Jag tog en "15-minutare"

Så jääävla skönt att sola! Skulle egentligen solat två gånger denna veckan eftersom jag vill vara lite brunare till lördag, men eftersom inte lönen kom förrän idag (!) så kunde jag inte förrän nu. Så är det :P
Jag har varit hos Jocce också och lånat lite pellets av honom så att jag kan få lite värme här i huset :) Gött gött. Det är nästan varmare ute ;) haha!
Ikväll måste jag verkligen sy min jävla halloweendräkt, fortfarande hemlig. För imorron ska jag jobba och slutar inte förrän vid 5-6 tiden, så det finns absolut inte tid att göra den då. Och jag ska alltid vara ute i sista minuten med allting, of course :P Tänkte att ni skulle få en liten sneekpeek alla fall :)


Nej, jag ska inte vara tomtemor.


Ämnad till dig Carol :)


Uppe med tuppen

Igårkväll ringde jobbet och ville att jag skulle hoppa in imorron och städa lite, eftersom städerskan plötsligt slutade. Jag har ju städat där förr så det var inga problem, förutom att jag började klockan tio, inte van att börja så tidigt :S Och ja, det är tidigt för den som brukar börja vid tolv tiden eller senare ;)
Jag jobbade i tre timmar, sen körde jag till bolaget (igen) för att köpa ut lite alkohol till pappa ;) Funderade på om jag skulle köpa lite mer till mig, men det räcker nog med det jag har :)
Nu ska jag fixa lite eftermiddagsfixa, sen ska jag hänga upp mina kläder. Jag hittade min säck med hängare under allt bråte i källaren :D hi hi.

Tack för idag.

Nu tänkte jag värma upp min säng och gå lägga mig, och titta på tv. Än jag kan inte sova ju ;) mohaha! Fast det hade inte varit fel. Hade varit nice att komma upp före nio, gå ut med hundarna, fixa frukost och titta på Vakna med The Voice på kanal 5. Som jag gjorde när jag bodde i Lottas lägenhet. :) Det var riktigt nice. Ska kanske pröva att göra det imorron?

Förresten är Kristianstad-dialekten lika svårt att fatta som kinesiska :P haha!

Hoppas ni har haft en bra dag! Go natt!

Hemma !

Nu har jag nästan precis kommit hem, det blev en liten runda till lotta för att jag skulle pröva ett klädesplagg som jag ska ha på lördag :) Det är ju halloweenparty på tingvalla . haha! Det är tradition att klä ut sig och gå dit, jag tycker det är superkul :)
Det blev en runda till mamma också så att jag kunde skriva ut min försäkringspapper, så att jag kan få mina pengar, dom är väääldigt behövliga nu när jag får mindre lön, eller dubbelt så mindre (det heter inte hälften enligt mig) Jag undrar hur det kommer gå för mig att spara ihop fickpengar till resan, det är snart farsdag, sen Alicias födelsedag (jag är hennes gudmor så jag måste köpa nåt fint till henne), sen är det julklapparna! Helt sjukt, men både jag och lotta sa att vi får nog sänka summan lite för både jag och hon har dåligt med pengar, men som sagt, det är tanken som räknas :)
Dessutom så fick jag träffa Izzi! Helt jävla underbart, min bästa vän. Gud va jag saknar henne, kunde knappt lämna henne :(

Nu håller jag på med maten, ska strax äta. Det blir nog så enkelt som mackaroner och korv :D haha! Ciao!

Oh .. my .. God .

Jag fick precis akut ångest. Jag har cirka 300kr på mitt konto, lönen har inte kommit och jag har en del att handla. Dock räcker det nog, men jag tänkte att jag skulle handla lite mat inför helgen också. Jävla skit också. Varför ska det alltid vara segt med lönen? :S


Brr

Det är ganska kallt ute nu, inne också dessutom. Får kanske köpa några pellets iallafall..
Jag var ute på min promenad precis med mina två yrväder, att gå en och en med dom är helt okej, men inte på samma gång! Herre gud. Eftersom Dolly inte är van med koppel så springer hon runt mig sjuttiofemgånger och Freja ska alltid gå in i mina ben. Ni kan tänka er hur min promenad ser ut? Katastrofa!

Nu ska jag slänga i mig en snabb frukost, sen ska jag bege mig in till tomelilla. Jag tänkte ju faktiskt att jag skulle gå upp tidigare, men tydligen blev det inte så eftersom det var svinkallt och jag var trött. Tur att jag har min värmemadrass :) mohaha!


Jävla skit

Ännu en gång, det är inte kul att vara själv. På dagarna går det bra, men kvällarna suger balle. Jag har legat i sängen i mer än en timme och vänt på mig. Kan inte somna, så frustrerande!! Jag får väl pröva igen. Go natt..

Måste göras

Nu börjar här bli ganska varmt i tvrummet, dessutom ligger jag under täcket ;) mys mys.
Imorron tänkte jag att jag skulle sola, färga ögonbrynen, köpa alkohol, handla lite nödvändiga saker på Bo Ohlsson, kanske färga håret? Ska även färga håret på Marre, och umgås Carol? eller hur blev det. Mycket blev det att göra alla fall, får väl skippa sovmorgonen ;) Måste dessutom skicka tillbaka skinnjackan jag fick hem förra veckan, jag har inte råd att köpa den helt enkelt. Jävla skit :/ Måste vända på varenda krona nu inför resan ju. Vill spara så mycket jag kan :S
Nu tittar jag på en dålig film med Steven Segal, tycker inte om honom och filmen är lite halvläskig, eller så är jag jävligt känslig idag? hmm.. jag orkar inte resa mig och ändra kanal, men jag måste nog det snart ändå, för jag är gottesugen och kissinödig :P haha!


Du och jag på lördag Sis ;) Woooohooo!
Tack gode gud att den dubbelhakan är nästan väck :P


Redan mörkt

Nu har Rebecka och hennes pojkvän Kim åkt hem igen, alltid lika mysigt att ha dom på besök :) Gud va jag saknar att ha henne vid min sida varje dag :(
Jag har tänt värmeljus i hela huset, för att det är så kallt. Ja jag skulle inte klaga, men jag glömde att köpa pellets idag. Dessutom är det fruktansvärt mysigt att tänka lite värmeljus när det börjar bli mörkt :)

Lite bilder från Sannes 20årsfest - 17/10


När jag och Marre anlände


Folket är komna och vi äter den goda smörgåstårtan :)


Födelsedagsgrisen, nöffböff :P



Alla andra tjejer höll i håret, jag höll i mina örhängen ;)


Jag fick en dans med Sannes kusin :P


Polski och Juggen ;)



Muslimen börjar träda fram, sen gick det bara utför :P haha!

Tack Sanne för en lyckad kväll, enligt mig ;)


Det här med KissieDessiePaow



Jag kunde inte missa denna möjlighet igår att titta på dessa tre bloggarna i direkttv. Vilket var jävligt kul :)
Dock måste jag hissa Kissie för att hon spelade sin roll fullt ut hela tiden, medans Dessie och Paow bara satt där och sa ett par ord vars. Jag tyckte också att Dessie betedde sig som en fjortis (som hon inte gör det annars, dah!), alltså hennes sätt att göra allting på, vi alla vet att hon är en fjortis i sin blogg, men hon är en på riktigt, jag tyckte att Paow visade mer mognad.
Jag dissar också Dessies och Paow hår. Herre gud! Jag hade aldrig visat mig ute med det ! Dessies hår är grått efter all silvershampo hon har använt och hårförlängningen var hemskt den också. Och Paow skulle aldrig haft extesions eftersom hon har så kort hår. Dessutom har man inte gult löshår till vitt hår, not nice hun´!

