God natt!

Ja, bilden blev på fel håll men va fan. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Tänka sig det? :p jag tänkte ju att jag skulle lägga mig tidigt idag. Men det blev inte som jag hade tänkt mig som allt annat också. På tal om det, M och jag bestämde oss för att vara vänner istället. Vi var inte redo för varandra, eller hur man nu ska säga det ;) he he. Klart att jag kommer sakna honom. Men det finns fler fula fiskar i sjön som pappa brukar säga :)

Last drop falls


When I'm looking in your eyes
Everything seems to fade away
After all these years we had do I know you now
Have I trusted blindly in your love, too many times

You said: "hey, my love, I'm sorry but we can't go on 'cause
I'm in love with someone else"
Tell me, what do you want me to say
When you treat me this way

Oh I love you, maybe?
And I hope it goes away
Oh, how I want you daily
I know it's gonna stay

You are so self satisfied
Always ready for a ride
Double crossing, lousy cheat, love you anyway
You have warm and tender devils soul, you are so low

I can hear you say: "I'm sorry, should we still go on,
I'm not in love with that someone else"
Tell me, what do you want me to say
When you treat me this way

Oh I love you, maybe?
And I hope it goes away
Oh, how I want you daily
Tell me now that...

I have found the whore in you
Why can't I tell you "NO"?
Time will show, the last word is for me
If you fail to see the problem we have, one room full of walls
Jar of love isn't dry until the last drop falls

The moment I will step aside, you're ready for another ride
Walking in the cool night air without underwear
You have red light burning in your soul, I've seen the glow

In every dream I have I say: "I'm not in love with you"
But every day I say I do
You have messed with my head so many times
Forced me to love you [spoken]

Now that...
I have found the whore in you
why Can't I tell you "NO"?
Time will show, the last word is for me
If you fail to see the problem we have, one room full of walls
I will cry until the last drop falls..


Aj aj aj.


Hon satte bandages så hårt för att jag inte skulle få blåmärken. Så som hon tryckte och klämde trodde jag att hon skulle bryta mig arm :S Nåja, hon var jätte trevlig ändå :P


Bilder från min kamera


Jag väntade på mamma..


Och väntade...


Till sist kom hon.


Självklart ville hon att jag skulle fota henne med min nya snygga mobil som hon själv ville ha ;)


Jag hittade min gamla spegel också.


Mamma är verkligen kamera sjuk.

 
Jag blev verkligen besviken på thaimaten. Vi går alltid till samma thairesturang (som byter ägare var tredjemånad ungefär) Men dessa ägarna tycker jag verkligen inte om, eller rättare sagt, kockarna. Mina kycklingspettar var rosa i mitten, så jag bad om att få nya. Man blir ju sjuk om man käkar ickefärdig kyckling. När dom nya kom var dom bättre, men fortfarande inte helt klara. Jordnötsåsen var god alla fall. Riset var otroligt torrt, och räkchipsen var goda :) och dom fick vi gratis :D he he. Gratis är alltid gott.


Jag köpte en skjorta på H&M också, men det blir jobbeskjorta, orkade inte fota den helt enkelt :P
Sen körde vi till Elgiganten och jag köpte en mobilväska och ett usbminne, ifall datorn skulle lägga av en vacker dag :D


Lite kondomer . HAHA! 20kr/paketet på ungdomsmottagningen.


Dagens Outfit


Jag älskar min lila kofta, och min röda mobil! :D


Aj aj aj!

Nu är p-staven ute! :D Det gjorde inte jätte ont, bara när hon tryckte och klämde, det gjorde ganska ont. Jag var dum nog och sa att jag inte var så känslig så hon tryckte nog på lite mer bara för det :S Och jag passade på att köpa lite kondomer, 20kr/paketet, skit billigt! Man ska ju alltid skydda sig, mycket viktigt! :D Kom ihåg det ungdomar!

Efter besöket så körde jag och mamma till B&B och fikade lite, vi hade tid över för vi ska inte vara i Ystad förrän närmare halv två :)  Självklart blev det en bakad potatis med kycklingcurryröra, det låter egentligen inte gott, men jag lovar, röran är så himla god och passar bra till bakad potatis :)
Det blir nog lite mobilbloggning sen , ciao!

Nää, jag vill inte.

Det är inte mänskligt för mig att vara uppe före tio. Jag ställde klockan på halv åtta, jag visste inte vem jag var när det ringde. Herre gud! Men sen hjälpte det inte att jag somnade vid två tiden inatt. Det var svinkallt när jag vaknade också, i hela huset. Så jag tog en varm dusch och satte igåg cirkulationspumpen. Brr! Det är ju heller ingen sol idag som kan värma huset, eller mig! Det hade varit gött att kunna ligga på stranden en timme eller två idag. Mmm..
Jag får väl ta nåt att käka, så att jag inte svimmar sen när kniven kommer fram. Mohahahaha! :D Man ska ha på sig bedövningsplåster två timmar innan man ska "opereras". Först tog jag på ett, flyttade den en gång, sen kom jag på att jag kan lika bra ta den andra också, varför spara på den om jag ändå inte behöver det mer? Så jag fick flytta på plåstret en gång till för att kunna få plats med det nya. Beslutsångest? :P ha ha!
Sen efter min operation så ska jag följa med mamma till sin doktorn, sen ska vi ta en fika i stan. Tänkte att jag ska handla en svart skjorta eftersom jag måste ha det på lördagen på jobbet, och capribyxor eller nåt, annars kommer det blir sjukt varmt med jeans. Och så måste jag köpa en present till Pontus eftersom han fyller år på lördag!

Nu måste jag göra mig iordning så att jag kommer iväg nångång :S

He he.

Jag mobilbloggade precis. Skit ballt :D Men när jag tittar på bilden som jag tog så såg jag att pappas kontonummer stod på tidningen som jag hade fotat. HAHA! pucko :P Så jag var tvungen att ta bort inlägget .
Go natt!

Go natt!

Ja man får väl nanna nu. Jag tittar på Dr.90210 och där var en kvinnlig bodybildare.. påminner mig om att jag måste börja träna ;) Dock inte så mycket! För det är bara äckligt att se ut så, tycker jag :S
Usch, jag ska ta ut min p-stav imorron.. Bläää! Tänk på mig kvart i elva imorron.

Bästa låten just nu

Sonata Artica - Last drop falls

Oh I love you, maybe
And I hope it goes away
How I want you daily
I know it's gonna stay


Jag börjar snart gråta


Det är så fint, så kul Hef erbjöd sig att ha deras bröllop i hans Mansion. Snart ska dom säga "I do" Jag kommer fan börja tuta! Hon är så vacker i sin vackra brudklänning !

???????????

Varför kan jag inte lägga in html-format här?! (ex youtube klipp) Har försökt i en kvart nu!

Jag älskar min nya mobil!



Så klart Elvis som bakgrundbild. Och jag är en tönt också, har skrivit "My man. The one and only rockstar <3" Hittade ett program som man kunde lägga till text och annat skit :P ha ha!


Stadig frukost

Sitter här med ett glas yoghurt, en macka och en kopp te. Kände att halsen var lite krasslig idag :/
Igårkväll låg jag och knappade lite på min nya mobil, I looooove it! :D Ikväll ska jag helt byta till den och börja använda den :)
Nu ska jag göra mig iordning sen blir det jobb igen. Tur att vi stänger kl åtta idag . hi hi.

Ciao!

Jag orkar egentligen inte.

Pallar egentligen inte skriva blogg, men va fan..
Jobbet gick bra idag, dock var det en ovanligt lugn kväll. Där kom också lite snygga killar :) Alltid roligt att ha något att kolla på, fast det var bara en man kunde kolla på, dom andra två såg mindre bra ut :) ha ha!
Nu sitter jag med ett glasvin, har precis käkat en panpizza. Jag måste börja motionera, jag rör mig inte lika mycket på jobbet nu när det är mindre folk. Tråååkigt, eller så kan jag sluta med skräpmaten ;) mohaha!
Nu orkar jag inte skriva mer. Go natt, Ciao!

Jobba jobba jobba.

Nu drar jag igen! Kommer hem ikväll.

Go natt!

Jag är verkligen aptrött och ska bara läsa igenom mina 90inlägg, sen ska jag nanna. Det blir jobb hela dagen imorron också, blää. Vi hade inte alls mycket folk idag. Två stycken på lunchen och ca15 på kvällen, ganska sjukt faktiskt. Med tanke på att vi kunde ha över 100stycken på en dag för bara nån vecka sen.
Pappa och mamma var och åt hos mig (äntligen!) Jätte mysigt och kul :D hi hi. Mamma skulle fota mig hela tiden, men på jobbet är jag faktiskt ingen linslus ;)

Jag har fått min mobil idag! Den är så himla fin att jag nästan fick tårar i ögonen. Jag måste köpa en mobilstrumpa så att den inte blir förstörd :) hehe. Jag visar den en annan dag, orkar verkligen inte att fota den osv.

Go natt!

Bye bye

Nu måste jag till afm, sen ska jag till jobbet. Jag kör inte hem om, kom på att jag måste in på apoteket och köpa bedövningssalva till när jag ska ta ut p-staven, och det hinner jag inte samma dag.. Åååh,
Hörs ikväll! Ciao!

Go natt!

Nu har jag fyllt i det jävla pappret, skit drygt är det så jag funderar på att sluta med det. Men med en närmare eftertanke så är det lättförtjänta pengar :) hehe. Även om det inte är mycket man får. Jag hittade lappen och jag ska vara på mötet kvart över tio (!) Fan va drygt.. Det menas med att jag måste gå upp tidigare, blää! Sen ska jag jobba heeeela dagen, börjar halv tolv, så det är nästan direkt till jobbet, fast mötet tar inte så lång tid, så det kanske blir en sväng på boan eller nåt :)
Nu har jag också ett e-sparkonto! Så imorron ska jag ta mina sparpengar och sätta in på kontot imorron, behöver nog ha en livvakt med mig också ;) ha ha!

Som sagt, måste lägga mig nu. Ska först förbereda inför imorron, så att jag inte behöver göra det när jag vaknar.  :)
Go natt!


Förresten, pappa hämtar ut mobilen imorron . *wiiiiiiiie*

Va? med mig?

