjalen till Linda försökte pussa henne, men hon sa att hon och hennes pojkvän gick förbi hans butik varje dag så då skulle han blir arg om mannen pussade linda. Så han lät bli, istället gick han på mig! Dum som jag var sa jag att min "pojkvän" bodde i Sverige, och då menade mannen på att han kunde inte se det, så då kunde han pussa på mig. ÄCKLIGA MAN! Jag kan säga att jag skrubba den kinden direkt när jag kom hem, ville helst skära bort den också!


En mössa som linda provade, Yo mannen :P

När vi skulle gå tillbaka till hotellet, när vi skulle gå över gatan märker vi att en man i bilen tittade och vinkade på oss, men vi tänkte inte mer på det. Men när vi har gått en bit så ser vi att mannen i bilen kör sakta bredvid oss. Skit rädda blev vi och sprang in i den lilla affären en bit innan hotellet, men affären var så liten att det inte fanns nånstans att gömma sig, och bilen stanna precis utanför så att han kunde kolla rakt in.
Så vi sprang ut igen och sprang in till ett cafe precis innan hotellet, vi ville ju inte veta vart vi bodde. Vi sa till servitören att en man i en bil förföljer oss och han såg på oss att vi var rädda. Vi tittade hela tiden ut genom fönstret och han cirkulerade. Vi beställde varsin varm mjölkchoklad och försökte lugna ner oss. Bilen parkerade med parkeringsljusen utanför cafeet med nosen in mot cafeet så att han kunde kolla när vi kom ut. Han stannade där i tio minuter, sen stack han. "Nu sticker vi", och betalade chokladen och SPRANG till hotellet!




Livrädda!

När vi kom upp till hotellet gick jag ut på balkongen och tog en lugnade cigg, satt på huk och tittade efter bilen. Efter en liten stund knackade på dörren, våra hjärtan hoppade nästan upp ur halsen. Jag fick äran och öppna dörren, och där stod en man i 30årsåldern, väldigt lik mannen i bilen. Han stod där med sin kusin och påstod att han var ägaren av hotellet och frågade om allt var bra, om vi var nöjda och om det var något vi ville ha så kunde vi bara säga till. Tillslut bjöd han upp oss på taket för att ta en drink och lära känna varandra. IN MY ASS! Jag sa att vi skulle sova, sen sa vi hejdå och jag stängde och låste dörren!
Vi var så jävla rädda, Linda uppfann ett extra lås som bestod av ett tillplattat Pringlesrör. Linda blev skit trött och somnade på två minuter medans jag låg vaken halva natten och lyssnade på alla konstiga ljud som fanns! Tack linda för stödet! :O


Skit säkert tyckte vi.

Godnatt

Jag är inte trött, men nu är det nog dax att gå och lägga dig.

3/1-11 Sjuk och middag

Vi låg och drog oss i sängen en liten extra stund idag, vi skulle ladda batterierna för att gå på kameljakt ;) Jag kände mig inte så värst bra denna morgonen, men hoppades på att det skulle gå över senare.
Vi åt frukost, gjorde oss iordning och väntade i lobbyn på Mouloud.


p-vakterna utanför hotellet.


Oblitoriska parbilden.


.. och i lobbyn.


Den döda fisken som inte var död :P

När Mouloud kom så begav vi oss ner till stranden. Vi gick och gick och gick och gick.. men såg inga kameler. Det var jätte varmt den dagen, och jag kände tillslut att jag inte pallade, jag mådde ännu sämre. Så jag bestämde mig för att gå tillbaka till hotellet för att vila. L&M följde mig tillbaka, sedan var dom ute hela dagen och såg jätte mycket, bla moskeér och djurpark.


Tydligen kan man parkera hur som helst.


Stunden innan jag beslöt mig för att åka till hotellet.

När vi kom till hotellet igen la jag mig direkt i sängen igen och mammaLinda stoppade om mig, gav mig vatten och gav mig allt jag ville ha innan hon begav sig igen.
Jag satte mp3 i öronen och försökte sova.
En stund senare kom Linda igen efter att dom hade varit och handlat lite mer mat, hon kollade mig ännu en gång och stoppade om mig. Sen begav hon sig igen för att inte störa :)

Efter några timmar kom hon tillbaka igen och då var det dax för mig att vakna, jag mådde lite bättre som tur var :) Vi gjorde oss iordning eftersom pojkarna skulle bjuda oss på hemlagadmarockansk mat. Mums! Det skulle bli jätte skönt att bli lite bortskämda för en gång skull, det är roligt att äta ute men hemlagad mat är det bästa :D
Vi gick ner till lobbyn för att vänta på Mouloud, vi skulle ta en taxi till Rashids hus, eller ja hans lags hus.


Skoputspojken som satt utanför vår balkong varenda dag. Jag tror att jag såg honom med en kund på två veckor :P


Vi kan aldrig vara seriösa.

När vi är framme sätter vi oss i vardagsrummet och lyssnar på lite arabisk musik medans pojkarna håller på med maten i köket.


Dagens outfit med dom "fina" tofflorna som jag fick låna.


Linda i andra änden av rummet.


Obligatoriska gruppbilden.



Vi var ganska lättroade också.

Efter en stund blev vi uttråkade och gick ut i köket för att se vad pojkarna gjorde.


Rashid grät och skar lök. Mycket charmig bild ;) haha!


Toffelgänget :D Vi var tvugna att ha på dom, annars fick vi skäll av Rashid :P


Vi satt och tittade på :)


Marockaner har tallrikar i lådorna.. hmm..




Internskämt; Walo, inget, walo, inget.. Amen sluuuutaaa.


Detta är socker! Jag trodde först att det var ost :P


Innan maten fick vi marockansk te, det var jätte gott. Men otroligt sött! Linda klara inte sin kopp så jag fick dricka upp hennes. haha!


Sen fick jag en rejäll sockerkick!

Pojkarna hade verkligen lyckats med maten. Dock fick vi dubbelt så stora portioner än dom, skulle dom göra oss feta?! Alla fall så rensade vi tallrikarna som vanligt. Jag måste nog göra detta nåndag, Linda ska vi kocka lite? ;)


Tagine heter det, och detta innehöll; Kyckling, gröna ärtor, lök, oliver och ägg. och så klart massa goda kryddor :)


Gott! Till efterrätt fick vi frukt i apelsinjuice, supergott det också :D Gud så mätt jag blev!