Hiss: Kissie
Diss: Dessie
Fulast hår: Paow


Morgonpromenad



Jag var så himla rastlös när jag vaknade idag (vid elva tiden), så jag var bara tvungen att ta en promenad med hundarna. Jag tog till o med Dolly ut, och det gick förvånadsvärt bra, dock gick vi bara längs gatan, för sen ville hon inte mer och jag ville absolut inte tvinga henne. Hon kan få men för livet ju.
Sen slängde jag in Dolly i huset och gick en powerwalk med Freja, eftersom hon är mer en muskelhund så orkar hon längre promenader. Gud så skönt det var :) Jag har saknat mina promenader faktiskt. Tro det eller ej ;)


...

Där finns inget att prata om.

Förlåt, men jag saknar dig också.


Kvällsmat?

Jag är sugen på bruna bönor med fläsk, nån som vill dela med mig? :P haha! Nä, det får bli kåldolmar igen. haha!


Home sweet home

Nu är jag hemma igen, lika kallt som i morse, men som sagt, orkar inte köpa mer pellets så jag får skylla mig själv och sluta gnälla :)
Det var jätte mysigt hos Carol, vi fick en stund för oss själva när Anna körde hem och innan David kom hem, mys mys :) Blev lite snack om gamla tider också, bland annat om min första "riktiga" pojkvän. Jag kan inte fatta att det är 6år sen det tog slut mellan oss. Misstro mig inte, Im over him för lääänge sen. Han kom till mitt jobb för nåna månader sen och jag kände absolut ingenting. Vilket var skönt, för jag kommer ihåg att jag var verkligen kär i honom och vi var till o med förlovade (Ja, jag var ung och dum som gjorde det)
Efter mitt besök hos Carol körde jag till H&M och köpte lösögonfransar och tunnvantar. Med en närmare eftertanke så vet jag inte om jag ska ha lösögonfransar till min halloweenoutfit? Vet inte om det passar sig om jag verkligen ska vara "orginal". Hmm, eller ska kanske vara en "fashion-******"?
Nu tänkte jag att jag skulle vara lite huslig, dammsuga och diska. Freja (västgötaspetsen) hårar ner hela huset med sina tjocka sträva hårstrån. Därför är det bättre med en dvärgspets, för dom lägger hårtussar istället :)
Smell you later! :D


Rock on duuuuude!


at Carol's resident

Kryss i taket ! (ännu en gång) Jag gick upp halv tio, gick och duschade. Dock la jag mig i sängen igen för att där var så himla kallt i huset, jag satte igång min värmemadrass och sov en kvart till ungefär. Sen gick jag upp, gjorde mig iordning, mamma kom förbi en sväng också och tog färstingen på Flisan. Och på tal om grodor, Herre gud säger jag bara, hur tänker man?
Carol färgar Annas hår och jag försöker roa mig själv.. så gott det går :)

Go natt !

Jag har faktiskt tänkt att jag ska lägga mig nu, jag har tänkt att jag ska besöka min käraste vän Carol imorron :) Och då menas det med att jag ska gå upp tidigt imorron. Plus att mamma ska komma hit för Flisan har fått en fästing till, (har jag inte skrivit detta innan?).

Förresten, har ni sett Bobby's reklam på tvn för hans hårprodukter? Har ni också märkt då att hans läppar rör sig inte när han pratar? har har förstorat läpparna så mycket att det funkar inte att röra dom, nästan som Kissie också, Amir är på god väg, men jag tycker att han inte har sprutat i så mycket så att det är fult.. än.

Nåja, dax för att borsta tänderna :) Go natt!


HAHAHA!


Hur fan lyckas man med detta? Fan det är kanske en typiskt Pauline-grej? :P ha ha!
EMBED-Woman Destroys Own Car Parking - Watch more free videos


Party ! 23/10

Glömde att jag hade lite bilder sen i fredes :) Jag och Anna var hennes killkompis Gren, tittade på Idol och drack :) Sen efter det blev det Soft "gaybar" :P Sen blev det lite fyllekäk på Max, värsta fjortisställe. Men jag ville verkligen ha pommes eftersom jag bara fick hamburgaren när jag var hos Anna ;) hahahaha! Förresten så försöker Anna suga upp pommesen genom sugröret  ;)


Inte nu igen

Jag har absolut inte gjort något vettigt sen jag steg upp idag. Och nu tvingas jag se på Gossip Girls för att fjärrkontrollen till tvboxen strular och jag orkar absolut inte resa på röven och gå fram till själva boxen och byta kanal. Höjden av lathet :)
Funderar om jag ska besöka min käraste barndomskompis i Kristianstad i veckan? Eftersom vi har ännu mer stängt nu på jobbet har man ännu mer frihet, vilket suger och dessutom mindre pengar :S

Jag kom att tänka på en serie som jag och min syster brukade titta på. Queer as folk hette den, handlade om bögar så klart, helt vanligt dokusåpa, fast med män ;) Jag hittade ett youtubeklipp (klicka på länken) och såg den där killen som jag och lotta var helt förälskade i, var han verkligen så snygg? :p ha ha!


Killen till höger tyckte vi var sååå snygg. :P haha!


God middag

Jag hade miljoner saker att skriva, men när jag väl skulle börja kom jag inte på något.
Det är inte roligt att bo själv, det är väldigt ensamt, för ensamt.

Nää :(



Saknar dig hur mycket som helst, min ögonsten :(


Parlamentet

- Vad måste man ha för att köra epa-traktor?
Johan Glans: - Föräldrar som är syskon.

HAHAHAHA!

Jag är lagom bakis

Hur man nu kan vara det? Men jag är bara lite seg, även om det bara blev två lennart. Plus att jag fick den ena utspilld. Jag har verkligen den turen! Som tur var där bara lite kvar, men ändå :P
Men kvällen blev verkligen lyckad ändå :) Även om vi kom dit där sent, men vi hann med allt ändå. Fast det roliga var när vi kom dit så var där fullt så vi fick inte komma in, men Anna gav sig fan på att hon skulle in där. Så vi stod en stund och snacka lite med vakten och folk kom och gick. Till sist fick vi komma in, men inte Kim! AAH! Så vi stod och vänta ytterligare en stund för att få in honom. Men när vi väl kom in så sprang vi till baren och beställde lite alkohol, vi tyckte att vi var värda det efter allt slit vi hade haft på jobbet.
Som sagt, kvällen blev lyckad ändå :) Fick till o med den söta killens nummer, haha!

Det här med After Work

Vi slutade inte förrän ett idag, eller inatt. Snacka om sent :P Men ändå var jag och Anna sugna på öja, så vi kröde snabbt hem till henne och fixa oss, drog med oss Kim, sen drog vi till Öja. Hinkade i oss lite sprit, sen var det party ;) Hittade till o med en söt kille, he he! Lastbilschafför också, sedär :)
Nu ska jag kränga i mig lite mackor, sen ska jag nanna :) Ciao!

blä

Annas fel det här med After Work :P ha ha!

"Det kändes som jag blev född pånytt"

När jag kom till jobbet stack Anna ut huvet och sa att vi skulle stänga vid tre tiden. Skit kul! Mindre timmar, blää!
Nu sitter jag hos Anna, det blir lite after work senare :) eller nåt. vart vet vi inte, men vi hittar alltid nånstans.
Vi hörs inatt eller imorron! Ta det lugnt med spriten, för det ska jag eftersom det blir jobb imorron. Ciao!