Jobbet var helt värdelöst idag, och jag menar verkligen det. Det kom inte en käft medans jag var där! Så illa luktar jag väl inte? ha ha! :P Så jag och Anna bara småpysslade idag. Så jävla tråkigt vi hade, men som alltid så har vi våra sjuka grejer för oss :)
Vi stängde klockan nio, för det var inte lönt att ha öppet en timme till. Så nu är jag hemma och ska ta det lugnt :) Imorron blir det jobb hela dagen, ska dessutom till arbetsförmedlingen på förmiddagen. Och jag har blivit av med lappen så jag vet inte vilken tid :S Så typiskt mig. HAHA!
Jag får väl fylla i de jävla pappret också, såå jävla tråkigt..

Stressar!

Det varjätte trevligt och fika med mamma, som vanligt har vi jätte mycket att prata om, men för lite tid. :( Och det med sparkontot, hon som jobbade på banken sa åt mig att skaffa ett e-sparkonto istället, för det är mycket bättre och där var mer ränta just nu. Så det ska jag skaffa mig sen när jag kommer hem från jobbet tänkte jag. :)

Nu håller jag på att laga mat för fulla muggar, kanske i sista laget, men va fan. Så är det.

patruska: Jag har Jobbgarantin för ungdomar, man ska fylla i ett papper varje månad hur mycket man har jobbat och så får man en liten slant av försäkringskassan, och då måste man till arbetsförmedlingen och ha pappret underskrivet, så det är därför jag är där med jämnamellanrum. :)

Nu måste jag fortsätta. Ciao!

Ensam

Jag vaknade kvart i tio! Kryss i taket. Men jag gick inte upp då, det fick bli en timme senare. :) Jag är skit trött nu, ska snart göra mig iordning och bege mig in till tomelilla, det blir bara banken idag sen fika med mamma. Jag orkar inte gå in på afm, ska dit imorron på möte ändå, man ska inte vara där för ofta :) Kan folk tro att man är arbetslös ju. HAHA!

Egentligen hade jag velat sova i hundra år. Fan också :( Det känns inte bra, jag känner det på mig. Detta kommer nog vara slutet. <3

Sen ska jag jobba. Wie?

Gonatt!

M ville ha lite tänketid, så vi ska inte träffas på ett tag. Som vi alla vet så är det som farväl. Men det är bara att gå vidare. Tråkigt att det hände. :( Men vem vet, det kanske blir mer sen? Vi ska alla fall hålla kontakten ändå.

Jag ska försöka att inte tänka på det så mycket. "Big girls don't cry".  Tänkte att jag skulle gå lägga mig, så att jag kommer upp imorron. Ska försöka komma in på arbetsförmedlingen, sen tänkte jag faktiskt in på banken och skaffa mig ett sparkonto. Jag berättade för Anna idag att jag inte hade ett, och hon blev nästan arg på mig :D ha ha! Men så är det, jag har aldrig haft ett sparkonto. Jo när jag var yngre, men det höll inte så länge.

Förresten, jag har fått min mobil :D eller inte än. Den ligger på Ica och väntar på mig :P Eftersom den står på pappa så måste han hämta den :( Och han kommer inte hem förrän på fredag, eventuellt imorron en runda. Åååh, jag vill ha den ju !

God natt!

Fan !

Så jävla deprimerande! Jävla skit, jävla allt! Nu sitter jag med mina chips och tycker att allt är jävla skit!

Goodbye my lover

Förväl, ett tag eller föralltid? <3

Bloggfri dag.

När jag vaknade idag så kände jag inte alls för bloggen, tänkte att jag skulle ta en liten fridag :)
Marre skickade till mig och frågade om jag ville fika med henne och Sanne. Först så tackade jag nej, för jag skulle jobba sen. Men va fan, jag började inte förrän halv fem, så det var gott om tid :) Så jag körde in till Tomelilla och mötte upp Marre, sen körde vi till Ystad och hämtade upp Sanne. Vi fikade på Snuggles, dom har stans bästa tonfiskröra :) Dock får man så mycket att det rinner ut, men god som fan är den :D
Efter det så gick vi lite i stan och små shoppade :)



Jeansleggings från Lindex, solpuder och örhänge från H&M.

Sen körde jag till jobbet. Jag och Anna var jätte flummiga, som vanligt :) Det var lagom med folk idag. Fick till o med stänga tidigare idag. :D
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Ciao!

Jävla dator

Lite rädd jag blev. När jag skulle gå in på internet så funkade det inte, pappa hade innan idag installerat ett nytt antivirusprogram till mig, och det var där skon klämde. Det funka inte så bra på min dator, så jag fick avinstallera det och installera ett nytt antivirusprogram. Lite drygt, det är därför jag inte har kunnat skriva blogg förrän nu.

Jobbet gick bra idag, lagom med folk, hade nåt att pyssla med hela tiden :) Det är ganska tråkigt med dötid faktiskt.

Nu ska jag titta lite på det löjligt stora tvn ;) (haha) Sen ska jag nanna.

Mysig frukost.



Jag har för en stund sen käkat frukost med mitt nya söta frukostservis :D Köpte det på Bo Ohlsson för 20kr :)
Håller på att göra lite mat till jobbet. Eftersom jag börjar tre och slutar tio så tycker jag att det är lite tidigt att käka kvällsmat innan jobbet. Plötsligt blev allt stressigt.. Typiskt.

Go natt

åååh, inom tre dagar kommer jag ha en ny mobil! Så fantastiskt :D
Nu ska jag alla fall gå lägga mig. Det blir jobb imorron (hela veckan dessutom) Men jag börjar inte förrän vid tre, vilket är ganska skönt. Ska nog ta en dusch innan jag lägger mig. Jag var inne i tomelilla innan ikväll och solade :)
Förresten så glömde jag torka av panelen när jag städade bilen. Får göra det imorron :P
Go natt!



Jag är överlycklig!


Nu blir det mat!


Jag har inbillat mig att detta är nyttigt. Hmm? Jag har heller ingen soya! Aaaah!

Klar !


Till o med fortfarande blöt.

Mys dag med T & A

Nu har jag nästan precis kommit hem, det har varit jätte mysigt idag med min två flickor. Jag har skämt bort dom lite ;) Alicia fick en badleksak, två tröjor och en ryggsäck (som Tessan ska bära på) Sen bjöd jag på fika på B&B . Såå mysigt! Jag kände för att vara lite generös idag faktiskt, jag har mina ljusa dagar :) ha ha! Tur att lönen kommer snart :D

Nu ska jag tvätta bilen och städa den. Orkar egentligen inte, men om jag inte gör det idag så kommer det gå ytterligare än vecka tills det blir gjort.

Snart drar jag.

Jag bestämde mig för att göra två flugor i en smäll. Gå på boan och träffa Tessan & Alicia :) Så jag har precis pratat med Tessan, hon är med på det. hi hi :D
Nu har jag precis ätit frukost, så jag ska göra mig iordning sen ska jag köra in till tomelilla.

Tänker bara på mat

Jag planerar redan vad jag ska göra för kvällsmat imorron, sinnes? Jag har massor av saker jag ska göra.

- Städa
- Tvätta och städa bilen
- Hälsa på någon av mina nära och kära, jag har inte bestämt mig för vem än.
- En sväng på boan kanske?
- Handla mat
- Sola solarium (det får bli på kvällen)
- Kanske hinna baka nånting?
- Laga storkok så att jag kan få med mig några matådor till jobbet. Jag är trött på Felix färdiga middagar. Uuuurk!

Jag har ungefär tolv timmar på mig att göra allt detta. Jag skulle behöva 24timmar :S

Jag är hjälten idag.

Jobbet gick bra, mycket folk kom och chefen tacka mig hela tiden för att jag kunde komma :P Det var lugnt, lite extra slantar, även om jag fick ändra mina planer lite, men det löste sig till slut :)
Efter jobbet körde jag hem till M, tog ett bad sen blev det mys. Känns så jobbigt att bara träffa honom cirka en gång i veckan. Och det var nära på att det inte blev nåt idag, men tur att det löste sig.

Nu ska jag käka lite varma mackor, hann ju inte käka nån kvällsmat :S *iii*

Fan också.

Anna ringde precis och frågade om jag ville hoppa in och jobba från tre till sex, för den andra blev helt plöstligt magsjuk. In my ass. Nåja, jag ska hoppa in i duschen nu. Ciao!

Det är inte bara att stiga upp

Jag sov ut till halv tolv idag, riktigt skönt. Och nu har jag just absolut ingenting, det är också himla skönt.. :D Ska inte göra ett skit i dag tänkte jag.. Jo bara skoja, städa om jag har lust, sen ska jag till M :) Så helt sysslolös blir jag inte.
Nu ska jag käka min sena frukost och titta på tv i min morgonrock ! :D

Men va fan

Jag skulle ju sova, istället läser jag min egen blogg. Go natt!

Min sommar

Alla skriver om hur deras sommar har varit, så varför bryta trenden? ;)

- Min sommar har bestått mest av jobb.
Det har varit både positivt och negativt, det ger pengar men inte fritid av verkligen njuta av sommaren.
- Jag träffade M,
som jag inte ångrar en sekund av.
- Jag har festat,
men inte lika mycket som jag hade velat ;) Carol tog studenten!
- Varit på stranden tre gånger.
Som sagt, man ska ha tid och det ska vara väder.
- Jag har inte hunnit träffa en del av mina vänner,
vilket är förjävligt av mig.
- Bo själv.
Alla fall i veckorna. Pappa är hemma på helgerna och var tredje vecka. Det var riktigt jobbigt i början eftersom jag alltid har haft någon hemma. Men nu är jag van :)
- Speecheasy.
Jag fick min efterlängtade apparat :) Dock har jag inte använt den så mycket som jag har velat.



Tyvärr, vi tar inte emot fler.