Mm, tacos

Nu börjar febern komma tillbaka igen. Men jag hann laga mat och äta, det blev tacos ikväll. Det var jätte länge sen jag käkade det :D dock glömde vi hälften, men det blev lika gott.
Känns som att jag snart ska gå lägga mig, men först ska jag nog skriva klart mitt marockoinlägg. Jag hade skrivit jätte mycket, sen klöddade internetet så jag var tvungen att starta om datorn och då hade halva sparats. Så jävla typiskt, men bättre det än att allt hade försvunnit. :)


I marocko.

My shoes!


Tyvärr så såg dom snyggare ut på bild, men dom är fortfarande fina :D Och dom skaver lite därbak vid låset, men det går över tills man har använt dom lite, får jag hoppas ;) Annars är det plåster som gäller!

Underbart väder.

Solen skiner och det blåser friska vindar. Och vad gör jag? Jo sitter inne för att jag är sjuk. Jag vill ut! Men jag kan ju erkänna att jag gick till ST1 som ligger 100meter från mig, men jag var helt slut sen när jag kom hem.
Jag hatar att vara inne när solen är framme.. okej nu är det inte speciellt kul eftersom det fortfarande är kallt, men det är härligt ändå :) Fast jag ska nog hålla mig inne ändå eftersom jag har frossa !
Nu ska jag nog skriva ett marockoinlägg tänkte jag, så det kommer väl ta ett par timmar. haha!


vänner <3


Ännu en gång, Smart va?

Nu har jag beställt Smart från Tele2, så vi får hoppas att det går igenom också. Men det tror jag, jag tror att min andra bindningstid är slut. Vi kan ju hoppas :) Jag behöver verkligen ett billigare abonnemang, jag betalar för mycket varje månad. Jag fick en kommentar här på bloggen av en tjej som jobbar där som skrev att jag kunde beställa det genom deras hemsida. Varför har jag inte tänkt på det ? :)
Jag tänker alla fall aldrig lämna Tele2, jag är jätte nöjda med dom. Och deras tvreklamer är ju i toppklass, "Frank-phone.. mhm!" Jag garvar varje gång! :D


Ska det inte vara chips med dippa?

När P äter chips med dippa.. eller ska jag säga dippa med chips?


Jag tycker den är bra!



Jag är inget större fan av Eric Saade, men jag tyckte denna var melodifestival-material! Dock kunde texten varit annorlunda, men men. Jag tror på den.

15 mars 2011

Gissa om vårdcentralen ville ta emot mig idag när mamma ringde idag? Nej självklart inte. Men jag har ingen feber idag, så det är skönt. Men jag mår fortfarande dåligt.

Godnatt

Jag har bara legat idag, jag körde hem och duschade, la mig på soffan och sov i två timmar. Sen körde jag till mamma och fick lite mat i mig, jag var inte hungrig men jag visste att jag var tvungen att äta. Bra va? ;)
Jag tog tempen också, jag har feber! Det var det jag visste! Jag kände det direkt när jag vaknade imorse!
Nu ska jag gå lägga mig, håll tummarna på att vårdcentralen tar emot mig imorron!

Jag går och lägger mig igen.

Jag är så jävla besviken på Tomelillas sjukvård. Jag ringde till Nova också eftersom P hade fått en tid redan ikväll. Det första kärringen säger är att jag är ju inskriven på vårdcentralen, och jag förklarade att jag vill ha en tidigare tid men dom hade inte förrän i nästa vecka. Då ljuger kärringen mig rakt upp i ansiktet och säger att det har inte dom iheller, och hon säger till P att dom har gott om tider!
Jag är så himla trött på att vara sjuk, jag vet att jag inte mår bra.

:'(

14 mars 2011

God morgon.

Jag ringde till vårdcentralen och berättade om min beskymmer och ville ha en akuttid. NÄSTA VECKA fick jag! Alltså seriöst, jag har varit sjuk sedan i höstas och hon i telefonen trodde bara att det var en vanlig förkylning. Nej det är det inte, det vet jag. Jag ville bara skrika åt henne i luren, men istället när jag hade lagt på så började jag gråta. Jag ringde till mamma i förtvivlan, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Där låg jag, hjälplös, smärta i hela kroppen och en täppt näsa och svullen hals. Jag ville bara sjunka ner i jorden.

Detta är fan inget roligt.

Jag vill tillbaka

Fantasibubblan <3


2/1-11 Stopp i toan!

Vi tog en liten sovmorgon, Linda vaknade före mig och slog en sjua. Sen vaknade jag och skulle göra.. hmm, slå en drill kan vi säga. När jag ska spola så funkar det inte! Lite panik fick jag och sprang ut till Linda "Det går inte att spola Liiiindaaaa!", hon tror att jag sket stopp i toan, men så är inte fallet.

Linda försökte leka mannen i huset men det gick mindre bra. Hon försökte spola vatten i toastolen, men det funka inte. Vi tänkte att det funka säkert sen, men nej.. Vi åt frukost alla fall.


Det luktade kanske inte mumma.

Sen var det Lindas tur att doing number two! Men eftersom inte vår toastol funka så kunde hon inte göra det, men hon kom på att där var en toalett vid poolen utan papper så hon bunkade upp med papper och sprang ner. Efter en stund kom hon upp igen och berättade att dörren till poolen var stängt och all kallvatten var stängt ! Men efter en timme så funka det igen och Linda blev överlycklig och sprang till toan! Visst hade det varit kul om det inte hade gått att spola då också? Men så var tyvärr inte fallet :P haha!


Klara färdiga gå!


Semester you know ;)

Vi var faktiskt inte särskild bakfulla, men lite sega och trötta. Det hade ju blivit lite sömn under semestern som gått. Så vi sov, åt nudlar och sov igen :P


Om man inte hade vårt fina speciallock så tog det hundra år för nudlarna att koka, men med locket tog det en halvtimme ;)


Tror ni att jag fick sova nångång? Nää, Linda var en riktig mupp kan man säga. haha!
Mina fyra bästa vänner på semestern; Mobilen, mp3n, nässpray och näsduken. Bekanten var halstablett.



Vi gjorde oss iordning för att sedan träffa pojkarna. Mouloud hade kommit tillbaka till Agadir och skulle stanna i två dagar.