God fucking morgon

Nu har jag svaret på varför jag har ätit som en häst dom senaste dagarna, jag har fått min mens nu!
Jag hade en mardröm också, mellan snoozarna. Jag hatar att vakna för att pulsen går i 240km/h, jag hatar att römma om att mina nära och kära ska bli mördade.

Jag får väl göra nåt vettigt, göra mat till jobbet och packa till after work. Och ta en fucking värktablett.!

Grattis stamning!

Jag har helt glömt bort att det är Internationella stamningsdagen idag :D
Ni kan läsa lite här om stamning, eller i min kategori ;)


"Jag ska aldrig mer dricka"


Jag blir muslim på fyllan :P ha ha! Videoklippet är egentligen typ 5minuter långt, men jag fick klippa den för jag säger fula ord ;)
Detta är från Sannes 20årsfest i lördes 17/10


Ett dött lopp.

Jag har precis gett upp på min garderob. Efter att ha letat efter den stora svarta sopsäcken med klädhängare i en kvart så gav jag upp. Utan hängare kan jag inte hänga upp mina kläder. Fuck också! Tessan, lämnade jag kvar den hos dig när jag flytta? Hmm :S

Jag kan inte sluta skratta!


Ni måste kolla på den! :D Hittade den hos Foki.


Hemma igen

Herre gud! Att gå upp halv nio är inte hälsosamt för mig! Jag håller på att somna så trött jag är nu, men jag sov inte så himla bra inatt heller. Men men.
Man kan ju säga att det var inget marknadsväder, fast det kunde varit värre. :) Som vanligt hinner man gå två steg sen träffar man på nån och snackar, sen går man två steg till och träffar på någon man känner och snackar. Så är det att bo i en liten by :P Eller ja, grannbyn.
Lotta följde också med mig och Tessan & Alicia en runda, för sen skulle hon jobba. Det blev inget vettigt som jag köpte idag, (blir det nånsin det när man går på marknad?) Lite munkar och nogaut :) muums!
När jag kommer hem ser jag att Freja har tuggat sönder min mascara och det ligger svart färg på hela golvet! Så arg jag blev! Tur att mascaran går lätt bort med vatten :) Den hunden ska alltid förstöra, men nöden har ingen lag. Så jag gav dom lite tuggben nu, antagligen kliar det i tänderna på dom ju :/
Efter runderna på marknaden så gick jag och Tessan till B&B och fikade, mums mums :) och sen gick vi hem till Tessan. Jag slängde mig i soffan som en död potatis (?)



 


She is a poser like me ;)

Hmm, där är en garderob som fortfarande behöver städas. 500kr till den som gör det? :P


Kryss i taket!

Ser ni klockslaget?! Jag är uppe! haha :D Jag har sovit jävligt dåligt inatt, vaknat en gång i timmen och trott att jag skulle gå upp. Sjukt :P Halv nio steg jag upp och duschade, nu sitter jag och äter frukost och håller på att somna igen. Men jag ska fan inte somna, för jag ska gå på marknad! :D haha!

Mysmys

Vi hade mycket folk idag, hela 9stycken ;) wohoo!
När jag var inne i tomelilla hämtade jag upp Lotta, vi körde hem till mig och lagade lite mat, det blev kyckling redcurry gryta. Muuums! sen drack vi chailatte och åt mina goda kanelbullar. Ja, dom är verkligen goda, det är inte som jag skryter ;) jo kanske lite. hehe.
Vid åtta körde jag hem för lotta, och stack in en snabb vända på konsum för att köpa lite frukt. Jag måste verkligen få ordning på min mage. Den krånglar igen nu när jag inte springer lika mycket om dagarna. Motion gynnar tydligen :)
Nu ska jag titta på scrubs, sen blir det absolut sängen! Det är marknad imorron och jag har planerat att jag ska vara hos Tessan vid tio. Alltså, väääldigt tidig morgon. Kommer jag klara det tro? :P
Go natt!


Trötter

Sorry Carol, men efter vi pratade så somnade jag igen. Jag gick upp tio över tio. Blä vad sent :/ Jag är verkligen aptrött!
Det blir alla fall jobb snart, 11.30 till cirka 17.00. Vi har börjat med att ha stängt på onsdagskvällarna också, det är ganska jobbigt, mindre jobb och mindre cash :S
Hörs sen! Ciao.

Lite ljusare

Har snackat med Carol nu en bra på stund på telefonen, känns bättre :) Det är skönt att prata av sig lite, det är underbart att ha såna underbara vänner som jag har !
Nu ska jag faktiskt lägga mig, det blir jobb imorron. Ciao!


Dolly-grisen ;)

<3


Jag krängde precis i mig ett helt kexchoklad

Jag har verkligen inte lust att blogga.. Jag återkommer.

God fucking morgon

Fy för Anna som tvingar upp mig så här tidigt :P ha ha! Jag trodde jag skulle dö när klockan ringde halv nio. Självklart somnade jag vid tre tiden efter att ha kollat på "Jordan, rättsläkare".
Nu sitter jag med min yoghurt, jag åt så fruktansvärt mycket igår så jag gick upp en kilo över natten :p ha ha!
Stress, stress och stress nu. Ciao!

...

Jag vill inte sova och jag kan inte sluta äta. Vad är det med mig?!

Go natt !

Jag har ätit lite väl för mycket ikväll, herre gud. Jag är så himla seg och trött också.
Jag ska snart gå lägga mig, hoppas att jag är piggare imorron eftersom jag och Anna ska till Malmö.
Go natt!

Usch för räkningar

Jag har inte börjar med garderoben än. Var inne och hämtade ut min halloween outfit, jag ser ut som Santa Claus! Men jag ska finslipa lite på den ;) he he.
Nu har jag betalt räkningar också, det var inte nådigt. Fick en mobilräkning som chockade mig totalt, ingen mer mobilbloggning förrän det är gratis :O Mina mobilräkning brukar ligga mellan 200-250, detta var chockerande!




Nästan skrämmande



Denna kunde absolut inte stämma in mer på mig just nu. Nästan skrämmande :P Just nu är pengar mitt största problem eftersom jag måste spara varenda krona till usa resan.

Jag kan fortfarande inte fatta det.

Om exakt 69dagar vid denna tiden sitter jag på planet till New York. Jag har fortfarande inte fattat att jag ska till Usa i tre veckor. Jag som inte är van med att resa, har bara varit i bulgarien och tyskland i princip :P Vi ska till det stora landet i väst, helt otroligt :P
Jag drömde inatt att vi skulle resa, dock var det inte med det folket som är planerat :S Men jag hade glömt att packa och skulle snabbt göra det innan vi skulle köra, och min resväska var lika stor som min handväska så jag fick inte plats med mycket :P ha ha! Så knasiga drömmar man ha ibland :)
Vi ska ha skit kul alla fall! Jag, Anna, Kim, Ola och Tobias! :D yeeaah!


Rock on duuude!


God middag

Jag behövde verkligen sova ut idag, känner hur en förkyldning smyger på mig. Usch usch!
Så klart har pelletsbrännaren lagt av också! Och denna gången tror jag att det är för alltid :P hehe.
Vad händer idag då? Tänkte ordna upp min garderob. eftersom pappa har varit så duktig och skuvat upp hyllorna till mig :D hi hi.
Ciao!