Vi hade verkligen skit mycket att göra nu på kvällen. Strö-folket kom och vi var tvugna att säga att vi har fullt. Men vissa folk fattar inte, dom ser ett tomt bord och tror att det är lugnt att sätta sig. Folk förstår inte att vi säger nej för att vi inte har tid eller plats, även om vi säger det till dom. Där kom in en tvåa precis när vi hade som mest och sa att "vi har satt oss där ute, kommer ni ut?" För det första kommer man in och meddelar att man är här och vill äta, det är inte bara att sätta sig och tro att allt är frid och fröjd. Alla fall, jag säger åt killen att vi har tyvärr fullt, vi tar inte emot fler. Så säger han
"Men vi är bara två stycken"
Då jag säger "Tyvärr, vi tar inte emot fler" Då blir killen irriterad
"Jaha, vart kan man då äta?"
"Inne i stan"
"Men ååh, vi är hungriga nu. Snälla snälla snälla"
"Tyvärr, vi tar inte emot fler, order från kocken."
Då blir han skit sur och vänder på klacken, säger inte hejdå eller nånting.
Jag kan inte hjälpa att vi inte får ta emot fler. Har vi inte tid och kocken säger nej, så är det så. Det hjälper inte att säga "snälla snälla". En annan man kommer in och frågar mitt i mitt springande med maten om vi har plats för fem stycken för att äta. Jag säger "tyvärr, vi har fullt", så säger han "Men kan vi ta en öl då?" Ser det ut som jag har tid när jag håller i fyra tallrikar och svetten rinner av mig?

Förlåt, men vissa människor tar allt för givet.


Guds bästa gåva


Dator, vin och Estrellas Sourcream & Onion chips :P

Det har varit en jobbig kväll på jobbet, men dagen var otroligt lugn. Slutade inte förrän halv elva, uuusch. Kändes som Tattoo over agian :P
Anna skrämde också skiten ur mig. När jag var där nere och gjorde iordning toaletterna och skulle gå in i tvättrummet, står hon där i mörkret och säger "Hej Pauline" med en läskig röst. Först tittar jag på henne, sen lägger jag av världens "kom-och-hjälp-mig-skrik" Jag höll fan på att skita på mig! Jag hade ont i halsen sen så mycket som jag skrek :P
När jag sluta körde jag snabbt in till Tomelilla för att köpa en påse chips, för jag var såå otroligt sugen igår och idag :P När jag kommer hem och ska lägga chipspåsen i skåpet så ser jag en nästan full påse där! ÅH NEJ! Jag hade kunnat käka chips igår, ha ha!

Nu ska jag fortsätta med mitt och läsa mina 59inlägg på bloglovin. Ciao!

Jag är uppe!

Jag vaknade med ett ryck idag vid nio tiden. Sen har jag legat och snoozat till elva ;) Riktigt skönt, det var länge sen jag gjorde så. Jag börjar inte förrän halv ett idag, så det är verkligen skönt det med.
Det känns verkligen skit när ens kompisar messar och frågar om man vill med och fika, en lördagseftermiddag som vanligt folk brukar göra. Istället får man tacka nej och fråga om dom har tid en annan dag när jag är ledig. Jag hatar verkligen att jobba helger. Och nu har jag jobbat helg i evigheter. Har inte festat på evigheter och har inte kunnat roat mig helt enkelt! "Men du är ledig på måndagar nu när vi har stängt" Men bläää! Och nästa helg ska vi ha bröllop, så då är det jobb till tre på natten. Roligt? Nää! inte ett jävla fucking dugg.. När får jag vara ledig ?

Nej, nu ska jag göra mig iordning, och köra till... jobbet.



Näää!

Det som inte fick hända har hänt! Det gick inte att förlänga mitt abonemang av en okänd anledning så jag kommer inte få mobilen i nästa vecka! :'( Jäääävla fuuuuuckers!!

Jobbet gick bra idag. Jag hade hand om ett bord med turister, ingen aning vart dom kom ifrån, men när jag säger "Vill ni ha något mer?" Så sitter dom som frågetecken och jag säger om det, så säger dom "Förlåt, vi har lite svårt att förstå skånska" hahaha! Med tanke på att jag har ju jäääätte bred skånska ;) haha!

Nu ska jag nanna. Go natt!

Hejdå!

Nu sticker jag till jobbet.

Dövare än Gandhi

En väldigt stressad gäst på jobbet
Gäst: Jag vill ha två biffstekar och en schnitzel.
Jag: Hur vill du ha biffarna stekta?
Gäst: Ja och en schnitzel
Jag: Nej, hur vill du ha dom stekta?
Gäst: Och en schnitzel.
Där gav jag upp.

I Did it!


Du blev en dyr historia, nu måste jag leva på nudlar i två månader.

Jag lyckades göra det rejällt.

Pappa väckte mig tio över tio idag. Då ska det tilläggas att jag skulle köra kvart över tio. Lite panik fick jag och svor hela vägen till jobbet, fast först var jag tvungen att köra till Ica och handla mjölk, kvällsmat och givetvis frukost eftersom jag inte hann med det heller.
Sen var det full rulle, ända till klockan tre. Snacka om att jag har ont i fötterna nu. Kvällen blev rätt lugn, det är oftats luncherna som är hektiska nu när det närmar sig hösten.

Nu har jag tagit en dusch, och ska snart göra iordning håret, sen ska jag sova.. Bara två dagar till med tio timmarspass. BLäää!

Fikan


Älskar er <3

Tidigt hemma

Det var lugnt på jobbet, dock fler folk än igår, men det var bara bra, slapp man sitta och somna, även om också hade varit skönt :)
Jag har märkt att jag börjat stamma mer nu. Så jävla jobbigt! Det påverkar mitt jobb och mig själv dessutom, jag glömde också min speecheasy idag, så det gjorde inte saken bättre. Jag behöver ju trygghet.

Nu ska jag ta en macka och gå lägga mig. Jag börjar kvart i elva imorron, jävla puckon som ska boka bord och mat en timme innan vi öppnar! åååh!

Du får inte.

Pontus sitter och spelar.
- Men fan! Knulla din mamma!
- Pontus, vi säger pippa.
- *pontus snackar med sin kompis* Just det, nu är jag här så då får jag inte säga såna ord.
- Precis
- Men får jag säga anal?
- Ja, det får du.
- Okej, pippa mig hårt i analen! *ironi*

Mys med tjejerna

Jag blev väckt idag av att Mille stod och gnällde. Jag höll på att bli knäpp på honom, så jag ringde till mamma och sa att hon får ta han nu, han gnäller ju för att Izzi är i höglöpet. Stackars Mille egentligen som får stå ut med det. Men jag körde in till Tomelilla och lämnade honom och mamma, Lotta, Tessan och Alicia satt på Bullen & Bönan och fikade, så jag gjorde dom sällskap, jag skulle ändå äta frukost :) he he.
Sen följde jag med Lotta när hon skulle ta ut sin p-stav, hon var såå duktig :) Hoppas jag är lika duktig när jag ska ta ut min, jag fick en tid, så i slutet av månaden ska min också ut :)

När jag kom hem hade vi fått ett paket hemskickat..


En 52" tv, snacka om att den är stor! Pontus är i extas som just nu sitter och spelar xbox med den. ha ha!

Nu ska jag ta nåt att käka, sen ska jag köra till jobbet..  Ciaaao!


Nej, jag sover inte än.



Jag hittade denna tunikan på Gina Tricot precis, så jävla cool! Det är ju snart löning igen och det kliar i fingrarna redan. En tripp till ett köpcenter och jag är mätt i en vecka ;) ha ha! Men jag tänkte att jag skulle spara en massa pengar också, troligtvis blir det en utlandsresa. Med vem och vart vet jag inte. För tydligen har jag lovat alla att resa med dom :S Ikke bra. Även om jag vill åka med alla mina kompisar och min familj så kan jag bara resa en gång. Jag är inte dödsrik precis :/ Tråkigt nog.

Nä, nu måste jag stänga igen datorn och sova. Go natt!

Jag är förvirrad


Först måste jag kommentera denna bilden, den är tagen den 5:e sep 2008, snart ett år sen. Förutom att jag ser ut som en flodhäst så är jag ganska snygg ;) Jag och min stora lillebror (hihi) skulle till min kusins födelsedagsfest och jag var chaffis. Yeah? Men ni ser hur stor jag har varit? Där vägde jag närmare 90kilo (eller 89 för att vara exakt) Nu ligger jag på cirka 80kilo och det syns och känns. :) Jag måste verkligen anstränga mig att inte gå upp i vikt, jag springer mindre på jobbet nu, alltså får jag inte min dagliga dos av motion :S Får helt enkelt gå en runda med hundarna .

Men för att komma till saken: Jag och pappa satt i soffan och snackade, kom fram till att Pontus fyller år ganska snart. Jag kan inte närvara på hans födelsedag, för jag ska jobba hela kvällen och natten (vi ska ha bröllop på jobbet) och jag säger till pappa "Men jag ville ju vara där på hans 18årsdag!" då svarar han "Han fyller bara sjutton". Först kände jag mig dum som ärligt trodde att min lillebror fyllde arton, jag som alltid har koll på hur gamla mina syskon är :P ha ha! Men då var det inte så viktigt ändå. Det är ju ingen milstolpe, men det är tråkigt att missa hans födelsedag ändå, för jag tar sånt på ganska blodigt allvar. Speciellt mina egna. Både min 18 och 20årsdag bjöd jag hem nästan hela släkten (vi är ganska många) och bjöd på god mat och tårta. Dessutom lagade jag maten och tårtan själv! Vilket jag älskar att göra :) Jag får helt enkelt baka en tårta till pontus och ha ett litet minikalas dagen därpå, om jag är människa då :)

Men nu måste jag verkligen sova. Klockan är mycket, jobb imorron. Dock inte förrän på eftermiddag, men jag ska försöka hinna med att tvätta och städa bilen, den måste verkligen det.
Go natt!

Är det sant?



- Snuskord.
Jag klarar verkligen inte av orden f***a, k****a och k*k. Det är dom mest vulgäraste och fulaste orden jag vet. Jag säger det bara när jag absolut måste och det är typ när jag är asförbannad eller nåt. Annars heter det mutta, penis och pirra (eller ha sex, samlaga, maga, nuppa osv)

Herre gud

Det var otroligt lugnt på jobbet, hade en gäst som somnade efter han hade ätit. Men han var inte riktigt frisk heller :P I knoppen. Vi hade totalt åtta gäster under kvällen, det är helt sinnes. Man är van att ha ungefär 60stycken på två timmar, så detta var otroligt tråkigt rent ut sagt.
Nu sitter jag och pappa och dricker ett glas vin och tittar på Svarte orm. Gott gott :)

Ooops I did it again!