Detta blev Lindas outfit, hon hade på sig något innan men ångrade sig.


Linda hade tråkigt medans jag gjorde mig klar, i vanlig ordning tog hon egobilder på sig själv :P

Och i vanligt ordning så åt vi på Babel, favoritresturangen ;)


Lindas brända men goda lasagne.


Min goda soppa, kommer inte ihåg vad den smaka, eller jag kunde inte smaka nåt eftersom jag var förkyld. Men jag kommer ihåg att jag hostade av den hela tiden :(


Rashid och hans frukt.


Mouloud, och likadan soppa som mig :)


Osså vi! Att jag ser ut som sju svåra år kan vi blunda för, jag mådde väl inte helt hallonsaft den kvällen.

Linda försökte ta en bild på pojkarna, men det gick så där. Till blev hon galen på dom och sa "Be still, don't breath, don't even twinkle!"


Helt galen crazy :P


Rashid ser drogat ut.


In med tungan!


HAHAHA!


Äntligen en normal bild :)

Eftermiddagen gick vi ner till stranden. Linda och Mouloud bråkade lite så jag och Rashid fick hållaoss undan en stund. Hade vi öppnat truten hade vi fått varsin döving av Linda ;) Nä, skämt och sido.


Vi tog ett foto vid fontänen som vi gick förbi typ varje dag.

Vi gick in på ett biljardfik där vi spelade biljard. När Linda och jag spelade i samma lag mot pojkarna, gick det dåligt. Men när Linda och Mouloud spelade mot mig och Rashid, vann dom!. Jag vann inte en ända gång!


När jag skulle slå. Rashid var min personalhandbagholder :D Mycket manligt!


Linda är koncentrerad!


Denna bilden äger! Mouloud ser ut som en mini människa som petar rashid i pannan med pinnen! HAHAH!

Efter det så bestämde jag mig för att bege mig tillbaka till hotellet för jag mådde inte bra, så Rashid  var snäll och följde mig :)
L&M stannade kvar på stranden och hade en romatisk stund, som vanligt så kom polisen för att.. ja.. you know. Men som tur kom dom ur det!

När Linda kom hem trodde jag att jag precis hade somnat, så när jag kollade på klockan så såg jag att den var tre. "Klockan är tre Lindaaa! Vad har du gjort tills nu?! Var har du varit?!" hahahha!

Mitt i prick


Kväll och chips

Jag körde hem till mamma innan, det första hon gjorde var att krama mig och smeka mig på pannan <3 (hon hade läst mitt förra inlägg) Sen kom vi fram till att jag såg ut som sju svåra år och att jag ska ringa till doktorn imorron och få en hälsoundersökning. Jag vet att nåt är fel, jag känner det på mig.
Mamma hjälpte mig med mina papper, imorron ska jag till banken. Så jävla roligt då.
Jag har trott hela dagen att det har varit måndag, det hade passat mer in faktiskt.

Nu är jag trött, jag vill sova!

Smart va?



Detta måste jag byta till. 99kr det första halvåret, 169kr resterande. Ska se om jag orkar ringa Tele2 imorron, eller så kan man se om dom står på boan eller Ica :P

Tröttare än Gandhi

Jag skulle kunna gråta nu, vilken jävla bittermutta man har blivit. Jag har varit sjuk sen i höstas, på min semester mådde jag inte helt hallonsaft och kunde inte släppa loss riktigt. Jag vill bli frisk, jag vet att det är något fel.
Jag börjar tänka på när jag var yngre och va sjuk. Speciellt när jag hade körtelfeber, mamma kom in med ett glas saft och en värktablett till mig med jämna mellanrum. Jag var sjuk i två tre veckor, blev beroende av glamour och våra bästa år. Jag bara låg på soffan och sov, tittade på tv.
Ett glas saft, en värktablett och mammas smekning på pannan hade gjort sitt nu.

13 mars 2011

God morgon.

Gårdagensjobb var dötrist, och när det väl hände nåt så gjorde det. Eller ja, vi fick inte 20pers på samma gång, men tillräckligt för att jag skulle springa lite.
Idag är jag mer död än levande. Gissa vem som har fått en förkylning till?! Pauline Olsson! Imorron måste jag gå till doktorn, för detta är min femtoelfte sen i höstas. Jag orkar inte vara sjuk mer! Nåt är ju fel på mig! Jag skulle kunna börja gråta faktiskt.
Jag har sovit tio timmar cirka, och jag är fortfarande lika trött som när jag somnade. Känner mig inte ett dugg utvilad, febervärk i kroppen, huvudvärk, ont i halsen och slem i lungorna. Jag dööööör!


12 mars 2011

Nu kör jag snart och jobbar.. Blää!

...

Sometimes I pretend to be normal,
but when it gets boring I go back to be me.


Herreguuud!

Jag satt med marockoinlägget i nästan tre timmar (?!) Okej, nu gjorde jag lite saker mellan också, men satan va många bilder! Tillsist snodde jag lite av Lindas text för jag palla inte mer :P

Det snöade för en liten stund sen, bara öste ner! Och nu är solen blå igen och solen skiner. Hmm! Så jag passade på att gå ut med Izzi en liten runda, hon var inte alls på g :S

Nu borde jag hoppa i duschen och göra mig lite fredagsfin kanske?


Jag vill ha sommar.

1/1-11 Tjejkväll

Vi bestämde att ikväll skulle vi ha tjejkväll med lite alkohol. Rachid, som var vår barnvakt i vanliga fall kunde inte vara med oss denna dagen för han skulle ha fotbollsmatch, han spelar för ett känt lag i Agadir ;)
Vi åt frukost och gick ner till poolen för att ha en lugn dag och ladda batterierna för kvällen! Vattnet i poolen var verkligen ASkallt! och det var alldeles för varmt att ligga i solen, men jag höll ut. Linda tyckte att det var piece of cake. haha! Hon har mer blatteblod än mig ;)


Sviiiin kallt är det verkligen, muttan fick köldskador! :P


Linda frös också :P


Som modell måste man stå ut med allt ;) haha!


HAHA! Linda sket i trappan och skulle ta sig upp från kanten :P

Vid tre tiden gick solen bakom huset och det var tid att gå upp till rummet igen och göra oss iordning för att ta en liten promenad i stan.
Jag var en riktig linslus! Linda höll på att bli knäpp på mig för att jag ville vara med på varenda bild medans hon ville fota omgivningen :P haha!


