Hemma igen

Herre gud! Att gå upp halv nio är inte hälsosamt för mig! Jag håller på att somna så trött jag är nu, men jag sov inte så himla bra inatt heller. Men men.
Man kan ju säga att det var inget marknadsväder, fast det kunde varit värre. :) Som vanligt hinner man gå två steg sen träffar man på nån och snackar, sen går man två steg till och träffar på någon man känner och snackar. Så är det att bo i en liten by :P Eller ja, grannbyn.
Lotta följde också med mig och Tessan & Alicia en runda, för sen skulle hon jobba. Det blev inget vettigt som jag köpte idag, (blir det nånsin det när man går på marknad?) Lite munkar och nogaut :) muums!
När jag kommer hem ser jag att Freja har tuggat sönder min mascara och det ligger svart färg på hela golvet! Så arg jag blev! Tur att mascaran går lätt bort med vatten :) Den hunden ska alltid förstöra, men nöden har ingen lag. Så jag gav dom lite tuggben nu, antagligen kliar det i tänderna på dom ju :/
Efter runderna på marknaden så gick jag och Tessan till B&B och fikade, mums mums :) och sen gick vi hem till Tessan. Jag slängde mig i soffan som en död potatis (?) 


She is a poser like me ;)

Hmm, där är en garderob som fortfarande behöver städas. 500kr till den som gör det? :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0