Jag tänkte sova lite till, men dolly tvinga upp mig :P


Vilken kväll

Jag har varit sjukt bakis hela dagen! Helt jävla sinnes :P
Kvällen var alla fal jätte trevlig :) Vi fick ett kuvert när vi anlände och där stod ett uppdrag som vi skulle göra och sen blev det lite lekar, tipsrunda och jätte god smörgåstårta :) Jag är egentligen inte så för smörgåstårta, men denn var supergod ;)
Det blev verkligen en sen kväll, och jag blev verkligen kanonfull, farligt med gratis sprit :P he he. Vid två tiden bestämde jag och marre oss för att köra och jag hoppade av hos lotta, för dom hade fest :) Jag kom dit halv tre och då var där fullt ös :P ha ha! Och vi höll på en bra stund efter jag kom. Slutade med att jag däckade i soffan och en killkompis däckade i fåtöljen :P ha ha!


Juggen och polski ;) haha!

Jag har varit så jävla bakis idag, det var länge sen jag var det. Men det blev alla fall pizza :D

Lite stressad

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn idag. Vaknade vid elva, gjorde mig iordning och körde in till tomelilla.
Nu sitter jag och målar naglarna. Är lite stressad för att Marre kommer och hämtar mig lite innan halv sex och jag har inte hunnit duscha än. Visst det är två timmar dit, men tiden går snabbt. Nåja, jag har hunnit att sy lite också :) Jag sydde upp klänningen som jag ska ha ikväll. Det var verkligen länge sen jag sydde nånting, jag verkligen älskar det :) Även om det bara är att sy en raksöm hela vägen. haha!
Ciao!

Hemma!

Sitter här och dricker lite cider med pappa och Bea, och äter chips :)
Pappa väckte mig tjugo över nio imorse, för att vi skulle lämna bilen som pappa hade lånat. Med tanke på att jag somnade vid tre inatt så var jag inte jätte pigg på det, men jag masade mig upp. När jag kom hem igen så var det raka vägen till sängen igen. Jag vaknade vid två tiden. Lite panik eftersom jag började jobbet klockan fyra och jag skulle hinna äta innan och det enda vi hade hemma var kåldolmar och det tar lång tid att göra. Men jag hann alla fall, jag brände gummen :P

Imorron blir det paaaartyyy! Och så skönt att jag är ledig. hi hi.


AAAH!

Jag hinner inte skriva.. Jobbet!

älskade


Saknar dig <3


Herre gud.

Jag säger bara; Herre gud..
Jobbet gick bra idag, vi hade en "håla" på två timmar så jag och Carol stack hem till henne och käkade :) Hennes pojkvän David hade gjort en jätte god ugnsbakad falukorv och hemlagad potatismos :D Muuums!
Sen var det iväg till jobbet igen, vi har egentligen stängt på torsdagskvällarna, men denna kvällen var speciellt. Och tro mig, den var verkligen speciell (!)
Kan ju säga att vi stämplade ut klockan elva, då var vi klara och folket hade gått en stund innan. Och jag tappade min mobil i stengolvet! Naturligtvis! AAH!
När jag sen ska tanka drygar sig kortautomaten, verkligen segar sig ! Sen var jag tvungen att köra till McD ;) he he, var så satans sylten.
Och när jag kommer hem säger pappa att han väcker mig kl 9 för att vi ska lämna bilen som han har lånat. Sovmorgon? Fuck no! Jag som inte börjar förrän klockan fyra :( Såg verkligen framemot en sovmorgon efter denna kvällen. Suck..

Men nu måste jag verkligen sova. Go natt!

Jag glömde skriva också att dom första snöflingorna kom idag! Jag började sjunga julsånger och Anna blev knäpp på mig :P hahaha! Fast det roliga var att efter en stund kör dom en jullåt på radion, let it snow ;) haha!

På tal om USA; Motion är egentligen inte min grej


Go natt!

Nu ska jag lägga mig i min VARMA säng, jag har nämnligen fått en värme-madrass. :) skööönt!
Det blir jobb imorron, heeeela dagen och kvällen. Vi ska ha kändisar som gäster ;)

Godmorgon

Satan va det är kallt i huset! Jag var tvungen att krypa ner under täcket så fort jag hade släppt in hundarna igen. Brrr!
Jag kollade in mitt nya hår också, det är verkligen rött i hårbotten :P he he, det gör ingenting, lite fräckt tycker jag ;) undra vad dom på jobbet kommer säga .. he he!

Nya skor också

Jag och Lotta var på boan också innan hon färgade mitt hår, vilket tog evigheter! Jag trodde att det räckte med att lägga slinger eftersom jag trodde att där var ganska mycket röda pigment i min hårfärg, men tydligen inte. Så jag fick kör ner till kvantum och köpa en rödhårfärg, för att sedan färga det igen. Pust och stön. Lotta bjöd också på jätte god mat, tack! :D Jag blev jätte nöjd med håret!

Alla fall, köpte skor på boan :)


convers-imitation skor :) kommer passa ganska bra till mig halloween-outfit ;) hehe.


Rödtott!



Det syns inte jätte mycket, men jag är lite mer rödhårig nu :P


Riktigt seg dag

Jag är fan segare än "janne" idag ;) intern-skämt. Jag orkade inte ens gå ut på min morgonpromenad, fyyy på mig!
Jag ska snart bege mig in till Lotta för hon ska slinga mitt hår :) Jag får hoppas nu att jag har tillräckligt med röda pigment i mitt hår så att det blir rött :P hehe.
Hörs sen!

Stamning går över med lite knäckebröd

Det var länge sen jag skrev nåt om min stamning, så jag tyckte det var dax nu :)
Nu när det börjar bli höst blir min stamning automatiskt snäppet värre. Pga av kylan, det mörknar mer, helt enkelt man mår lite dåligare. Kanske för att man inte får solstrålar?

Jag vill också berätta en sak som hände mig på tåget när jag skulle åka till Malmö för några veckor sen. När jag skulle be om en biljett och säga till kontrollandet att biljettautomaten tog inte emot kontanter, självklart stammade jag lite och hon börjar småflina åt mig lite. Jag försöker inte bry mig om det, och fortsätter prata och fortsätter ha det där fula smilet i fejset, småflinar lite och säger "Jag bara undra, behöver inte haka upp dig" (det var nåt hon fråga om som jag inte kommer ihåg och jag stamma när jag svarade henne) I det ögonblicket hade jag lust att ställa mig upp och ge henne en sån örfil så hon flyger in i nästa vecka! Säger man verkligen så? Verkligen inte! Det tråkiga är att det finns människor som inte förstår sig på, eller vet inte hur dom ska uppföra sig när dom möter en stammare, eller en funktionhindrad person över huvudtaget!

Vissa säger att stamning är ett handikapp, men jag tycker det är lite vulgärt sagt. Jag vill hellre säga funktionhindrad, för det passar in bättre. Min prat-funktion funkar inte så bra :P

btw

Jag köpte en mössa idag :)


Bakningen


Husmor har varit igång igen :D Det blev en kanelkaka också.


Muuuums!


Jag bakar nu igen.

Broren min beställde kanelbullar av mig :P Vill min bror ha kanelbullar, så får han det :) Jag var sugen på att baka ändå och jag hade en gammal jäst som ville bli söndersmulad :P


Man behöver:
- Mjöl
- Socker
- Jäst
- Mjölk (jag brukar använda standarsmjölk eftersom den är fetare, men vi hade bara lättmjölk hemma)
- Smör
- Salt
- Kanel
- Ägg
- Pärlsocker, eller mandelspån


"Rudolf med den röda mulen"

Julen är snart här, närmar sig med stora steg. Visst det ska först vara Halloween, men sen direkt efter det är det december :) Första advent infaller den 6/12, så det är ju inte jätte långt efter halloween.