"Linda, ta ett foto på mig när jag gå uppför backen!"


"Linda, ta ett foto på mig när jag luktar på blommorna!"


Jag vid en random mur


Linda lika så.


Linda förstod nog inte att det faktiskt var opeln som jag ville fotas med och inte den franska skylten ;) haha!



Vid halv fem tiden var vi ganska hungriga och hittade ett ställe som hette .. bara för det kan jag inte komma på det? Joo, GFC hette det :D Jag beställde chickennuggets som smakade allt annat än kyckling, Linda åt en jätte god kycklingsmörgås, damn you!



Vi promenade sedan hem och skulle försöka vila en stund. Men linda hade mer damp än jag vet inte vad så jag fick inte en lugn stund ;) Den kvinnan vet inte vad vila är. haha!


Lite fick ett nummer av hennes lakan (som vi kom fram till senare att det var en gardin :P haha!)


Jag försökte vara seriös och skriva i res-dagboken :P


Linda bestämde sig för att räkna sina pengar.

Efter en stund med att försöka sova så bestämde vi oss för att fixa oss för kvällen. Jag tänkte att jag skulle köra all in med min outfit och inte stressa. Medans Linda blev klar ganska fort :P

Jävlar vilken haka jag ligger inne med ;) HAHAHAHA! Ser jätte rolig ut :D


Linda tyckte att jag tog lång tid på mig ;)


Här tycker jag att jag blev lite lik min moster/gudmor Sabine :)

När jag (vi) äntligen var klara vandrade vi ner mot stranden där vi skulle äta på den Indiska resturangen. Promenaden dit var nästan hemskt, man kan säga att vi önskade att pojkarna var med. Det är en himla skillnad att gå själva och med pojkarna. Männen var sjukt jobbiga! Vi beslutade att gå varandra i hand för att visa att vi var upptagna med varandra, men det funka inte. Två killar började gå med oss och frågade var vi kom ifrån, jag trodde att jag var smart om jag sa Deutchland, men då visar det sig att en av dom jävlarna kan tyska! Jag med min ringrostiga tyska så funka det inte så bra.
Vi har aldrig fått så mycket kommentarer av män som vi fick på den lilla rundan! Väl framme på resturangen kände servitörerna igen oss från förra gången och fråga oss var vi hade våra män "At home, we have girlsnight ;)". Vi fick ett bra bord och det började med varsin fördrink, vi hade bestämt oss för att köra all-in ikväll med allt, framförallt med maten ;) Vi beställde vad vi skulle ha och en flaska vin, Linda beställde vatten, men efter att ha smakat på mitt vin så ville hon själv ha ett glas. Hon är egentligen ingen vinälskare, men det vinet tyckte hon var gott :)


Man kan säga att det är skillnad på glasen va?


Lite skeptisk till det stora glaset :P


Vitt bröd, oliver, smör, vinäger, salt och peppar var givet som aptitretare på dom flesta resturanger :)


Linda beställde Muttan handi (haha! vi hade skit kul åt det första gången vi åt där), jag beställde in en Pasta Carbonara och tänkte leva farligt och faktiskt käkade ett rått ägg som man ska göra :) Och fortfarande var det burk skinka i den!


En brittiskkvinna var snäll och frågade om vi ville att hon skulle fota oss :)


Dom tiggande katterna som inte uppskattar de dom får. Servitören gav dom riset som blev över på våra tallrikar, men nej då, det ville dom inte ha :S

När vi satt och åt var det några killar som gjorde akrobatiskaövningar, verkligen roligt att se, vilken show ;) Men livrädda var vi att dom skulle trilla och slå sig :P haha! Sen kom där fram en liten söt flicka och "stoppade om" Lindas sjal så att hon inte skulle frysa, självklart ville hon tigga också. Men gud så söt hon var!



Nästan mätta och belåtna frågade vi om drink och dessertmenyn. Det var dags för en efterrätt som vi inte hade käkat på hela resan! Vi beställde varsin banana split och piña colada, som för övrigt var så jääävla stark att det knappt gick att dricka. Undrar om servitörerna ville ha oss fulla? Eller så kan dom absolut inte blanda drinkar :S


Rosorna som vi fick av servitörerna men glömde ta med oss .


Linda var inte alls nöjd med drinken :P


Helt klokrent att servitörerna kommer precis när jag säger "pojkarna kommer och tar oss!" :P haha!

När vi druckit upp detta så tänkte vi betala men helt plötsligt kommer dom in med ännu en gratisdrink som av någon anledning var ännu starkare än innan så vi drack upp snabbt och gick på toaletten och betalade sedan. hela kalaset, en utekväll med massor av mat, dryck och dricks gick på 500 spänn. Lätt värt!


Drinkar var så stark att det kittlade i örat ;)


Sen blev linda lite full så då var det dax att gå hem ;)

Jag snodde denna texten från Linda, för jag orkar verkligen inte skriva mer .
"När vi betalt, började vi vingla bort på strandpromenaden för att ragga upp en taxi. Killarna var som magneter. Jag gjorde dock misstaget att prata i telefon och pratade självklart på engelska. En man kom fram och frågade om vi kunde engelska, men nej nej sa vi. Han var dock en jävla smartass och sa: jamen, jag hörde ju att du pratade engelska i telefonen nyss. Oh fuckk..

Till slut kom vi till taxi och hoppade in. Jag såg direkt att fanskapet inte startade taxametern men han körde inga omvägar. När vi kom fram sa han att han ville ha 50 dirham och la av ett halvt tandlöst leende. Öööööh sa jag, glöm det! Här har du 20 dirham. Mer än så får du inte. Vi vet hur det fungerar här i staden och vad saker och ting kostar. Nästa gång, starta taxametern. HAHAHA. Han fick 20 dirham i handen och sedan hoppade vi ur bilen. Han såg sur värre ut kan jag ju lova. HAHA! Vafan, man bråkar inte med mig.

Vi tog oss upp till rummet på något sätt och flummade runt i rummet tills vi somnade. Haha!"


Som sagt, lite runda om fötterna ;) Linda körde alltid med "min man är marockan"-kortet!
"Då satte jag ner foten i marken så den nästan gick igenom marken
och saaaa min man är marockan."
hahahaha!

