2 mars 2011

God kväll.

Det har verkligen varit full rulle idag. Jag körde för Lotta till doktorn i Ystad, mamma följde också med. Sen gick vi nere i stan för att ta en fika på EH, självklart blev det en chailatte, det var ju så länge sen :D
Efter det blev det en snabb runda bland affärerna, för mig blev det bara en mascara och ögonskugga eftersom mina är slut. Sen begav vi oss till Tomelilla och släppte av mamma, så körde jag och Lotta till Ica. Jag köpte lite bröd och pålägg, och activia eftersom min mage krånglar för mig. Jätte goda var dom faktiskt! Så jag hoppas att dom hjälper, jätte billiga är dom ju heller inte :) Efter det körde jag hem och slängde mig i duschen sen begav jag mig till frissan. Håret blev bra som vanligt, Therese L är ju jätte duktig :D och hon beordrade mig att börja med klämma när jag ska ha mitt hår uppsatt (eftersom jag har det mycket i jobbet). Så jag får börja med det. Mitt hår är verkligen jätte slitet, hon till och med visade mig inte hur mycket hon klippte (!) Hon bara klippte. Buse! Men det blev jätte bra ändå :)
Sen körde jag och handlade lite ingredienser så att jag kunde göra en kycklingsallad. Jag har precis käkat en rejäl portion, jag har varit så sugen på det jätte länge :D Muuums!

Nu ska jag kolla på Family Guy och vänta på att P kommer hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0