Jag tänkte att jag skulle göra en önskelista. Jag tror inte att den blir så långt iår, önskar mig inte så värst mycket, men kanske lite dyrare saker istället ;)

Pauline's Önskelista:

* Volumemaster

* Digitalkamera

* Presentkort (klädesaffärer)

* Pengar


Jag tror nästan att jag köper kameran själv, känns nästan bäst så :) Men annars vet ni vad ni ska köpa/ge till mig. hahaha!


En eftermiddag med Marre

Nu har jag precis kommit hem, har varit med Marre i Ystad och köpt present till Sanne, för hon ska ha födelsedagsfest på lördag :) Så roligt det ska bli!
Sen blev det lite fika på B&B, kycklingcurryröran var slut (!) så jag fick ta något annat. Buhu :( Det blev en grilar baguett med kyckling och bacon, den var självklart också god, men inte lika god som kycklingröran ;) he he.


Vi spelade "Gissa vem?" medans vi väntade på maten :) Det var sjukt länge sen jag spelade det, hade glömt hur det gick till :P hehe.


Tog en jätte snabb bild innan jag gick, marre stod och väntade utanför :P Men jag på mig den nya tröjan från gina tricot, jätte skönt är den :)

Bloggtorka

Jag har en liten bloggtorka, eller rättare sagt "blogg-orka" just nu. Jag orkar inte att skriva blogg, det känns som att jag skriver för att jag måste och så ska det inte vara.
Nu ska jag alla fall nanna. Go natt!

Myskväll


Mitt älskade Gudbarn


Jag blev så rädd när hon svara mig så att jag tappade telefonen ;) ha ha!


Jag vill varna alla musiköron. Gitarren är ostämd :P


Jag får väl skriva igen.

Jag hade ingen lust att skriva när jag kom hem igår, plus att jag fastnade framför den löjligt stora tvn :P ha ha!
Nu har jag tagit min morgonpromenad, jag vaknade rätt sent, halv tolv. Men jag behövde tydligen sova ut. När jag kom hem från min runda så kände jag att en dunderförkyldning är nog påväg. Fuck också.
Jag ska fortsätta med min rukost nu. Ciao!


gammalbild.


Jag är arg

Åååh! Jag är så irriterad! Mer långsynt man finns det inte! Jo det är ditt problem faktiskt!

Nu måste jag sova. Det blir en lång dag imorron, jag öppnar också till på köpet. Yeah? Jag kom på att jag har ingen mat till imorron, men jag har lite leftovers av mammas kycklinggryta i frysen :)

Hoppas ni har haft en bra fredag! Gonatt.


Varför ?



Seriöst, måste man verkligen fråga personen varför denne är singel? Jag blir så irriterad varje gång. Varför frågar man varför? Vad ska man svara? Min pojkvän har precis dumpat mig för en annan kvinna och dom ska gifta sig och skaffa barn blablabla? Nu har det inte hänt mig, men finns det nåt bra svar varför man är singel?

Mitt svar är egentligen; För att jag inte har hittat någon bra kille.

vad är det?

Jag har försökt skriva blogg nu tre gånger, men jag har ångrat mig varje gång. Hmm..
Naglarna är fixade alla fall, och jag har tagit ut lite chiliconcarne ur frysen som jag ska ha till jobbet.
Känns konstigt att ha varit uppe så länge. inte riktigt van med det :P
Nåja, jag får väl göra nåt vettigt nu :) Ciao!

Promenad

Det var verkligen länge sen jag gjorde ett inlägg vid tio tiden :P he he. Jag ställde klockan på åtta, men snoozade till kvart över nio. Sen gick jag upp, tog hand om hundarna sen på med träningskläderna och begav mig utåt :)


Inte så jätte pigg på "morgonen"


Det var trafikerat idag. Tjejen framför mig skrämde skiten ur mig när hon gick om mig. Hon bara ploppade upp i ögonvrån. HAHA! :P


Måste verkligen köpa nya skor :P

Nu ska jag fortsätta med min frukost :D Ciao!


Kvällsfika


Sitter här framför datorn med min kopp te och macka. Jag har fått en ful ovana att jag småäter på kvällen, blir oftast majschips med salsasås :S Så jag tänkte att jag skulle byta ut det mot grönt vanilj te och en macka :)


Lite lis?

Jag har gjort cirka hälften vad jag egentligen skulle göra, men men. En del blev gjort ändå :)

Jag, mamma och pontus åt på Thairesturangen i tomelilla, dom har så himla god mat :D Vi rensade tallrikarna. ha ha!





Nu ska jag hålla lite kväll, sen ska jag nanna. Jobb imorron, dock inte förrän halv fem :) skönt.


Hann med lite alla fall.

Så där, nu är jag hemma igen. Jag stack in på banken och skaffade mig ett visakort! Lovley :) Sen körde jag till boan, glömde hälften vad jag skulle ha! Det viktigaste också. Lypsyl! Jag hittar inte mitt och mina läppar är torrare än Sahara öknen :( glömde också köpa fryspåsar, jag skulle gjort en lista så att jag inte glömmer, men gissa, jag glömde göra en lista! HAHA :D
Sen körde jag till mamma och mös med izzi, gud va jag saknar henne :( Hon ska valpa vilken dag som helst.


Jag älskar mina jeansleggings btw ;)


Älskade Izzi <3


Busade lite med dom söta valparna också :)


Visst är dom söta? :D Små teddybjörnar.

Nu ska jag diska, sen ska jag köra in till mamma igen. Vi ska äta thaimat idag :D göööött!

Jag verkligen kämpade

Idag var jag riiiktigt trött, men inte så konstigt när jag somnade vid två tiden :O Men kvart över tio masade jag mig upp, tog hand om hundarna, sen gick jag ut på min tråkiga promenad :) haha!
Jag ringde också till ungdomsmottagningen, men självklart var det fel nummer och dom hade en telefontid. Förr kunde man gå upp där hur som helst! Nu har dom telefontid! Mellan halv nio och halv tio. Inte fan är jag vaken då :P haha! Jag får väl vara det imorron, kan alltid sova lite sen innan jobbet ju ;) he he.
Alla fall, nu ska jag äta klart min frukost, sen ska jag bege mig in till tomelilla, jag har redan glömt vad jag ska göra idag, så jag får titta på förra inlägget ;) haha!


Jag ska alla fall hälsa på min älskade Izzi <3


Do to list

Imorron ska jag:
- Ringa ungdommottagningen.
- Till banken och skaffa ett Visakort.
- Till Arbetsförmedlingen, jag missade min tid igår. fan också.
- En sväng till boan för att köpa lite nödvändigheter.
- Beställa klipptid.
- Städa mitt rum och få lite mer ordning i min garderob.
- Tvätta.
- Diska och dammsuga.
- Bada och borsta hundarna.
- Besöka Izzi , jag saknar henne så :(
- Måla naglarna.
- Sola.

Det var nog bara hälften. Jag har ganska busy imorron ;) Jag måste lägga mig så att jag kommer upp imorron . Tänkte att jag skulle ta mig i kragen och motionera eftersom jag bara har gjort det en gång :P ha ha! sån är jag.
Go natt!

God Afton

Jobbet gick bra idag, hade två pers. Wiie?
Har fyllt i ett visum också nu ikväll, så att jag kan åka till USA :D hehe. Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska dit. Guuud, tänk om jag inte får komma in för att jag är halvjugge? :P ha ha!