Jag steg upp halv ett idag. Tänka sig det? Men jag har varit vaken från och till sen klockan nio. Jävla hundar! Och jävla mille som står och skäller och gnyr på Izzi för att hon löper och han vill para! Faaaaan va han är stööörig!
Och tvätta hinner jag inte nu heller. Eller jag orkar inte. Det var himla skönt att "sova" ut idag. Jag behövde verkligen det känns det som, synd bara att det är så himla blåsigt! Usch usch, annars hade jag städat och tvättat bilen.

Men nu ska jag ordna lite käk, blir gårdagens kvällsmat, som btw blev asgod! Min kyckling&champinjon gryta :)

Händelserik dag.

Om man summerar dagen, så har det hänt ganska mycket, jag har inte fått en lugn stund, förrän jag kom hem nu på kvällen. Först in till Ystad och shoppa med pappa, sen hem och passa Julia, sen direkt till mamma, sen handla, sen hem och laga mat. Ja, det blev många "sen" men skit samma. Och jag gjorde inget som jag egentigen skulle göra, nämnligen tvätta/städa bilen och tvätta lite kläder, alltså får jag göra det imorron. Fan va drygt.

Jag behöver en ny tv! Min flimrar och ljudet dör lite då och då, så att man får slå lite på den. Kiss kass värdelös, men tv är inte nåt jag priotierar just nu. Jag måste först ha en ny mobil :P Glöm inte ringa Tele2 pappa! Så är det. och jag måste tatta mig också. Jag tycker att det börjar bli tid. Men frågan är vad och var. Den döskallen som jag hade tänkt mig (i flera år), jag hittade bilden på den och den var inte så rolig som jag trodde. Alltså, jag får komma på något nytt. Men jag tänkte faktiskt tatta in izzis tassar och hennes namn. Det kan väl bli fint? Då är bara frågan var.. Mamma har Milles tassar på foten, jag tycker det är himla coolt, men kanske inte ska härma? Eller så gör jag det ;) Mohahaha!


Nåt i denna stilen, absolut inte så här. Men en snygg textstil och hennes tassar :) Möjligtvis ett rött hjärta om jag har lust. Jag tror det kommer bli skit bra :) Lotta, lust att tecka? ;) ha ha! Bara skoja.

Nu måste jag sova. Känner mig lagom trött, och jag börjar inte förrän eftermiddag imorron, så jag kan nog sova till tio alla fall :P Sen måste jag tvätta och ta hand om bilen . Eller? Jag ska nog sluta skriva saker som jag ska göra, för oftats gör jag det inte. ha ha!
Go natt!

Full rulle!



Mitt söta lilla kusinbarn, hon var en ängel att passa. Visst småbarn är busiga, hon var lite busig, men för det mesta snäll :) Hon lekte lite med hundarna, sen bestämde vi oss för att baka en kaka som våra pappor skulle äta sen :)
Efter någon timme kom min kusin och min pappa, så mumsade vi i lite kakor.

Sen körde jag och hämtade Oma och moster, så körde vi till mamma och hälsade på henne en stund.
Efter det körde jag till Ica och köpte hem lite käk, sen hem och laga maten, och nu sitter jag här och käkar lite chips. Ja det är måndag, men jag missade fredagen och lördagen pga jobb ;) ha ha!

Disney channel

Nu är vi hemma igen, eller jag. Pappa körde iväg igen. Vi var inne i Ystad (Jag är där varje dag, känns ganska b) Vi köpte lite tavlor och ett köksbord, äntligen kan jag sitta vid ett köksbord och käka frukost :) ha ha! Ni får se bilder sen, har inte satt ihop det än.
Alldeles strax kommer mitt söta lilla kusinbarn Julia som jag ska passa i någon timme :) Nu har jag en ursäkt för att kolla på disneychannel :D ha ha!
Så nu kan jag absolut inte sova, är så himla trött. Ska in till mamma sen och hälsa på henne. Ingen rast, ingen ro. Det kommer bli en tidigkväll idag känner jag :P


Kryss i taket!

Jag är uppe! Konstigt nog var jag vaken när pappa knackade på dörren och fråga om jag var uppe. Vi ska nämnligen shoppa idag :P  he he. Ni får se sen ;)
Nu ska jag dricka en kanna kaffe så jag håller mig vaken, och så ska jag lägga på ett face så att jag inte skrämmer slag på halva befolkningen. ha ha!
Ciao!

Pappa + dotter = Metal

Jag och pappa har lyssnat en stund på metal nu. Vi satte på Spotify och letade :) Fast pappa är mer metal än mig, jag nöjer mig med System of a down och Slipknots "lugnare" låtar. Medans pappa lyssnar på såna som man absolut inte hör vad som sjunger om. HAHA!

Min senaste förälskelse:
 
Sångaren från System of a down. Visste ni att han är från Libanon/Armenien?

Sky is over

Nu är jag hemma, hade en mysig kväll hos M, som vanligt :) Tänka sig att vi har snart dejtat i två månader. <3
Imorron är det tänkt att jag ska ta en morgonpromenad när jag vaknar, måste ju hålla kroppen i form när jag inte jobbar. he he.
Jag ska lägga mig alldeles strax.. ska bara läsa lite bloggar och snacka lite med pappa.

This is my look



Jeanslegging: Lindex
Tischa: Gina Tricot
Cardigan: Halens
Skor: Have2have.se

Ciao!

Jag har en åsikt.

Jag är så himla trött på Tomelilla. Det är en jävla skit by och den är inte värd ett ruttet lingon. Som tur bor jag inte inne i tomelilla, bor några kilometer utanför.
Visst, där finns skumma typer i varenda stad och by, men Tomelilla har nog dom värsta. Jag har fått nog av det. Utlänningarna kan slänga sig i väggen Jag är själv halvt jugge, men dessa manliga utlänningarna i tomelilla är sliskiga, korkade, elaka, tjuvar och de går runt och ska skjuta folk. Det är inte okej! Där finns även svenskar i Tomelilla som gör det och jag hatar dom också!
Jag har lust att flytta, långt från denna skiten. Norrland, here I come?

Ingenting.

Jag låg i sängen och gjorde ingenting. Bara tänkte och tittade i taket., så himla skönt. Dock blev jag rastlös och bestämde mig för att in och handla lite mat. Så det ska jag göra nu. Ciao!

Kunde jag inte få sovit lite till?

Klockan tio vaknade jag, pigg som en lärka, nästan :) Kunde alla fall inte somna om.
Vad står på dagens schema då....
sorry, snackade med carol i tele :P
Jag ska nog småstäda lite idag, dammsuga är tänkt eftersom vårt golv ser ut som en heltäckningsmatta igen och mina djur ser ut som nakna chihuahua :P HAHA!

Mitt liv är ganska skrämmande just nu. Mitt jobb, min familj, min viktnedgång, jag gör ju ingenting och jag går ner i vikt, min kläder börjar bli förstora, det är läskigt! Det har aldrig hänt mig förr! Skrämmande.



Jag kan inte somna.

Mina ögon är trötta, men min kropp vill springa. Jag tänker för mycket helt enkelt. Det är mycket som har hänt på sistone, och det är verkligen svårt att smälta allt, speciellt detta som har hänt senast.
Att jag saknar M otroligt mycket gör saken heller inte bättre. Jag hatar att vi träffas så sällan :(

Jag är trött på sommaren, nu vill jag ha höst ! Jag har kollat på höstmodet och jag längtar. Jag är trött på lätta kläder, nu vill jag ha jeans och mysiga stickade koftor.

Nä, jag får väl försöka sova ..

Framtiden är nu.

Det man gör nu påverkar framtiden.
Man får lida för sina synder.
Du, jag, hon, han, oss.
Vi alla påverkas, låt oss leva.

Vi älskar dig <3


Hemma.

Jobbet gick bra idag. Allt gick som på räls faktiskt, mycket skönt :) Dock blev det en sen kväll, men det gör inte så mycket, för jag är ledig nu i två dagar.
Vissa folk är bara dödumma också. Jag vet inte hur många gäster som har "mobbat" mig för att jag snackar lite mer rikssvenska. Senast ikväll när jag sa "Varsegod, här är din skåne(snaps)" (nåt sånt sa jag) och då säger mannen mitt emot, som är ooootroligt pittögd så att jag trodde att han tittade på mannen på andra sidan av rummet. Alla fall, han säger "ha ha ha, skååne (med en stockholmsdialekt)" Och jag bara ler åt honom och sen går jag. Jag hade ju gärna gett han en örfil, men det kan jag inte. Hur mycket skit ska man egentligen stå ut med?

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen sova. Go natt !

Jag mår inte bra.

Ont i hela kroppen, yrsel, lite småförkyld, känslig för ljus, huvudvärk.
Nu ska jag till jobbet.

...

Vågen visade 78kilo idag!

Jag orkar inte mer, ta mig härifrån.

Trött på skiten.

Jag vill att allt ska vara bra. Det som har hänt vill jag få ogjort.

Tack Lotta för den goda maten! Du var verkligen en räddare i nöden. Vad skulle jag gjort utan min familj? <3

Svar

Patruska: Det är faktiskt inte överdrivet. Det finns människor som stammar så mycket. Du har ju hört mig, jag har väldigt mjuk och lätt stamning, även om jag tycker den är extrem jobbigt. Tänk då hur dom som har det värre.

Papa



Jag är fortfarande upprörd över detta med "Papa" från Hjälp! Jag förstår inte hur det kan vara kul. Tycker ni att klippet ovan är roligt? Jag kan verkligen känna smärtan när "örjan" skriker och att se "papas" min efter är hjärtskärande. Tycker ni verkligen det är Kul?!

Det är kränkande!

Uppe med tuppen

Jag vaknade halv tio idag. Herre gud, hundarna var extremt jobbiga. Mille har börjat med att han skäller när han vill ut och kissa.Typiskt. Precis när jag skulle börja äta min frukost ringer pontus och frågar om jag kan köra han hem. Visst, när jag ändå var i tomelilla gick jag in på Ica och handlade mjölk. Jag gick in på ica osminkad, oborstat hår i en stor knut, i mjukisbyxor, sportbh och en skaskigt linne. Så klart skulle där vara massa snygga människor, bland annat min snygga killkompis :P ha ha! Snacka om man kände sig som tredje världen.

