Förkylning vs stamning

Det värsta med att vara förkyld är att stamningen blir värre. Min förkylning hade satt sig i stämbanden nu i helgen och jag stammade för aldrig förr. Kändes ovanligt för det var verkligen jätte länge sen jag gjorde det så mycket. Men jag försökte bita i det sura äpplet och le ändå, det skulle inte hindra mig. När jag skulle ringa ett samtal var jag otroligt nervös och stammade minst en gång i varje mening. Men killen i andra änden var inte besvärad, vad jag kunde utläsa genom telefonen alla fall. Vilket inte stressade mig mer alla fall. Nä, nästa gång jag är förkyld så vet jag att det går över ;)

30 Juli 2013

Nu är det dags igen att skriva av sig lite. De två senaste veckorna har jag haft semester, det har blivit massa sol och bad alla fall. Nu i helgen var jag och M på en lite roadtrip, verkligen jätte mysigt. Vi körde upp till Ullared, var där inne i en timme, sen palla vi inte mer. Körde och letade boende, hittade ett jätte mysigt bed & breakfast utanför falkenberg som vi verkligen gilla. Lantligt och mysigt, mamma hade dött för det :) Vi var helt slut på kvällen så vi somnade med tvn på.
På morgonen käkade vi frukost, den var inte av denna värld! Jätte mycket att välja på, verkligen lyxigt. Ska jag iväg nånstans åt det hållet så vill jag övernatta där :) Vi planerade vår nästa destination. Först Smålandsstenar och fixade där ... Nä men vi kör till Gränna och köper polkagrisar. Så vi gjorde det! haha! Det var verkligen jätte mysigt där, det var som att komma tillbaka till börja av 1900-talet. Vi köpte lite polkastänger, sen gick vi ner till hamnen och käkade en glass och gick vid vattnet.
Just det, när vi var på väg till Gränna beslöt vi oss för att nästa destination skulle bli öland, så vi ringde turistbyrån och dom fixade ett billigt boende där i Stora Rör. Där var också jätte mysigt faktiskt, lite mer enklare och frukosten var inte lika lyxig som på det förra stället ;) Alla fall, när vi kommer på ölandsbron har det hänt en krock så klart. Jag var skiiit nervös när jag började köra på bron, dels för att jag är höjdrädd och bron är inte så bred. Och självklart skulle folk krocka när vi är där. När ambulansen och brandbilarna kommer så säger M "Dom kan ju inte ta hit hur många bilar som helst, bron blir ju tungt belastat på ett och samma ställe" Där var det kört, Pauline fick småpanik och börja tänka på att bron går sönder och vi hamnar i vattnet. Nä det var ganska lugnt faktiskt. Vi stod inte stilla så länge.
När vi hade hittat vårt boende och packat in grejern körde vi ner till Mattias gamla kompisar som campade precis bredvid bron. Vi käkade lite och sen gick vi ner till deras stuga. Jätte trevliga människor :) Dom kände till min morbror ockå, världen är fan bra liten !
Dagen efter körde vi öland runt, kändes det som alla fall. Vi körde lite crosskart, vi skulle titta på ett slott på vägen hem, men vi missa så klart den. haha! 
När vi kommer ner till Blekinge körde vi inom Laxens Hus och tittade på när laxarna hoppade, det var jätte vackert där också :)
Väl i Hörby köpte vi med lite thaimat hem och mumsade på det. Helt sluta var vi, så det blev en lugn kväll för oss :)

9 Juli 2013

Jag försöker verkligen bli bättre på att skriva här, men det är svårt :) Jag tycker inte om att skriva via mobilen, för det är så smått och klöddigt. Datorn sitter jag knappt vid, det är typ bara när jag ska betala mina räkningar :)
En jobbedag till en är jag ledig i tre dagar, jobbar helgen, sen har jag semester!! Jobbigt att man ska jobba helgen innan man ska gå på sin ledighet, men what to do?
Jag sov ensam inatt, det var sjukt jobbigt. När man är så van att sova med någon.. Jag vaknade flera gånger på natten, tittade på andra sidan om han var där, men nej :( Som tur träffar jag honom ikväll när jag slutar på jobbet! När man älskar en person vill man bara vara med den hela tiden. Sjukt jobbigt att nu när min semester börjar så jobbar han. Men vi har ju helgerna alla fall :) M <3
Nu måste jag ta hand om disken, sen ska jag köra till jobbet. Just nu är vi på sjukhuset, blev så himla intensivt igår så jag var helt slut när jag kom hem. Skönt då att inte ha så långt :) Men jag hade också velat sova bredvid mitt hjärta.

4 Juli 2013

God morgon!
Jag insåg att det är snart min semester! Fan va gött! Ja har två arbetspass denna veckan, sen är det bara nästa vecka också, sen är jag lediiiiiig!
Igår var det hörbymarknad, jag jobbade men körde dit efter jobbet då M och alla andra var där också. Så lite av festligheterna fick jag ta del av :)
Idag blir det också jobb, och imorgon också. Känner verkligen inte för det, hade gärna haft min semester nu.. och några månader framåt :P

2 Juli 2013

I förmiddags tog jag en lång promenad med Buddha, en serbirian husky. Verkligen en jätte snäll hund! Vi gick i 40minuter, men han kunde säkert gått i två timmar till. haha! Jag var helt slut när vi kom in på gården. Det märks att jag inte har samma kondis som för två år sen. Då kunde jag springa bland 50gäster själv och ge bra service :) hoppas jag alla fall att de fick. haha!
Det är två veckor kvar tills jag har semester, så himla skönt det ska bli. Hoppas att det blir två bra veckor :)
Snart ska vi ner till byn och käka lite Dagens. Muuums !
ciiao!

1 Juli 2013

Jag som var så duktig på att skriva här för några dagar sen, det försvann tydligen :)

Det var länge sen jag skrev om stamningen. Jag fick ett mail idag från en person som stammar, dessutom var radiopratare. Skit häftigt tycker jag. Jag har aldrig undrat hur det är att vara radiopratare och vara stammare. Jag hade lätt kunnat pröva på det faktiskt, men då skulle jag vilja vara med i ett program där de pratar om stamning.
Jag har märkt de senaste dagarna att min stamning är ganska irriterande, den har kommit lite mer nu. Eller så är det jag som tar åt mig ? Som på jobbet, där jag har varit i 1½ år, skulle jag läsa upp en text .. och jag märkte hur mycket jag stammade (eller ja, lite mer än vanligt) och jag fick nästan anstränga mig och uttala mina ord väl. Kändes skumt eftersom jag inte har behövt att göra det på länge.
Om någon radiopratare någonstans får för sig att ha en timmes program om stamning så är jag på ;) hehe.

Nu ska jag fortsätta min datasurfing här på den stooora tvskärmen :P Godnatt!

RSS 2.0