Dagens citat av mig: "USA är jätte långt bort, typ en mil.. eller två"


God middag

Jag höll på att kravera innan. Pelletsbrännaren jävlades med mig! Gjorde den igår osså, men jag brydde mig inte om det. Jag ringde till pappa och vi försökte lösa problemet, det var bara att gnugga lite på en glasbit. Aah! Jag som har haft bry med att tända skitet hela tiden! Nåja, nu får jag hoppas att jag får lite varmvatten till jag ska duscha :) Tänk om den inte hade gått igång? Vart skulle jag då duscha? :P

Jag har inte motionerat idag heller. Jag vaknade så himla sent, var tvungen att fixa brännaren, sen lite mat. Blev ganska stressad. Jag är inte riktigt kry idag heller, men jag har mina anledningar. Jag får helt enkelt ta en runda med mira ikväll. Dolly är inte koppel-van, så jag orkar inte släppa runt med henne :P ha ha!

Nu ska jag vänta på bättre tider :)

Tack för alla fina kommentarer <3

det syns, eller hur?


Jag är rebell

Jag har redan brytit mitt schema. Jag tog aldrig en kvällspromenad, jag är trött och det är inget roligt väder.
Har ingen större lust att blogga . Så vi hörs kanske senare eller imorron. Ciao!

v.41

Mitt nya liv har börjat igen. Denna gången ska jag fokusera på träningen istället, eftersom jag vill få muskler, bli starkare och fastare. Självklart kommer jag gå på GI-metoden igen, eller försöka alla fall. Få se hur länge det håller ;)  Och jag kommer ha en "syndar-dag" i veckan, annars kommer jag klättra på väggarna . ha ha!
Jag räknade ut att det är 83dagar till vi reser, jag har som mål att gå ner alla fall 5kilo och få muskler. Som alla vet väger muskler mer än fett, så det hade jag kanske inte behövt säga ;)



Jag tänkte göra ett mat-schema också, men det är svårare att följa det tycker jag ;)


Ny dag, nya tag

Ännu en natt jag somnade sent, ännu en morgon jag vaknade sent. Jag börjar bli lite trött på det.
Jag låg i min säng, klockan elva cirka och tänkte på usa resan, of course :) Och tänkte att jag ska gå i bikini i miami, panik! Måste ju komma i bättre form tills dess, även om jag inte kommer se ut som jessica alba så är det bättre än att se ut som jag gör nu ;) Jag vill bli fastare helt enkelt, kan ju inte dallra på stranden ;)

Till det jag faktiskt skulle skriva om var att jag låg i min säng och gav mig fan på att jag skulle börja träna och motionera. Jag slängde mig upp ur sängen, slängde på mig träningskläderna, tog hand om hundarna och sen gick jag ut och motionera. Tänka er det? :) haha! Jag kom halvvägs till Kverrestad (cirka 1km) och jag joggade lite faktiskt! :D Eftersom det är åkrar så blåste det så in i helvete. Jag hade verkligen motstånd :P
Så jag har tänk att jag ska fortsätta med detta så klart och skaffa mig ett träningskort på Rehab. Jag har problem med fötter och knän så därför vill jag träna bland alla gamlingar ;) hehe.


Im to sexy for me pink jacket ;)


Det börjar bli höst på riktigt :) Det var verkligen en jätte fin dag, solen sken och jag tog på mig för mycket kläder. På vägen hem fick jag ta av mig jackan. :P


Så här långt var jag hemifrån :P


Det är vackert att bo på österlen :)


Jag avslutade rundan med frukost. Äggröra på två ägg, två knäckemackor med rökt kalkon och gurka, ett glas mjölk :) Jag tyckte det var ganska lagom faktiskt. Im gonna be a bodybuildare ;) HAHA! Hell no.

hur fan ska man tolka detta?


HAHAHAHAHA!


Go natt!

Jag kom precis på också att jag måste börja träna. Jag tänker inte visa mig i bikini på Miami's stränder med denna kroppen. No no, även om jag har gått ner ett antal kilo så är jag inte slimmad. Jag måste vara tränad, kan inte dallra när jag går ;) hahaha! Nojig? mhm!

Nu måste jag verkligen sova. Om jag nu kan det, kommer bara tänka på resan. Så jävla gjutet det ska bli :D

Karta



Jag hade faktiskt ingen jätte bra koll på vart allt låg (förutom New York), så jag var tvungen att kolla upp det. Och så tänkte jag visa er också :)


Det enda jag kommer skriva om nu framöver

Det kommer varit en evigt ältande om resan nu ett bra tag fram över. Men jag hoppas att ni förstår, för det är verkligen en jätte spännande grej ju :D Jag ska flyga i 12timmar över vatten, fatta vilken panik jag kommer ha. Jag hade ångest bara att flyga till bulga som tog 2½timme. Jag får helt enkelt ta en wisky och valium ;) haha! Sen hjälpte det inte att Lotta skrämmer upp mig och säger att vi flyger över hela atlanten, alltså bara vatten. Om planet skulle krascha kommer jag drunka och ingen kommer hitta mig. Min största rädsla är att drunka, om vi nu tänker på hur man kan dö. Eller ja, brinna till döds ligger väl på samma nivå. Tänk då om det börjar brinna i planet, sen störtar vi i vattnet och jag drunkar? Två rädslor i en smäll :P ha ha!

Och packa för tre veckor är verkligen sinnes! Tänka er också att det är kallt i New York, lite varmare i LA (som en dålig vårdag) och varmt i Miami. Alltså måste jag ha med mig vinterkläder, vår/höstkläder och sommarkläder! Dessutom måste jag köpa en större resväska. ÅH! Fan va jobbigt. Jag är så uppspelt att jag vill redan börja packa. Men det är ju cirka tolv veckor kvar. HAHA!
Jag kom helt plötsligt kom jag på att jag inte har en kamera (!) Hur ska jag kunna fota allt vi gör? Självklart kommer dom andra ha kameror, men jag vill givetvis ha min egen. Jag vet inte om jag vill ta med min nya telefon, kommer nog ta med en gammal. Ifall den skulle bli stulen lixom :)

Jag ska alltså umgås med Anna i tre veckor. Det kan bara sluta illa ;) Nä, skämt och sido. Vi kommer ha the best time of our life! :D Och Kim, ola och vad den sista nu heter (tobias?) kommer ha skit kul :)


Hemligheten avslöjas!



Jag ska ut och resa! Och inte till vilken land som helst. Nämnligen USA i tre veckor!!! :D Jag, Anna och tre killkompisar ska dit. Vi ska vara en vecka i New York, sen LA, sedan Miami :D Vi flyger den 27dec (tyvärr på Lottas födelsedag) Alltså ska vi spendera nyår i New York, det kommer verkligen bli asballt! Jag är i extas! :D
Killarna var verkligen snälla som ville ha med oss. Dom bokade sin resa först, sen hängde vi på :) Vi kommer flyga samma flyg och bo på samma hotel, inte ska två söta flickor vara helt ensamma i usa? :P ha ha!
Det var därför jag och Anna var i Ystad idag, halva resan är betald. Resebyrån tog inte emot meastro så jag var tvungen att gå till banken och ta ut pengar. Och det var verkligen inte lite pengar heller :S Och gå sen tillbaka till resebyrån med så mycket pengar var inte kul. Jag höll hårt i min väska :P ha ha!