Men som sagt, rolig kväll iallafall ;)

Jobbig period

Dom senaste dagarna har min stamning varit svår. Oerhört jobbigt, jag har hela tiden fått lägga till ord för att kunna "gå vidare" med min mening. Speciellt på jobbet i fredes när jag skulle fråga om drickan hos folk, jag fick kämpa. Men ändå kände jag inte den dära skammen, jag tyckte bara att det var fysiskt jobbigt. Nuförtiden brukar jag alltid tänka, "skit samma att jag stammar". Vilket är ganska skönt.

11 mars 2011

God morgon!

Hör och häpna, jag vaknade kvart i åtta och tom steg upp då! I know, jag är själv chockad faktiskt. Jag gick hem med Izzi och gav henne mat, sen tog jag på mig träningsskorna och gick ut i det fina vädret! Det blev 4000steg på den rundan, och det var ganska svettigt! Men bara drygt att vindarna var så himla kalla så jag fick ont i öronen :(

Igår efter jag kom hem från mamma så drog jag igen persiennerna och tände massa ljus, la mig i sängen med lite reklam och sen sov jag en stund faktiskt. Jag vaknade igen vid sju och var jätte hungrig, och hade huvudvärk. Tack! Efter en stund kom P och hämtade mig och vi körde för att handlade. Det blev hamburgare i bröd med pommes, riktigt mumsigt och länge sen jag käkade det :D Som vanligt åt jag för mycket, sen gick jag och la mig i sängen lite efter tio och somnade för natten. Helt otroligt!

Nu ska jag ringa P, vi har två månader idag <3 Sen ska jag vila en stund.

Jag vill dra täcket över mig

Idag hade jag verkligen behövt sömn. Jag fick tydligen inte mycket sömn inatt, jag har varit röd i ögonen hela dagen och allmänt trött. Nu börjar huvudvärk komma fram, stressad inombords?
Jag ska dra ner persienerna och lägga mig i sängen och titta på tv. Jag skulle kunna sova i en vecka..

10 mars 2011

Good morning sunshines!

Förvånade över ett tidigt inlägg? Jag också ;) haha!
Även om jag la mig tidigt så sov jag som en påse nötter, jag vaknade klockan tre inatt och trodde att det var tid att gå upp, sen vaknade jag vid halv fem. Döda mig tänkte jag. Och självklart eftersom jag inte gick upp innan så somnade jag om och blev ännu mer tröttare, att jag aldrig lär mig? Men jag ville verkligen inte gå upp halv sex.
Nu sitter jag och slänger i mig frukosten som vanligt och ska snart gå och lägga på mig ett face. Torsdag idag = FU.

Godnatt

Jag är så i himla trött, så jag tror att jag ska borsta tänderna snart och ta en tidig kväll faktiskt.
Idag blev det chili con carne på menyn, det blev ju supergott :D Så jag ska ha med mig lite till jobbcoachingen imorron!
Som sagt, gå och lägga sig.


Äntligen

Nu slipper jag skämmas mer! Bilen är tvättad :D Självklart när jag precis skulle börja schamponera den så började småregna :( Och dom har tydligen lovat fult väder imorron? Nåja, bilen är ren nu, så den kan bara bli lite smutsig nu :) Sen tog vi en kopp kaffe med Bea eftersom jag och P tvättade bilen ute hur pappa. Mycket trevligt, jag fick mysa med DoggeLiten som bara växer hela tiden :)


När jag tvättade den i somras :)

9 mars 2011

God förmiddag!

Solen skiner även om det är lite dissigt :) Jag steg upp vi nio och begav mig ut en runda med Izzi, det blev ca2700steg denna gången ! Men dagen är inte slut än.
Snart blir det lite frukost med P, sen nångång idag tänkte jag köra ut till Lunnarp och tvätta bilen. Den behöver det veeeeerkligen! Som sagt, det är pinsamt att köra med den.

En riktig mysdag

Efter lunchen fick vi på jobbcoachingen som hade en av mentorerna gå hem, men eftersom jag skulle ha med min Marina hem så fick jag vänta. Men jag passade på att ta en kopp kaffe med Carol faktiskt, jätte mysigt var det och det blev en del snack :)
Sen körde jag tillbaka till FU och hämtade Marina, hon var helt sårig i öronen ;)
När vi kom till Tomelilla och skulle köra ner till torget så ser jag brandkåren i bakspegeln i fullfart och med blåljus och sirenerna på, då hade det hänt något huset bredvid Bertils. Vi blev ju skit nervösa, jag trodde först att hade hänt något med P, men som tur var det inte så.
Jag körde hem och inväntade att Charlotte skulle komma. När hon anlände så snacka vi lite, kollade på hm's hemsidan :) Sen bestämde vi oss för att ta en liten fika på Bullen&Bönan, länge sen jag var där nu ju :) Vi kom fram till att jag skulle starta ett cafe så skulle jag och Lotta baka. Det hade jag tyckt var skit kul, att starta ett cafe. Det är min dröm :)
Sen körde vi till Ica och körde köpte hem lite mat och körde hem till Lotta och gjorde lite varma mackor i mackgrillen och stekte ägg till. Mums !
Nu är jag så trött så att jag inte vet jag vart jag har röven om jag ska vara helt ärlig. Jag tänkte att jag skulle lägga mig tidigt, jag får nog göra direkt jag har skrivit klart detta inlägget.

Godnatt!

8 mars 2011

God middag.

Jag är verkligen jätte sylten! Jag åt frukost, men tydligen inte så mycket. Jag längtar till lunchen :P
Detta är ingen bra dag ska ni veta. Jag glömde plånboken, mina papper, jag hade glömt mobilen i bilen så jag fick gå och hämta den, och framförallt så hade inte datorn sparat det jag hade skrivit förra gången på mitt cv. Så nu får jag skriva om allt igen! Jääävla skit! Jag är trött och vill hem.. plus att alla mina flickor är inte här :(

Godnatt

Äntligen ska man få lägga sig i sängen :)

Mamma bjöd på jätte god mat, potatisgratäng med chorizokorvar. Självklart fick jag en matlåda som jag kan ha på jobbcoachingen imorron :D Jag kommer stinka vitlök, men det får mina kära vänner ta!
Jag stack en vända till P, vad jag har saknat dom <3 Som tur är han på bättringsvägen alla fall.