Nu är jag hemma igen, käkar klart min frukost. Tänkte att jag skulle tvätta bilen, snål som jag är ville jag inte tvätta den på hydro. Billigare att göra det själv ;) Men dock tar det längre tid. Och det verkar jag ha lite av. Hade nästan behövt att bada hundarna istället. Fan va dom stinker! HAHA!

Seriöst, det är inte roligt

Jag gick in på Stamning.se (Stamningsförbundet) och klicka in på detta.
Det handlar om tvserien Hjälp! om Robert Gustafssons karaktär som stammare, hur kränkade det är mot oss andra som stammar. Han gör oss till åtlöje rent ut sagt.
Första gången jag såg programet, tyckte jag inte alls det var roligt. Tvärtom, jag tyckte synd om honom och det var allmänt jobbigt att kolla på det. Jag kände smärtan.

Urklipp från texten:
"Beskrivningen var så oroväckande att jag genast kontaktade producenten Gustaf Skördeman och komikern Robert Gustafsson som spelar Papa. Jag förklarade att stamning är ett (dolt) funktionshinder hos cirka 1% av alla vuxna och 4% av alla barn. Att det är ett dolt funktionshinder beror på att personer som stammar fortfarande stämplas som "mindre begåvade" och "nervösa" och myterna om stamning är många."

"Både Skördeman och Gustafsson anser inte att problematiken är så allvarlig och att man måste kunna skämta med sitt funktionshinder. Sanningen är att det är helt ok att skämta om SITT EGET funktionshinder, men att göra narr av andras problem är en helt annan sak!


Problemet är att det finns så många som gör narr av personer som stammar, kända såväl som okända. Att härma stamning är en sak, men att göra den som stammar även till en förvirrad person med svåra sociala problem är en annan sak. Det bekräftar nämligen synen många har på oss. Och hade det varit mer nyanserat, dvs varit positiva bilder av stammande personer för att balansera det hela, hade det också varit ok, men som det är idag är varje bild av en som stammar den av en person som är nervös, mindre begåvad eller till och med ond mördare. Synen på rullstolsbundna, blinda, döva, homosexuella, blondiner mm är idag att man vet att de är som alla andra, varken mer eller mindre. Hos oss saknas den balansen än så länge, vilket vi försöker förändra. Jag välkomnar den dagen då att alla kan skratta åt stamning, för den dagen vet alla att man gör en rollfigur och inte ett porträtt.

Det finns otaliga exempel på vad en person som stammar utsätts för. Mobbing är vardagsmat och kan gå så långt som depression, socialt utanförskap, dåliga betyg och arbetslöshet. Ibland till och med självmord."

Jag har alltid tyckt att jag inte är värd lika mycket som alla andra, för att jag stammar. Jag har blivit mobbad, även om jag har haft vänner så har mobbningen förekommit. Och jag har gråtit på kvällarna för att jag ville kunna prata som alla andra. Det har varit smärtsamt, men jag har gått vidare.. lite.


Kvällsfika

Jobbet gick bra idag, vädigt intensivt och det blir likadant imorron och på lördag. Ganska jobbigt om jag får säga mitt.
Jag somnade inte förrän fem imorse cirka, pga magont, knip i magen och krampor i tarmarna. Skit kul! Sen sov jag inte bra. Vaknade halv tio av att hundarna ville ut och kissa, sen var dom pain in the ass. Vid ett tiden steg jag upp och lyckades ändå stressa till jobbet. Nåja..


Istället för att ta en sväng till Mcdonald så körde jag hem och kokade en kopp te och tog en macka, Bra gjort va? Det är inte bra att göra det till en vana att köra till McD, dock har jag bara gjort det ett fåtal gånger. Men man blir lätt fast. Tur att jag är så snål :D ha ha!

Seriöst, jag trodde det var fredag idag. Så när jag kommer hem, trodde jag att pappa skulle vara hemma och att mammas två västgötavalpar skulle vara här (vi ska passa dom i helgen), så ringer jag till mamma för att fråga om hon har varit hemma här och gett mina hundar mat. Så tänker jag att jag inte ska störa henne för hon är på spa. Snacka om yr! Det är bara torsdag!

Nej, jag ska dricka upp mitt te, sen SKA jag lägga mig i sängen. Läsa en bok eller nåt, får ikke fastna framför datorn.

AAAAAAAH!

Jag har verkligen inte sovit bra inatt.. Somnade otroligt sent .. fan också.. Nu måste jag stressa til jobbet.

I wish we were there.

Jag och Anna drömde oss bort på jobbet. Vi är verkligen sugna på att dra utomlands. Ha semster! En vanlig Svensson har minst en veckas semester, det har inte vi. För vi har som mest folk när folket har semester. Vilket är verkligen tråkigt, för man ser verkligen hur kul dom har det (även om dom bara kommer och käkar hos oss, ha ha) Nä, men man ser glädjen i deras ögon, och det vill jag också ha!
Jag drömmer mig tillbaka när jag och tjejerna drog till Sunny Beach, visst kanske inte världens roligaste resa eftersom hela resan gick ut på att bli ovänner med varandra. Men mellan varven så var det så otroligt befriande och skönt. Det är det jag vill känna igen.. Värmen, tjuvbada i hotellets pool mitt i natten, festa, äta gott, skratta med sina vänner, träffa på andra trevliga människor, käka chips och dippa varje kväll, hålla håret till tjejkompis som spyr, dansa.. Ja, det finns så mycket mer..



När man låg i sängen dagen efter, bakis så spelades denna låten. Så soft.

Lugn Pauline..

Jag var precis på väg att klicka hem volumastern och lite kläder från Lindex. Men nu får jag faktiskt lugna mig. Det har varit lite för mycket shopping nu. Jag blir så girig när jag har mycket pengar och ibland tänker jag inte.. Dock ska jag snart köpa ny mobil (pappa, glöm inte att ringa) så jag behöver lite pengar. Och jag ska spara en hel del, så det finns verkligen inte pengar till mer shopping förrän till nästa lön. Tråkigt nog, för det är sååå himla roligt att shoppa :)


Du får vänta tills nästa lön :(

Volume master


Ska jag?


Kvällssnacks


en nektarin, lite vindruvor och en rad choklad.

Hur många rutor gör dig glad?

En promenad

Jag gjorde verkligen det. Jag gick ut en runda med Izzi! Det var inte bara snack :P ha ha!



Det var så himla skönt, och det var länge sen jag var ute och gick så jag såg lite förändringar som grannarna hade gjort :) ha ha!
Katten Flisan följde också med en liten runda :) he he.

Run bitch, ruuuun!

Jag känner mig otroligt rastlös. Jag går ju hela dagarna, så när jag är ledig är jag otroligt rastlös. Men det gör ingenting, för då kan jag ut och gå :) Tänkte att jag skulle dra ut Izzi på en liten runda, det var verkligen länge sen. Och jag måste hålla kroppen i form nu när jag börjar gå ner i vikt ;) Dessutom hade izzi också behövt lite motion :)

Ja, det får bli så, ciao!

Borta bra, men hemma bäst

JA! Jag fick kvällen fri, hur skönt är inte det? Och gissa vad jag ska göra idag? Absolut ingenting, jag ska bara vara hemma. Eftersom jag inte fick vara hemma igår, så är jag det idag. Det känns som jag bara kommer hem och sover, och jag saknar mina små hårtussar. Fast jag ska nog tvätta bilen, den ser förjävlig ut.. Men med närmare eftertanke så orkar jag inte.

Nu ska jag göra ingenting och sen ingenting :) Ciao!

En dag med Lotta

Har haft en jätte trevlig dag med Lotta :) Blev mycket snack och lite verkstad . ha ha! Nä, skämt och sido.
Vi började med att käka lite när vi kom till Ystad. Jag va himla sugen på thaimat, dock blev det kina mat (är det verkligen nån skillnad lotta? ha ha!)


Min vackra syster :)

Vi sitter inte med mobilerna hela tiden. Lotta skulle fota mig och min moster ringde precis när Lotta fotade mig ;) ha ha!

Det var inte så gott som jag hade hoppats på. Den andra thairesturangens mat är myyycket godare!
Dagens: Jag och lotta hade precis pratat om sex en stund innan och jag sedan säger jag detta  "Jag tar mitt pitt & patt och drar!" HAHA! Jag skulle säga pick & pack ;) ha ha!


Jag fick med mig detta hem: Jeans Leggings från Lindex och parfym från Parelle. Puma - Free Woman. Luktar svin gott :)

Sen körde jag hem till M en sväng och myste med honom.  Känns bättre för varje gång jag träffar honom :) <3

Nu måste jag verkligen sova. Jag börjar halv tolv imorron. Blää! Go natt!

Outfit



Nu måste jag verkligen köra! iiiii.

God morgon

Jag sov till kvart i elva. Så himla skönt! Jag sov verkligen som en stock, inte ens tornado hade kunnat väcka mig :P ha ha! Alla fall, jag ringde upp lotta, vi snackade igårkväll om att dra till stranden eller gå i stan. Men vi bestämde oss för att shoppa lite och ta med badkläder ifall det blev finare väder. Låter bra tycker jag :)


Pappa köpte hem massa gott pålägg. Så nu är jag tvungen att käka upp allt, jag som inte skulle käka bröd ;) ha ha!

Ja, jag får nog börja göra mig iordning så att vi inte komma för sent in till schtaaan ;)

Oj, inte igen.

Jag skulle ju egentligen sova. Men som vanligt fastnar man här. Men här är sjukt varmt inne i rummet, och jag har fönstret öppet och jag är sjukt törstig hela tiden. Har nog druckit två flaskor vatten. Jag kommer fan pissa i sängen inatt. HAHA! Och jag har fem nattmalar här inne också. Jag har döpt dom; Sven, Göran, Bert (han är fetast, så jag döpte han efter Bert Karlsson, ha ha!), Åke och putten. Är jag sjuk eller sjuk?
Nåja, jag får väl sova nu. Go natt!

Det regnar nu.

Jag har nästan precis tagit en dusch, så himla skönt va det. :) Kvart i ett på natten. Yeah. he he! Jag är ju ledig imorron så jag kan faktiskt ta en dusch så här sent. HAHA!