Men jag kan verkligen säga att jag är värd denna resan (Anna också) Så som vi har jobbat och slitet i sommar så är vi värda lite semester. Och vi har tjänat massor av pengar, så vi kommer inte bli helt panka efter denna resan ändå ;) Eller kanske jag, för jag har inte sparat jätte länge :P ha ha!
Det är inte det att jag inte har pengar alla fall, jag har verkligen pengarna. Dock har jag inte pengar till fickpengar än, men jag ska spara :) hi hi. Det är verkligen tur att man har jobb ;)


Kaloriebomben nummer ett :P

Jag åt precis vårrullar med pommes, scheisse. Måste verkligen börja motionera och träna så att jag inte lägger på mig igen ;) Dessutom måste jag komma iform inför julen så att man kan äta mycket julmat utan att ha ångest . haha!

Klockan tio avslöjar jag min hemlighet !

En dag på stan

Det blev en liten runda på stan med Anna. Fikade på Snuggles (bästa tonfiskröran i stan!) och lite fönstershoppande. Nej, jag shoppa inte, kryss i taket ;) Men jag har min anledning. haha!
Sen svängde för jag förbi Ica på vägen hem och köpte lite bröd och smör. Jag har inte ätit kvällsmat än, orkar inte laga nåt heller :S Blir kanske mackor bara.



Visst är hon söt? :D Bilden blev suddig för att jag inte höll kameran still för att jag skratta så mycket, jag sa åt henne att köpa den . Men hon gjorde aldrig det :)



Lika snygg som alltid ;)

Tröja: Gina Tricot
Jeans: Kommer inte ihåg, är år och dagar sen jag köpte dom.
Jacka: H&M
Skor: Din sko
Halsduk: H&M

Nu måste jag verkligen ta nåt att äta. Börjar bli riktigt hungrig :P
Hemligheten avslöjas senare ;)

Jag är jätte hemlig idag

Jag kan säga er att jag det var fruktansvärt skönt att sova ut idag! Jag sov ungefär 11timmar, och det har jag förtjänat eftersom jag sov 4 timmar förra natten (morgonen rättare sagt) :)

Nu sitter min syster och systerdotter i Spanien och gottar sig! Saknar dom redan :( Dom skulle ta flyget vid sju tiden imorse så dom måste ju vara där nu ;) Jag hade aldrig pallat att gå upp så tidigt, när jag åkte till bulgarien flög vi vid fyra tiden på eftermiddagen, det var ju också ganska jobbigt eftersom man har hela dagen på att vänta. Då är det bättre att flyga på förmiddagen :) he he.

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag bege mig till mitt hemliga ställe. Nyfikna? Ciao!


Tessan och Alicia, hon blev lite rädd när lampan tändes i mobilen :P
Ha det så jäääävla skönt i spanien :D Ta med er lite värme hem. hi hi.!


Tre månader är en lång tid



Jag lämnade Izzi hos mamma idag. Hon ska valpa om en vecka, och hon ska bo där i tre månader (!) Förstår ni hur hemskt det är?! Min älskade bebis är inte hos mig :( Som tur har jag Dolly, och jag fick låna hem en annan hund för att inte Dolly ska vara ensam när jag är på jobb. Det blev blyga Mira :) Stackarn förlora sin valp igår :( Så hemskt. Jag ska bara ha henne här några dagar, sen blir det en annan vovve :) Jag vill verkligen inte att Dolly ska vara själv när jag inte är hemma, för hon är inte van med det eftersom hon är uppväxt i en kennel och hon blir så gnällig och ledsen :(

Nu måste jag sova :) Det händer nåt spännande imorron. Go natt!

Färgar håret

Jag färgade mina ögonbryn idag, jag hade inte färgen inne så länge för jag var rädd för att jag skulle se ut som en polack sen :P he he, men dom blev lite för ljusa i alla fall, så nästa gång ska jag ha i det lite längre :)


Världens minsta skål :P he he.


Färgen är i, glömde givetvis att fota resultatet. Men det kan ni få se imorron :)

Myskväll

Det blev lite söndags/avskedsmiddag. Therese och Alicia åker till spanien imorron på semester, lite avis jag är ;) Men det är nog min tur nästa. hi hi.
Mamma lagade jätte god kyckling gryta, var tvungen att ta två portioner ;) Sen bjöd jag på mina goda kanelbullar. hi hi, ska nog göra lite fler imorron.




Aicia älskade mina kanelbullar :D

Även om jag bara sov fyra timmar imorse så är jag inte jätte trött, men jag tror att jag ska somna framför tvn faktiskt :P he he.

Grattis Kanelbullen!

Det är ju Kanelbullens Dag! Tur att jag bakade i torsdes ;) haha!


Nej, jag ska verkligen inte.

Nu är jag aptrött igen. När jag tvingade mig upp så gick det bra, jag blev nästan pigg och tog hand om hundarna och la disken i blöt och moppade golvet. Men nu börjar tröttheten komma igen, det märker jag för jag stammar alltid lite mer då ;) he he.

Förresten fick jag världens chock på jobbet igår. När jag kommer in på toaletten och kollar mig i spegeln (haha?) ser jag mina nyckelben tydligare än innan! Det var ganska skrämmande! :S Jag är inte van att se dom ju !

Jag börjar få ont i huvet nu, jag ska nog ta en ibumetin och sova en timme innan jag ska köra för pappa till jobbet.


När jag bodde i Lottas & Basses lägenhet då dom var på semester, mars iår.


Jag är helt jävla sanslös!

Gissa när jag somna?! Vid åtta tiden imorse! Helt otroligt.. Men ändå lyckades jag ta mig upp vid tolv tiden *klappar mig på axeln* Bara just för att jag inte skulle sova bort hela dagen :)

Nu ska jag fortsätta äta frukost :) ciao.

Oj..

Jag sover inte än :S Men shiiit, inte bra att snacka med.. gamla bekanta? :P
Ska jag vara uppe nu eller? Nej, jag är alldeles för trött. Jag får helt enkelt sova.

Jag vill spola tillbaka tiden.



En av årets roligaste kvällar. Killen i rött, tjejerna som är helt galna. Helt enkelt, fester hos TH. Kanske aldrig mer kommer hända :(


We only watching the stars

Jag fick en liten tankeställare när jag var på gatufesten. Snacka med grannen och hon sa att man skulle leva som aldrig förr. Vi båda har varit med om bilkrascher och menade på att livet kan bli jävligt kort. Jag har haft nära och kära som har dött, unga som gamla. Jag har en tjejkompis som är en grönsak pga av en bilkrasch.
Grannen hade efter bilkraschen gjort sina mål i livet. Rest till Kina och gått på muren osv. Det fick mig att tänka på mina mål i livet. Jag vill verkligen bli kläddesigner och tänker satsa på det. Jag har länge sagt att jag ska verkligen göra det, men annat har varit i vägen. Men när jobbet är slut (när det nu blir) tänker jag plugga vidare. Flytta till Göteborg och gå på Universitet, och sedan kanske sticka till Milano eller New York för att utveckla mig.

Jag vill verkligen, det vill jag.

"Gå till en pizzeria då!"

Tiden har gått ooootroligt sakta idag. Har det varit det för er också? När klockan slog tre så kändes det som klockan var sex. Vi har haft ganska många folk idag, så det var full rulle, eller det var mest bokningar.
Men den sista bokningen tog verkligen priset.
Alla fall, efter jobbet körde jag hem. Det var verkligen blåsigt och regnigt så jag körde sakta hem. När jag var hemma tog jag en snabb dusch och tog på mig fräscha kläder och begav mig in till min granne/farbror. Det var nämnligen gatufest :) Jag hade med mig min halvflaska vin, och självklart blev det mer än det. Det var jätte trevligt och jag fick mat också som blev över sen innan. God kallkon med potatis och god "pastasallad?"