Som sagt, sängen kallar på mig!

Jag hoppades på lite eftermiddags sol också.

Jag tycker att jag har hunnit med ganska mycket idag. Ändå tycker jag att tiden går så himla snabbt.
Vad jag har gjort är; Vaknat klockan nio, ringt ett samtal, gick en morgonpromenad, fikade lite med tessan, tvättat, städat i lägenheten, duschat och kört mamma till Ica. Ändå är inte dagen slut än :)

Jag har bestämt mig för att mitt hår ska bli bättre, så jag ska dra ner på att föna håret och platta det. Vi får se hur det går, men idag har jag inte gjort nåt med håret och det känns inte lika torrt och jävligt som när jag fönar det. Jag får vänta tills jag har pengar så att jag kan köpa det där värmeskyddet, så att det sliter mindre på håret :) Jag hatar att gå med blött hår, jag fryser ska jag säga er. Just nu sitter jag och nästan hackar tänder :P hahaha! Skämt och sido, blött hår = obehagligt!

Nu ska jag nog diska lite när jag ändå är igång :) Jag väntar bara på att mamma ska höra av sig, hon ska bjuda på mat för att jag körde henne. Jag saknar P och Izzi, måste nog dit där ikväll. Stackarn är ju fortfarande sjuk :(


Jag ska nog börja använda kavaj, det är ju dööö snyggt :D

7 mars 2011

God middag!

Jag vaknade pigg som en lärka klockan nio, ringde mitt lilla samtal och det gick ganska bra :) Solen sken och jag kände att jag absolut inte kunde sitta inne, även om jag fortfarande (!) har en satans träningsvärk i mina lår. Så jag klädde på mig och gick en runda. Jag kom också på att jag har stegräknare på min mobil, så det blev cirka 3tusen steg bara, men jag kan ta en runda sen i eftermiddag också :)
När jag nästan var hemma så bestämde jag mig för att svänga in om till Therese, så vi fikade på lite knäckebröd och vaniljfil (den är verkligen suuupergod! Måste köpa hem den). Jätte mysigt hade vi :)

Vad händer idag? Jag ska tvätta tänkte jag, försöka få tag i min pojkvän som verkar ligga i koma, och städa lite här hemma. Gud vad här ser ut som rena kriget! Alltid när jag ska göra mig iordning till nån fest så drar jag ut alla kläder och skor från garderoben. Typiskt mig ;)


Min bil är egentligen novasvart, men just nu är den grå av all salt och skit sen snön! Riktigt pinsamt att köra med den, den är skitigare än en göselhög på en bondgård! Nåja, får se när jag kan tvätta den :)

Vem vare som putta?!

Gårdagen började med att jag gjorde mig iordning och jag var redan klart halv sex så jag bestämde mig för att bege mig till Lotta för att ta en cider med henne medans jag väntade på att Anna skulle sluta jobba.
Det var jätte roligt hos Lotta, vi dansade, snackade, skrattade och Lotta och Amanda försökte övertala mig att följa med till Tingvallla.
Men jag hade andra planer :) Vid tio kom mamma och hämtade mig, körde och lämna mig hos Anna i Ystad. Där blev det vin och massa seriöst snack. Vi blir alltid seriösa på fyllan, konstigt nog :S hahaha!
Vi tog bussen ut till Öja. Hela bussen var full med lammkött, vi sa att detta bådar inte gott. Väl på öja så var det bekräftat; Massa 18åringar! Inget illa mot dom, men man känner fan inte en käft! Jag kunde räkna på en hand hur många jag kände där. Börjar jag redan bli för gammal för Öja?
Men vi gjorde det bästa av situationen och hade kul ändå :D Anna, som vanligt fick en rom&cola över sig (plus att jag fick också på mig!), sen var hon nära på att skalla killen som puttade henne. HAHAHA!
Klockan tre kom mamma och hämtade oss, körde Anna hem men först tog vi en korv på öpgrillen. Seriöst, min korv var låååångt ifrån klar. Men hungrig som ett svin var jag så jag åt den så klart, jävligt god vitlöksdressing alla fall :D Väl hemma gick jag och la mig direkt och somnade på studs.

Nu bryter helvetet lös.. Jag vaknar klockan åtta, fortfarande lite småyr och är jätte pigg och har väääärldens hemskaste huvudvärk! Och när jag insåg att jag inte hade några piller så blev jag ännu mer deprimerad. Jag försökte somna om, för jag skulle inte upp förrän vid tio. Men jag kunde knappt somna om! Jag höll på att bli grek! Och solen sken så hela lägenheten var ljus, så det gjorde inte saken bättre. Men jag tog mig upp, och då fick jag springa på toaletten.. Snacka om världens jävla baksmälla! Jag kunde inte få i mig frukost för då strejkade magen! Som tur kunde jag få i mig nåt när jag kom till jobbet. Chefens flickvän var gullig och stekte en macka till mig och så slängde jag på skagenröra :D

Här kommer lite bilder från för-förfesten hos Lotta, det blev inga fler foton sen resten av kvällen :(


Åh herre min skapare!

Jag kan säga att jag är sååå glad för att jag är hemma! Dagen på jobbet var verkligen pest och pina. Inte för att vi hade mycket folk, men vad jag än gjorde fick jag huvudvärk, jag mådde illa, och träningsvärk i lårmusklerna för att jag hade gjort low low low igår kväll (alltid lottas fel). Jag måste lära mig att INTE dricka dagen innan jag ska jobba!
En konstig sak är att jag har craving för majonäs idag, måste ha det hela tiden. Ja, jag har aldrig påstått att jag är normal :) Fan, en hamburgare nu hade suttit fint, eller en pizza :D
Jag mådde faktiskt bra igår, och jag tyckte att jag inte blev full. Jag hade ätit normalt under hela dagen och tog en korv innan vi körde hem från Öja, jag kunde stå på benen och prata normalt. Ändå fick jag denna otroliga baksmällan! TACK DU!
Nu ska jag äta mina jävla mackor med kalkonpålägg och majonäs!

... vill inte.

Jag kan bara säga; jag behöver en huvudvärkspilla. Detta var inte alls kul.

Partyyy!