Nu ska jag nanna, måste ju få min skönhetssömn ;) hi hi.
Gonatt!

Seriöst, ser jag ut som en sexleksak?



Passat bra i din bil?! Seriöst, ser jag ut som nån docka eller? För fan, köp dig en uppblåst barbara och skäm bort henne. Nä, jag ska sluta med communitys.. Det handlar bara om sex nuförtiden.


Mamma lilla..



Hur kunde mamma missa denna texten när hon tog pengarna som jag hade satt en cm från texten? Men som sagt, mamma är mamma :) ha ha! Vet ni vad hon gör istället? Ställer in kastrullen i kylen :) Missar texten en andra gång . ha ha! Naaw, älskade mamma <3

...

Well you are the one, the one that lies close to me.
Whispers "Hello, I've missed you quite terribly."
I fell in love, in love with you suddenly.
Now there's no place else I could be but here in your arms.

M <3

At home

Jobbet gick bra idag. Jag var själv i servisen och det gick faktiskt bra. Dock var det så varmt och klibbigt så det var bara mest irriterande och man fick lite värmeblackout och glömde bestik :P hehe!
Jag blev rädd när jag körde till jobbet, jag var så himla trött. Jag satt och nickade i bilen, helt jävla sjukt. Det kunde fan slutat illa.
Och jag är ledig imorron! Wiiiiie! Soooova! Men vad mer ska jag göra? Kanske ta tag i bilen? Städa och tvätta den, för seriöst, den ser förjävlig ut :p Sen måste det bli lite Pauline tid, känner att det behövs. Fast jag måste nog bestämma träff med någon. Kan ju inte vara själv hela dagen :P he he! Fast det blir nog stranden med Lottski om det blir fint väder :) Annars blir det en runda på stan. Måste nog lämna börsen hemma ;) mohaha!

Men nu ska jag läsa lite bloggar :) Ciao.


Man kanske skulle skärpa sig?

Jag tänkte att jag skulle göra lite chiliconcarne så att jag skulle ta med det till jobbet. Men när jag står och steker färsen så känner jag en konstig doft. Färsen är fan gammal! åååh! Så det får bli mackor på jobbet..

Jag ska börja skärpa mig nu vad det gäller vad jag stoppar i munnen. Mat då alltså. HAHAHA! För jag hade kunnat varit ännu smalare om jag hade skärpt mig, men vi får se hur länge jag har denna tanken :P ha ha! Förhoppningsvis länge.

Jag var ju på arbetsförmedlingen innan, självklart var det bara ett litet fel jag hade gjort. Kryssat i fel ruta! ÅH! Nu tar det ännu längre tid tills jag får dom förbaskade pengarna.
Sen var jag och lämnade Izzi hos mamma, hon ska ju bli parad. Dessutom tar hon hem mille idag också :) Lille skrutten. Kommer sakna honom.
Det är sjukt varmt! Jag sitter faktiskt med bikini på mig, pallar inte ha kläder på mig :)

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jobbet, Ciao!

My heart allmost praying

Mina hundar är helt förtvivlade på att jag har lagt massa lådor under sängen så att dom inte kan lägga sig där, stackarna. Dessutom märks det inte att jag dammsugade igår, för där är lika mycket päls på golvet igen. Suck..

Jag fick sova ut lite idag, så det var gansla skönt. Nu har jag slängt in minibaggar i ugnen som jag snart ska äta :) muums! Länge sen jag åt såna till frukost. hi hi.
Sen ska jag bege mig till arbetsförmedlingen. mindre kul, men det måste göras.

Så jävla drygt!

När jag kommer hem har så klart pelletsbrännaren lagt av, så jag får tända skitet igen och den stänger av sig igen efter en stund. FAN VA JAG BLIR LACK! Hatar det jävla möget! Och det är så jävla varmt så jag håller på att döö.

Men till något roligare. Jag var ju hos M, lika mysigt som alltid :) Han är så fin.

Det blir jobb imorron, typiskt. Jag som ville vara ledig. Men men, det är bara kvällen :) Jag måste till arbetsförmedlingen imorron.. FAN! åååh. fan, kan jag inte sova i hundra år?

Mitt ben ser förjävligt ut nu när blåmärket börjar gå bort.. Och fan va jag är blek :S

Nu drar jag


Jag är jätte darrig idag så bilderna blev suddiga :S

Ciao!

Färdig!

.. för idag alla fall, det blev ju inte helt färdigt, men på god väg :)









Om inte annat så fick jag alla fall bort pälstussarna som Iz och Doll har fällt :)

Pupsie's Städ AB

Jag har fått lite mer iordning nu i min garderob, jag har ett organiserat kaos :) Nu håller jag på med mitt sovrum, detta blir nog det jobbigaste av allt. Hmm..
Jag var innepå boan emellan, köpte lite nödvändigheter och ett torkställ som det tydligen heter, jag tyckte att det hette tvättställ. Men men :)
Nu ska jag fortsätta att städa, så att jag bli klar nångång så att jag kan träffa M <3 Ha ha! Jag måste städa mitt rum innan jag får träffa pojkar ;)

Självklart!

Självklart vaknar jag halv tio och kan inte somna om, jag hade gärna velat att klockan passerade elva innan jag vakna. Men NÄ DÅ!
Hmm, och vädret? Det är molnigt här, men det är alltid finare i ystad. Men jag tror att jag skiter i stranden idag, pallar nog inte. Det får bli en städdag istället. Usch vilken röra här är, jag har saker precis överallt :P

Kyla ner mig!

Det är sjukt varmt på mitt rum så jag kan inte somna! Åååh, jag har fönstret öppet så mycket det går. Men det verkar inte hjälpa ändå!

Om det är sol och varmt imorron ska jag fan till stranden, eller sola i trädgården, sätta igång vatten stridaren om det bli för varmt. HAHA! Nej, stranden blir det. Tror heller inte att vi har nån vattenspridare :P he he.
Jag måste till arbetsförmedlingen på måndag. Jag fick tillbaka mitt brev från försäkringskassan, visst jag ska kanske prata dom, men afm har med det att göra. För man ska fylla i ett papper och så får man pengar, om man gör ett minsta litet fel så får man inte pengarna, vilket jag blir sååå irriterad på!
Nåja, jag får väl försöka sova igen.

Zzzz

Jag sover inte än, men bör göra det snart. Behöver inte vara uppe hela natten bara för att jag är ledig imorron, jag har ju saker jag ska göra då också. Tråkigt nog. Som att städa, köra till Boan och köpa nödvändigheter, och bada hundarna.. om jag hinner. Jag tror att städningen kommer ta upp hela dagen. Tänkte att jag skulle få lite ordning på min garderob. Önska mig lycka till, ha ha!


Jag jobbar inte här!

Det var verkligen Kaos på jobbet, och det var ett lindrigt ord. Jag saknade Anna där :( ha ha! När vi hade det sista stora sällskapet var det verkligen rörigt. Folket trodde dom skulle ha fördrink och att dom fick välja maträtterna. Dom flesta visste inte att maten var förbeställd. Alla fall, när huvudrätten var ute så kommer en tjej fram till mig och säger att hon har beställt mer potatis och sallad. Så förklara jag att salladen får ni ta från andra borden och då kläcker hon ur sig "Då får du ta det till mig för jag jobbar inte här" Och så gick hon. AAAH! Men snälla! Hur svårt är det att ta en salladsskål?! Jävla pucko. Och när folket skulle gå så står en kvinna och berättar för mig hur jag ska sköta mitt jobb. Jisses va jag hade lust att skrika. Men man får bita i det sura äpplet och le, jag försökte förklara för henne att det blev missförstånd och fel från allra första början så det fick bli som det blev. Men kärringen fatta inte.. Men maten var god alla fall. ÅH!
Och det lilla sällskapet före dom, när kvinnan skulle betala, står hon ivägen hela tiden! Hon står praktiskttaget inne i baren där det bara är tillåtet för personalen! Och när jag säger till henne "Du får gärna ställa er där ute tack" Ja, då flyttar hon sig fyra cm och är fortfarande ivägen när jag ska springa där framochtillbaka.
Nej, jag ska väl inte klaga för mycket.. Det kunde varit värre. NOT!

Efter jag slutade jobbet körde jag till M, eller hans föräldrars hus för han och några av hans kompisar var där och grillade, eller hade grillat. Jag kom ju inte från jobbet förrän halv elva. Det var jätte trevligt, jag fick låna duschen och byta om till renare kläder, som jag hade med mig naturligtvis.:)

Nu ska jag nanna. är verkligen aptrött. Det är såååå skönt att jag är ledig imorron! Vet ni vad som står på schemat? Städa! he he. Gonatt!

Nej det är inte min knäskål


Det känns bättre idag, det är bara lite blåmärken. men det är inte snyggt precis :S

Jag känner inte alls för att jobba idag. Trööööött!

Jävla cykelställ!

Idag har det inte varit en bra dag. För det första var  folket sega, och där kom folk halv nio och ville äta. Men herre gud! Sen kommer där fyra personer kvart i nio och vill äta. Okej, det får bli en snabb beställning för köket stänger nio sa jag. Då beställer dom två rätters och givetvis det som tar längst till att göra. Och diviga till tusen var dom också. "Aaa, jag tror att jag tar en soppa, eller va nej, toastskagen.. eller nä jag ångrar mig, jag tar en soppa ialla fall" Typiskt överklass som ser ner på oss servitriser.
Sen när jag ska gå ut och kasta soporna så har någon dum jävel ( och jag vet precis vem det är) ställt ett gammalt rostigt cykelställ mitt där man går till luckan. Självklart ramlar jag över den och slår sönder mina ben! Fan va jag hade lust att bryta ihop! Snacka om att jag fick blåmärken! Och en bula lika stor dom min knäskål! Jag skulle fota och visa, men det blev ingen bild av det.  Får se om det går bättre imorron.
Jag kom inte från jobbet förrän halv elva. Fuck va det suger! Blir säkert samma visa imorron.
Herre gud, jag kan knappt gå med benet. Fy fan va det gör ont!

Nu ska jag äta mina jävla piroger, sen ska jag sova. Go natt.