Nu ligger jag i sängen, lite halft lullig och bör nog sova snart. :)


Den goda maten och blue nun ;)


Älskade väder

Vilken väder, blåser och regnar. Blää!
Jag är verkligen tröttare än ett helt ålderdomshem. Hur ska denna dagen gå? :P Tur att Anna kan dra mig i kragen ;) HAHA!


Filmkvällen, vi har fått i oss för mycket vin ;) Men snygga är vi ändå. haha!


Nej, jag har inte lagt mig än.

Jag har precis blivit klar med min matlåda, kände att jag var tvungen att ha maten klar till imorron så att jag slipper "glömma det" och springa snabbt in på Ica och köpa en äcklig findus färdigmiddag som man absolut inte bli mätt på, eller för stunden, efter någon timme är man hungrig igen. Bättre då att göra sin egen mat :D

Förresten så hade jag med några kanelbullar till jobbet idag och bjöd chefen och mina kollegor. Och beröm fick jag :D hi hi, chefen ville ha dom sista så att han och hans tant kunde mumsa på dom senare. :)

En rolig sak händer på måndag, men jag tänker inte berätta vad det är förrän det är gjort :) Nyfikna? Håll ut. hi hi.

Nu måste jag verkligen gå lägga mig, trillar snart av stolen så trött jag är ! Go natt!

Hej, Go natt!

Har nästan precis kommit hem, men tänkte att jag skulle lägga mig redan nu.. eller laga kvällsmat till jobbet imorron först, om jag orkar :P he he.
Jobbet gick bra idag, Kossan Anna gick tidigare så jag fick stänga ;) haha! Men det gick bra.
Hoppas ni har haft en trevlig fredag! Gonatt.


Ha en bra fredagskväll !

Själv ska jag spendera min på jobbet. Kul va? :P

Dax att skriva kanske?

Det var riktigt segt att komma upp idag, men halv tolv gick jag upp ur sängen och tog hand om hundarna. Katten flisan är jätte duktig som äter sin medicin, jag har kommit på knepet. Skinkost :) haha! Hon slickar i sig allt!
Jag har gjort kvällsmat också, till jobbet. Det blev ugnsbakad falukorv med hemlagad potatismos . MUMS! :D
Nu ska jag fixa naglarna, sen göra mig iordning för jobbet :) Ciao.

Go natt!


Mysigt, eller hur? :)

Nu tänkte jag faktiskt nanna mig. Det känns som att det är dax, och för en gång skull somna tidigt kanske? Annars brukar jag ligga i sängen i flera timmar innan nånting händer. Nåja, tänkte att jag skulle läsa lite i min bok :) Det känns verkligen som att det va/är en mysdag. Har haft jätte mysigt med min moster, sen har jag bakat hela kvällen och myst med vovvarna :) Det behövdes.

Hoppas ni har haft lika mysig dag som jag :) Go natt!


Bullkalas !


Visst ser det gott ut? ;)

Nu är bakningen äntligen klar, fast jag hade kunnat baka hur mycket till som helst :D Det är så himla roligt. Men nu ska jag faktiskt hålla kväll, jag har tvättat av mig sminket och tagit på mig myskläder (som jag har haft på mig sen jag kom hem typ, hi hi) Och jag ska ta en kanelbulle och ett glas mjölk som kvällsfika. Så mysigt :) Jag ska sätta mig framför tvn en stund, har tänt massa värmeljus i tvrummet, det är så himla kallt här i huset även om jag har cirkulationspumpen på. Men inget element är på och jag har ingen aning hur dom funkar. Jag har bott här i 15år och har ingen aning hur elementen funkar :P he he.

Hörs sen :)


Oktober?

Jag har helt missat att det är oktober! Panik och skrik! Förstår ni att det inte är alls långt till jul? Jag läste lite bloggar och dom började babbla om oktober, snart jul osv. Tänka sig att tiden går så snabbt :)

Jag märkte idag att det var fruktansvärt kallt ute och man kunde absolut inte gå utan jacka. Ändå envisade jag mig att gå utan, för jag har inte fattat än att det faktiskt är höst. Det räcker väl med en vanlig långarmad tröja? :P haha!


Nästan klara, andra jäsningen



Nu jäser dom för andra gången, sen ska ägg & pärlsocker på :D


Myspys hos familjen Olsson

Nu sitter jag här i köket och myser. Degen håller på att jäsa, ska strax börja baka på riktigt ;) Det var länge sen jag bakade, det var nog när mamma bodde här. . Antar att jag inte har haft motivation eller energi. Mamma var den som pushade på mig att baka, för hon visste att jag älskade. Hon sa aldrig nej om jag ville baka, eller köpa ingredienser till att baka. För hon visste hur mycket det betydde för mig.
Snart är det jul och det är dax för julbak, jag längtar :) Det är verkligen nåt jag ser framemot när hösten kommer, att det ska bli jul :D Jag får lite julkänslor nu när jag sitter här i köket och tittar ut i mörkret och känner degdoften. Lussekatter tänker jag :)



Nu är degen klar hörs snart !

En eftermiddag med Moster bus :)

Det har varit en jätte mysig dag med Moster :) Vi och hennes kompis Sabina shoppade lite på boan, jag och becka var hennes stylister och plockade på oss kläder som hon prövade. Typ som mina systrar brukade göra till mig :) hehe. Jätte kul var det och hon fick med sig snygga kläder ;)
Själv hade jag inte kläder, men det blev annat skit som vanligt :)


Det blev alltså; Två små lilla fat 10kr/st, smörknivar ca 12kr/par, vinöppnare 39kr?, Uggs 139kr, örngott/påslakan 99kr.
Man kan ju säga att jag fyndade lite alla fall :) Och uggs för 139kr är bra, visst det kanske är dom bästa, men seriöst köper jag inte uggs för tusen kronor eller nåt sånt, så snygga är dom inte. Men dom är jävligt bekväma :D


Så här snygg var jag idag ;)

Efter besöket på boan körde vi hem till Oma. Jag färgade och klippte Beckas hår :) Jätte fin blev hon!

Nu ska jag köra in till tomelilla igen, för jag ska nämnligen baka kanelbullar, jag blev sugen på det idag också ;) När jag var och handlade glömde jag köpa smör och pärlsocker. Typiskt mig :)


Världens finaste kommentar!

När jag läste detta höll jag på att gråta. Jag blev riktigt rörd!
Det jag vill säga till dig att; Ge aldrig upp! Jag har kämpat hela mitt liv till den jag är idag. Jag har fått mycket stöd av vänner och familj. Jag kan aldrig tacka dom nog. Men framför allt har jag haft viljan :)

Har du blogg? För jag kom inte in på någon när jag klickade på ditt namn :)


Go natt

Jag ska gå lägga mig nu, blev lite deppig. Det är sjukt vart livet kan ta en, snabbare än andra.
Imorron ska jag klippa håret på min moster :D Sen tänkte jag faktiskt baka kanelbullar :) Men jag får se hur det blir med det, kanske inte har lust imorron. ha ha!

Hoppas ni har haft en bra lill-lördag :) Go natt!

Älskade vän



Jag tänker på dig varje dag gumman. Tro mig, det gör jag verkligen. Allt påminner om dig. Om jag hade kunnat spola tillbaka tiden så hade jag gjort det. Jag hoppas verkligen att du har en chans. Även om den chansen är minimal. Det var snart ett år sen det hände, det kändes som det var igår. Jag vill att du ska bli den du var :(


RSS 2.0