Nu drar jag på för-förfest hos Lotta, sen ska jag bege mig till Anna, och sen blir det öööja! :D Känns som att där inte kommer vara en själ som man känner för alla ska till Tingvalla :P men men..


Jag kommer dö av värmeslag, men skit i det. För jag är drop dead .. SNYGG! :D

Jag har hittat killer outfiten.

Tro det eller ej, men jag ska ha kavaj ikväll. Jag har inte haft det på säkert 5år. Det blir en ett linne- en gammal goding, leggings och mina stövlar. Linnet kanske jag ångrar mig på, men allt annat är givet ;)

Dagens i-landproblem

Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll. Ja kläder blir det, men vad det vette fan. Jag tittade i min blogg om jag hade nån snygg outfit, men jag kom på att det är ju fotobevis på dom, så det kan jag inte ha. HAHAHA! Nä, skämt och sido.
Och jag har kommit på (när jag tittade i min blogg) att jag saknar flera klänningar! Katastrof! Var är dom liksom?
Jag vet inte om jag känner att jag vill ha en klänning på mig ikväll. ÅH! Beslutsångest!


Kan jag inte gå med min morgonrock?
Förresten så ser mitt hår ut när jag inte har plattat eller fönat det. Snygga lockar ;) Grr!

5 mars 2011

Good morning sunshines!

Idag kan man allt annat än klaga på vädret! :D Solen är framme och det blåser friska vindar. Jag har precis kommit hem från en 30minuters powerwalk, eller ja jag vettefan om jag gick så jävla snabbt, men kämpade gjorde jag :D Och jag märkte att jag till och med hade träningsvärk sen jag jobbade igår, men det är bara positivt ! Träningsvärk = mer muskler = slankare kropp
Men jag märkte också att jag gick jäävligt krokigt med mina fötter, så jag måste börja använda mina inlägg :( Jag får skärpa mig med det också! För frisk ska jag bli :D Kan jag inbilla mig alla fall. hö hö.
Nu ska jag fortsätta äta min frukost, sen ska jag nog titta igenom min garderob vad jag ska ha på mig ikväll. Det blir ööööja! :D Lite fest är man ju värd :)

Vilken kväll

Jag trodde att jag skulle dö idag faktiskt. Jag har nog aldrig jobbat så lite och varit så trött (det märktes ganska tydligt att man inte hade jobbat på ett tag), jag var tom röd i ögonen och dom sved, huvet var tungt och jag var långsam i tankegången. Men vi klarade oss igenom kvällen. Jag har nästan precis kommit hem, vi slutade kl tolv (!) Det var länge sen vi jobbade så långt in på kvällen.

Jag är enormt besviken på H&M's nya version av mascaran! Den förra kunde man tvätta bort med vatten, den nya går knappt bort! Och där står inget om att den är vattenfast. Jävla skit! Jag brukar ha den när jag jobbar, eftersom den är lätt att ta bort när man kommer hem och är trött. Men nu funkar inte det!

Nu ska jag hoppa in i sängen, det känns konstigt att sova själv. Men det är skönt att sova i min egna lägenhet :) Det blir inte så mycket att jag sover här nuförtiden. Jag saknar ju den <3

Tidinställt inlägg

Just nu är jag på jobbet. Jag och Anna kämpar med ca 40gäster och förhoppningsvis går allt som smör. Jag kan tänka mig att det är både jobbigt och skönt att jobba. Jag är fortfarande förkyld, det verkar ju aldrig gå bort.


Mitt och Annas misslyckande med räkchips


Man ska inte micra räkchips! :D

Do it.


4 mars 2011

God morgon.

Jag sover oroligt nuförtiden. När jag vaknar har jag huvudvärk, och har ibland spänt ihop käkarna. Jag är nog tröttare när jag vaknar än innan jag ska somna. Skit drygt är det och jag måste nog gå till farbror doktorn och kolla vad som är fel på mig. Det är troligt att det kan vara järnbrist.

Det är en hemsk tanke, men nångång faller man dit. När inte småmynten räcker till måste man sträcka ut handen.

Nu ska jag göra nåt vettigt. Jag vet inte om det var idag jag skulle tvätta, men jag har inget större behov av det ändå. Ska inte glömma att jag ska jobba ikväll! Jag drömde om jobbet inatt, först att jag var själv den dagen och jag hade altanen full med gäster och helt plötsligt började Lasse Stefans spela bredvid oss så jag hörde knappt vad gästerna sa. Sen att min chef skulle flytta ett bord och jag stod ivägen och han blev förbannad på mig och vi började skrika på varandra, och jag gick iväg och fick ont i huvet, började gråta. Sen drack jag och Anna vitt vin på jobbet medans gästerna kom och vi brydde oss inte.
Sen var jag och mina högstadieklasskompisar på en ställe. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara det, men jag blev antastad av ett lesbiskt par :O Vilka sjuka drömmar man kan ha ibland.

Godnatt

Jag håller på att titta på Debatt, ibland kan det faktiskt vara ganska intressant. Det tråkiga är bara att alla pratar i mun på varandra, och jag fattar hälften vad dom säger då.
P sover här på soffan bredvid mig. Måtte han bli frisk snart. Det är ju inte roligt att vara sjuk :(

Jag hade glömt att betala mitt bredband så jag fick ta mina sista pengar och betala den. Jag blir så ledsen, det är så jävla sorligt att inte ha pengar och jag förstår inte dom som kan leva över sina tillgångar, lever på andra. Jag förstår att man måste sträcka ut handen nångång för att man behöver hjälp, men inte dom som tar för givet att andra ska hjälpa en. Jag begär inte något för någon, dels för att jag är så jävla envis "jag kan själv". Men dom här månaderna har varit oerhört tuffa. Att ta resan till Marocko var inte så smart, men det är lätt att vara efterklok. Dom pengarna kunde jag haft nu. Jag ångrar absolut inte att jag reste för det var en upplevelse jag aldrig glömmer. Men jag vet det till nästa gång alla fall.
Jag mår dåligt över att jag inte har pengar. Det tär på en, och det är något man tänker på varje dag, varje timme, varje minut. Framförallt om man har råd att köpa mat. P är helt underbar som hjälper mig med att ge mig mat, vilket jag inte begär av honom. Det är verkligen guld värt, jag försöker ge tillbaka och det gör jag.
Snart börjar förhoppningsvis jobbet igång på riktigt så att man tjänar in lite pengar.