Fy på mig egentligen

Jag gick precis in för att det var för varmt och sola. Jag orkar verkligen inte att ligga och svettas. ha ha! Men lite sol fick jag alla fall, men egentligen skulle jag passat på när jag kan. Men jag har ingen lust idag, jag hatar att ha mens och värmen gör mig inte fräschare, och absolut inte mensen heller. Och jag fattar inte varför jag inte har tagit en alvedon än! Jag vet egentligen svaret själv; Jag hatar piller.

Jag ställde mig på vågen idag. 79,5!!! Kan ni fatta?! Men vet ni va också? Min våg visar 2kg för lite, så egentligen väger jag 81.5. Men det gör absolut ingenting! För jag går ner alla fall :D Om jag bara hade ätit sundare mat så hade jag varit size zero nu. HAHA! Det är något jag absolut inte strävar efter, jag vill vara slank, men ändå ha lite kött på benen.

Jag måste köpa ett måttband, för det verkar som att den jag hade har försvunnit :S Jag kan ju slå vad om att jag har minskat en eller två cm ;)


Dolly jagar sin egen svans, hon är inte brightlight precis :P ha ha! Dessutom skäller hon på den nu också. HAHAHA!


Usch, snart får jag väl gå och duscha, i det iskalla vattnet.. Jävla pelletsbrännare.


Namnbetydelser


http://www.svenskanamn.se

God fucking morgon.

Jag vaknade prick klockan tio med ett ryck, "nej jag har försovit mig!" Men det hade jag inte. Och så har jag fått min meeeens, så allt är så irriterande. Och min fot! Den är svullen, det gör fan ont att gå med den! Nåja, vila kan jag göra när jag är pensionär. Naaw, vad mysigt att vara gammal :) eller inte.

Det är skinande sol idag också! Jag ska strax göra lite frukost och lägga mig på gräsmattan och sola.. Framförallt ta en alvedon! värken kom nu också :S AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Sen ska jag försöka sova. Jag somnade inte förrän tre inatt. Okej, jag satt vid datorn till halvtvå och internetshoppa, men va fan :P Kan man inte slockna direkt? neee.

Jag hade en skit skum dröm förresten.. Jag drömde att jag dejtade andra killar förutom M, bl.a en killkompis. Helt sjukt :P ha ha! Det skulle aldrig hända. Jag är så glad att jag har M, och jag är lycklig. <3

Ooops I did it again!


ENDAST rea saker. Men jag är fan värd lite nya kläder ! Jag jobbar och sliter inte för ingenting :)


Känner du katten som sitter på bordet?

Vår äldsta katt, som är typ 15år, är verkligen som en hund. Om hon närmar sig låt oss säga min pirog som hon nyss gjorde och man säger "nej!", då backar hon och går iväg :) Niiice .

Det var som sagt otroligt varmt idag, det är olidigt att jobba då. Men det funka alla fall, det var inte jätte mycket folk. Men vi hade nåt att pyssla med hela tiden :) Alla kom på en gång också, alltid lika roligt.

Varmtvattnet och pelletsbrännare är fuckt up. När jag duschade hann jag precis att tvätta av kroppen och tvåla in mig, men när jag skulle tvätta av tvålen så var vattnet iskallt! Och då hade pelletsbrännaren varit på hela dagen och mätaren stod på 90, skumt.

Nu ska jag läsa lite bloggar. Ciao!

iiii aaaa oooo!

Så lät jag i duschen precis. Nej tro inget nu! Det var för att vattnet skiftade mellan skit varmt och iskallt var femte sekund! Den jävla pelletsbrännaren är sjuk i huvet. Nåja, den är igång nu alla fall. :)
Det var skit skönt att sola idag också :) Jag fick fan ta mig lite ränder av bikini överdelenbanden. Usch :P
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.. just nu skulle jag kunna rymma. Seriöst, krångligare jobb har jag inte varit med om. Bajs skit och mög.

Tacka Gud för fint väder

Ännu en dag med fint väder. Snart blir vi för bortskämda, fast jag tror att Gud säger förlåt för åskvädret, kanske därför vi har så fint nu? :) Ha ha, fan va jag verkar religiös. Det är jag inte!
Det blir inte jobb förrän klockan tre, men det är skönt, får jag lite tid på mig att göra annat. Som att fixa fittepelletsbrännaren!! Den vill verkligen inte gå igång!

Nu ska jag njuta lite till av solen :) Bikinin är givetvis på ;)


Glöm inte dricka mycket vatten när det är så här varmt!


Irriterad!

Fucking tandvärk, fucking jobb, fucking pelletsbrännare, fucking halsont, fucking värme!

Det var sjukt varmt på jobbet, svetten rann och folk va dryga. Vi hade en tysk familj som satt kvar till kvart över tio. Vi stänger klockan tio! Vad fattar dom inte?
Nåja, imorron börjar jag inte förrän klockan tre, men det hade inte skadat att komma hem lite tidigare ändå. Så att man slapp komma så sent i säng. Åh, vad jag blir trött på folk ibland.
Jag hoppas att jag får halsfluss så att jag kan ligga hemma och sova. Eller?

Sköööna soool! :D

När jag vaknade idag, runt halv elva  så märker jag att det är sol ute, så jag slängde på mig bikinin och släppte ut hundarna. Det är perfekt strandväder! Självklart jobbar jag heeeela dagen. Kunde det inte vara så här igår? Nåja, kanske blir det imorron? :) Så nu sitter jag här och äter min frukost. Gud så skönt det är att vara ute. More sun to the poeple! Speciellt min bror som är likblek för att han sitter vid datorn dagarna i ända ;) ha ha!


Izzi försöker slicka bort mjukost som hon fick i pälsen :S


Carol, jag är sån där "yoghurt-människa" nu :P ha ha!


Ganska rolig bild va? Tyckte den blev cool :D

Nu ska jag fortsätta att sola så att jag får lite färg ! :) Ciao!

Igen!



Jag kunde inte hjälpa det. Klickade precis hem detta :)

God natt!

Nu är det dax för sängen. Hoppas ni har haft en bra tisdag!


Hemma!

Det var lugnt på jobbet idag, turister och semestern börjar ta slut.
Imorron blir det tio timmarspass, tur att jag inte har nästa förrän på lördag..


Ingen jätte bra bild, men så här blev håret alla fall :)

Nu ska jag läsa lite bloggar. Ciao!

Så himla skönt

Jag fick för mig att jag skulle börja klockan tre idag. Lite panik det har varit då eftersom jag sitter i badrocken och har precis duschat. Men jag skicka ett mess till Anna och frågade om jag började fem eller tre, som tur blev det fem. *pustar ut*
Påminn mig att ALDRIG ta rum 2 på solariet, den maskinen har ingen kroppsfläkt, bara till ansiktet. Fatta vad det blir varmt! Plus att den är mini, har nästan rören i ansiktet! Jag fick gå ur solariet var fjärde minut för jag blev så himla varm ! helt sjukt. Annars brukar jag ta rum 1, för det är min absoluta favorit, sen har kroppsfläkt och den är stor så att man behöver inte få klausterfobi! Men när jag kom dit så var den upptagen, var fyra minuter kvar och jag pallade inte vänta. Plus att jag trodde att jag började klockan tre, så jag var lite stressad.

Nu ska jag göra lite mat, det blir fisk idag också :) Ja, dom kolbitarna jag visade igår vad panerad fisk ;) ha ha!

Vad är oddsen?



Skit kul! Jag kommer hem, ska precis öppna garageporten och jag hör nåt konstigt. Det är kanske bara pannan eller nåt, men när jagn öppnar så ser jag denna stora sjön och ett niagrafall från kranen.! FUUUUCK! Springer in och stänger av vattnet och tar ut alla blöta saker och pappas elektronikvektyg som ligger på golvet. Böcker blev blöta, tio kilo kattmat blev förstört och jag blev allmänt deprimerad. Suck.

Go morgon!

Idag fick jag sova ut lite längre alla fall, men Mille skulle tvunget ändå väcka mig klockan nio.
Sen fick jag fixa pelletsbrännaren. Fan va drygt det är, nu har jag käkat frukost osså :)
Jag funderar på om jag ska köra in och sola lite solarium. Det är lite sol idag, men den går i moln hela tiden och det bli nog inte bättre.
Ja, vi hörs senare!

Go natt !

Yes :D Jag får ledig imorron på dagen också! ska bara jobba kväll. Känns jävligt skönt, man måste ju vila för att kunna jobba ordentligt. Det blir bara två tiotimmarspass denna veckan. Vilket känns otroligt skönt det också! Seriöst så hade jag inte pallat det annars. Tusen tack Carol. Du är verkligen en räddare i nöden. Love you fliss!
Men alla fall, så ska jag lägga mig nu tänkte jag. Så jag verkligen är utvilad. För idag blev det inte mycket sömn när åskan dönade (skånska) igång. Det hade varit lugnt om inte Mille hade skällt, för jag kan sova när det åskar, men inte när mille skäller. Jag hoppar till i sängen varje gång!

Jag visar er håret imorron istället, pallar inte fota nu, och jag är osminkad. Pelletsbrännare har lagt av igen! Va fan, jag som hade så bry med den innan! Ajja, får fixa det imorron.

btw, jag har en konstig smärta.. den går från knäet till svanken :S Speciellt när jag går. Det är lite stickkänsla. Någon som vet?

Hoppas ni har haft en trevlig måndag, för det har jag :) Det har varit skönt att vara med sig själv, eftersom man har folk runt om dig hela tiden på jobbet så uppskattar man tiden när man är ensam :)
Go natt!

Bilder från Nova Lund med mamsen


Vi är sjukt snygga!

Skaffa er liv!

När jag fönar mitt hår (eller hönar fåret som jag brukar säga) så ringer det på hem telefonen, den har varit ganska tyst nu när det är bara jag och pappa hemma. Men alla fall, jag hinner inte svara så jag söker på numret på eniro. Då är det Trygg Hansa Försäkring som ringer halv nio på kvällen! Dom är fan inte kloka! Halv nio på kvällen har man inte lust att prata med såna. Samma med telefonförsäljare, dom ringer också sent på kvällen. Man vill inte prata då!

Kvällsmat för en stund sen


Snabba ryck


Rock on duuude!

När jag kommer hem så märker jag att pannan precis har lagt av. Shit, jag tänkte att jag skulle färga håret, så jag slängde i lite färg och ska nu gå och tvätta av det. Hoppas att det inte är allt för kallt :S

Jag är inte tönt för att jag går på stan själv och shoppar.