Jag mailade min handläggare på afm och skrev att jag vill skjuta på min yrkesförarutbildning. Så hon har tagit bort mig från kön nu. Det är också sorligt, för jag vill ta lastbilskort men just nu behöver jag pengar och har inte råd att gå en utbildning. Jag vill först jobba till mig en liten buffert.
Allt gör mig så ledsen nuförtiden! AAAH!

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag.

God kväll

Jag måste säga att det var kul på jobbcoachingen idag, världen är fan liten! Och en viss person är en manshora!
Ikväll har faktiskt jag och P tagit en powernap, ja ni vet gamla människor måste sova lite under dagen också för att klara resten av kvällen. haha! Sen begav jag mig och handla lite, det blev soppa och en macka. Vi åt lite mackor innan vi la oss, plus att P är sjuk så jag slängde ihop en soppa för honom.

Det blir väl snart sängen, jag är faktiskt trött igen även om vi sov i nästan två timmar. Imorron kväll blir det jobb alla fall, skönt faktiskt men det är tråkigt att det bara är helg jobb nu faktiskt.

Jag hjälper gärna

Jag blir alltid lika rörd när jag får mail av folk och vill ha tips och råd om stamning. Det är verkligen jätte kul att kunna dela med mig av mina kunskaper och tips om hur jag gör, sen är det en annan sak om det hjälper på andra, för varje "stammare" har en egen sorts stamning :) Jag fick ett mail av en tjej som behövde lite tips för hon skulle ha en muntlig redovisning. Jag hatade det också när jag gick och skolan, undvek det så mycket jag kunde. Vilket jag ångrar djupt idag för det sänkte mina betyg :(
Hon skrev också att hon hade sökt mycket på nätet om tips, men det är många som är "icke-stammare" som tipsar. En som inte stammar vet inte hur det är, och skulle aldrig kunna sätta sig in i situationen. Det är samma sak som jag skulle aldrig kunna förstå hur det är att vara rullstolsbunden, men det är som det är. Man måste acceptera sin stamning och inse att det är en del av sig själv.

Jag hittade för några minuter sen en ny stamningsblogg som ni kan gå in på :) klicka här!

3 mars 2011

God eftermiddag!

Jag blir aldrig av med min förbannade förkylning! Jag blir seriöst grek på den!

Idag var jag på jobbcoaching, försov mig lite också, vaknade tjugo i åtta i vanlig ordning. Suck på mig. Så jag fick jalla mig hem och packa ihop mig, skulle dessutom hämta min "meddeltagare", oj oj. Men vi kom i nåt så nära tid. Vi fick Hitler som föreläsare idag "Av med jackor och mössor i salen!", det kändes som att man var i högstadiet igen :P Mycket trams och flams som vanligt, men jag fick ändå gjort vad jag skulle. Ibland är jag duktig :D
Jag känner mig också lite febrig, men inte har jag min febertermometer för den fick jag aldrig tillbaka från M(!)
Ska snart bege mig till P tänkte jag, stackarn är sjuk idag och jobbar ändå. usch usch.


Från igår när vi var på Espresso House och fikade :)

Marocko-kroppen



När jag var i marocko trivdes jag med min kropp. Mer än vad jag gör nu.
Nu har jag gått upp 5 kilo och ALLT har satt sig på magen och lår. What the f*ck? Jag skulle kunna kräka på min kropp. Jag har misstankar på att det är mina tarmar som inte alls mår bra, men jag får skylla mig själv ganska mycket. Det har blivit mycket gott på kvällen som inte alls är bra, som chips och godis, och maten har väl inte varit en sallads buffe direkt.
Men idag har jag ju gjort kycklingsallad, jätte mycket! Så det lär räcka i nån dag till ;) haha! Och nu sitter jag och käkar nötter, säkert för många så att det inte gör nån nytta ändå. haha! Jag köpte hem activia (som är supergott!), proviva, bananer, lingongrova och kalkonpålägg. Och jag ska börja laga lite mer grönsaker faktiskt.
Jag har inte problem med insomning längre heller, det är flera kvällar som jag somnar två minuter efter att jag har lagt boken på nattduksbordet. Igårkväll satt jag och P i soffan, han lyssnade på mitt hjärta och sa att den arbetade i 210! Och då satt jag lugnt och stilla i soffan.. Trodde jag. Kanske jag somnar pga utmattning?


Jag saknar marocko, värmen, maten och det kalla vattnet :P

2 mars 2011

God kväll.

Det har verkligen varit full rulle idag. Jag körde för Lotta till doktorn i Ystad, mamma följde också med. Sen gick vi nere i stan för att ta en fika på EH, självklart blev det en chailatte, det var ju så länge sen :D
Efter det blev det en snabb runda bland affärerna, för mig blev det bara en mascara och ögonskugga eftersom mina är slut. Sen begav vi oss till Tomelilla och släppte av mamma, så körde jag och Lotta till Ica. Jag köpte lite bröd och pålägg, och activia eftersom min mage krånglar för mig. Jätte goda var dom faktiskt! Så jag hoppas att dom hjälper, jätte billiga är dom ju heller inte :) Efter det körde jag hem och slängde mig i duschen sen begav jag mig till frissan. Håret blev bra som vanligt, Therese L är ju jätte duktig :D och hon beordrade mig att börja med klämma när jag ska ha mitt hår uppsatt (eftersom jag har det mycket i jobbet). Så jag får börja med det. Mitt hår är verkligen jätte slitet, hon till och med visade mig inte hur mycket hon klippte (!) Hon bara klippte. Buse! Men det blev jätte bra ändå :)
Sen körde jag och handlade lite ingredienser så att jag kunde göra en kycklingsallad. Jag har precis käkat en rejäl portion, jag har varit så sugen på det jätte länge :D Muuums!

Nu ska jag kolla på Family Guy och vänta på att P kommer hem.

Pauline och Anna en tisdagskväll


Vi rensar allt i vår väg!

1 mars 2011

Ny månad! Tänka sig vad tiden går snabbt. Lite för snabbt tycker jag, men så är det :)
Sitter på jobbcoachingen och ska skriva ett cv. Så jävla tråkigt!
Längtar tills dagen är över. MAT! :D HAHA!

RSS 2.0