Det var jätte skönt att gå i stan lite, alldeles för mig själv :) Träffade på två av mina fd klasskompisar från gymnasiet, Albijona och Carro. Så länge sen jag träffade dom juu :D
Jag körde ut till Rusta också, tog först en hot dog och matade fåglarna lite :) hi hi, folket bredvid bara glodde. Jag tycker faktiskt synd om dom små fåglarna! Och i kassa kön stod en man framför mig och krånglade med påsarna. Jag trodde att han redan hade handlat för där låg inget på rullbandet, så jag lägger upp mina saker och kassören börjar ta dom. Så reser sig mannen upp och säger "Jaha, dom sakerna ska jag inte betala för" Va? Han hade en jacka i handen som han skulle köpa, då lägger man den på rullbandet pucko! Jävla gubbfan.

Mina köp idag:

Blå skjorta från H&M, Logg. och mascara och hårklämmor :)


Lite underkläder och en väska från Lindex.


Bambo örhängen från Lindex. Jag har varit ute efter såna i flera månader ! Äntligen har jag såna, och jag ska berätta att jag höll på att bli av med dom också. När jag betalar så ska precis kassörskan bli avbytt så den nya lägger mina saker i en kasse för att hjälpa. När jag kommer ut från butiken så letar jag efter örhängena, för jag tyckte att jag inte såg dom hamna i påsen. Och alldeles rätt! Där va inga så jag fick gå in igen och säga till. Helvete heller att jag betalar för ett par örhänge som jag inte får hem :P Det har redan hänt mig en gång innan i malmö.


Jag var ju på Rusta också, köpte lite nödvändigheter, shampo och tvål till både mig och pappa.
Gissa vad jag ska kolla på ikväll? ;) HAHA!

Den nya jackan


Så här ser jag ut idag. Ni förstår varför jag blev förälskad i jackan? :) Skiiiit snygg !

Nu måste jag verkligen köra, så att jag hinner med nåt idag. Ciao!

Gud gråter krokodiltårar

Som det har regnar och åskat hela morgonen och förmiddagen. Jag har inte fått en lugn stund för Mille har stått och skällt, han är nämnligen rädd för åskan. Jag vaknade vid åtta tiden och försökte få tyst på mille och somna om, men jag vaknade stup i kvarten för att han (gissa)... skällde.
Alla fall, det har slutat nu så jag ska göra mig iordning och bege mig till Ystad. Jag tycker att jag är där för mycket. Men ändå kan jag inte sluta vara därifrån :P ha ha!
Det har faktiskt varit skönt att gå upp tidigt idag, men jag får nog ta en powernap i eftermiddag, vet ni att det räcker men en kvart för att klara av resten av dagen? Sedär. Den lilla tiden jag tittar på tv nu förtiden lär jag mig nåt alla fall :)
Vi hörs sen! Ciao!


Men va fan.

Nu har jag väntat i en och halv timme på att mamma ska logga in på msn och skicka över bilderna. Tack mamma!
Jag ska sova nu!
Drick inteett glas vin när ni har jobbat en hel dag och ni är trötta. Jävlar vad det snurrar :P haha!

Dax för sängen snart tror jag

Jag är ledig imorron, det ska blir så jävla skönt, för jag vet vilken jävla vecka som ligger framför mig. Men Carol ringde och sa att hon kunde hoppa in eventuellt på tisdag, så jag kan sova ut lite mer. Tack snäckan :) Hoppas att det går. Och jag hoppas att chefen tar in den nya kvinnan också lite.
Så vad ska jag göra på min lediga dag? Hmm, jag tänkte faktiskt att jag skulle in till Ystad och shoppa lite underkläder :P Eftersom inte jag hann det när jag va på nova lund för helt plötsligt stänger dom :P ha ha! Kanske vänder en sväng in på rusta, jag är i behov av ett tvättställ. Jag vill inte hänga kläder på stolar, plus att det inte finns så mycket plats .. he he. Det får nog bli lite Pauline-tid helt enkelt :) Jag tror att det behövs.

Nu ska jag nog lägga mig, jag väntar på att mamma ska komma in på msn så att hon kan skicka lite bilder från nova lund :) grr..

Ingen rast, ingen ro.

Det kan man verkligen säga om min dag, det har kommit folk hela tiden. och en kvart innan köket stängde. Jävla tyskar :P he he.
Sen efter jobbet hörde jag till Statoil, tänkte att jag skulle köpa en fryspizza. Men dom hade inte så mycket att välja på, kebab eller kebab :P ha ha! Och jag som inte tycker om kebab så mycket. Så det blev en påse chips och en skvaller tidning. :)
Pappa har åkt till jobbet igen, känns lite tomt. Han har varit hemma i två veckor, så man är van att komma hem till honom och berätta om sin dag. Tur då att man kan snacka med M på msn ;) he he.
Jag tittade på schemat för nästa vecka, inte rolig måste jag säga, eller rättare sagt deprimerande! tio timmarspass hela jävla fucking veckan. Jag kommer dö, seriöst. Om inte nån avlöser mig lite så kommer jag ringa till avdelning 10 i slutet av veckan :P ha ha!
Alla fall, nu ska jag läsa lite bloggar och käka chips :D ciiiao!

Stressar i onödan

Jag sitter här och trycker in min frukost i truten bara för att jag tror att jag ska köra halv tolv till jobbet. Men nej, jag ska inte vara där förrän halv ett, så jag behöver inte köra förrän tolv. Fan, jag kan vara yr.  Trött och irriterad är jag. Jag får sluta vara uppe så sent. Men så blir det när man jobbar så sent, man vänder på dugnet lite.


Jag funderar på om jag själv ska skruva upp mina hyllor i min garderob. Pappa är ju segare än gandhi, ha ha! Nä men jag tror först att jag får röja upp där lite, där ligger kläder överallt! Sen får jag väl skaffa alla grejerna och helst ta upp borren till honom och helst av allt, borra själv. HAHA!


Fan, jag hade kunnat sova en kvart till..




Jag Hjärta Dig

Jag kan inte somna.
Jag ligger och tänker på dig.
Tänka sig att jag hade sån tur
att hitta dig.
Jag är lycklig med dig.
Du tar hand om mig,
du förstår mig.

Jag är kär i dig.

Dagens köp


Gina Tricot
1. Jag tyckte den var hur söt som helst! Värdig klänning att ha på kräftskiva :D 99kr
2. Kärlek vid första ögonkastet. Bikerjacka, fast med sammetstyg typ, hade älskat den mer om den hade varit i svart ;) ha ha! 299kr
3. Skit coolt linne! 129kr
4. Tyckte den var gullig med guldiga hjärtan :) 99kr
5. Mysig gardigan, 199kr
6. Va bara tvungen att köpa den :) 129kr


Smycken blev det också! Alla som känner mig vet att jag ääälskar stora ringar till örhängen :) Så jag var ganska tvungen att köpa dessa.
Mascara, ögonskugga, nagellack, concealer och hårklämmer på H&M


Två par skor blev det också. Tyckte att klackarskorna passa mig perfekt, skitsnygga och lagom klack. Så att jag inte behöver gå som att jag har skitet på mig i backar och trappor, eller hur Lotta? ;) HAHA!
Och ett par jobbeskor :) Dom andra luktar för mycket. HAHA!

Det blev tydligen bara kläder från Gina idag. Jag blev oerhört besviken på H&M, där va ingenting. Och om där skulle vara nåt så var det inte i min storlek. Som bh och trosor! Diskremenering för oss tjocka!
När vi var på väg till Lindex för att köpa lite underkläder så ropar som i högtalarna att Nova Lund stänger om fem minuter. What?! Jag tittar på klockan, då den visar fem i fem och kommer på att det är ju faktiskt lördag idag och dom stänger inte klockan åtta. Vilken miss av mig :P ha ha!
Självklart blev det bakadpotatis med skinkröra :) Och jag bjöd mamma, lite snäll får man vara. Hon bjöd ioförsig på fikan sen som vi tog oss snabbt med oss fem i fem.
Jag får väl shoppa mina underkläder på måndag eller nåt. Jag är ju ledig på dagen :)

Det blev ju ganska sent på nova, kom inte hem förrän halv sju och då får jag reda på att jag måste ta tåget till M, för pappa skulle ha bilen. Tåget gick tjugo i åtta, så jag tyckte att jag skulle hinna med det. Men när jag är klar och ska gå till tåget, och jag stiger ut från ytterdörren så hör jag tåget komma in. Fan också, missar tåget! Och M stod och lagade mat så jag ville inte komma allt för sent. Jag ringde till mamma och böna och bad att hon skulle skjutsa mig, som tur kunde hon det :D
M lagade jätte god mat, bakad potatis (det är så himla gott, tänka sig att jag fick det två gånger på en dag :P ), ryggbiff, b-sås och sallad. Så himla gott :D Och jag fick till o med en fördrink innan maten :P he he. Ibland blir man  för bortskämd (A)

Nu är det tänkt att jag ska sova. Jag ska jobba imorron, wie?
Gonatt!

Bråttom!

Jag hinner inte uppdatera min dag nu. Gör det kanske senare eller imorron. Hade alla fall jätte trevligt med mamsen :) Hittade mycket fina kläder, hi hi.
Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig till M, pappa ska ha bilen idag så jag får ta tåget. Wie?
Ciao!

Dagens Outfit


Looove the tunika :D And my gladiatorskor :)

Nu ska jag dra in till tomelilla, först lämna en leksak till alicia sen hämta upp mamma och köra till nova lund :) Ciiiao!

Go natt !

Nu har jag tagit två glas vin, och känner mig ganska sömnig. Hoppas det hjälper mig att somna om inte annat :) Det har varit mysigt att sitta och druckit här med pappa, he he.
Strax stänger datorn ner sig, jag orkade inte ta med batterisladden till tv rummet :P ha ha!
Men vi hörs imorron gullungar! Ciao!

Stora lass med glass

Jag har kommit på att jag vill ha en glassmaskin, för vet ni vad? Det är mycket nyttigare. Ni anar inte vilka konstiga ämnen som där är i "köp-glass", när man gör glassen själv vet man exakt vad där är i :) Alltså, mycket bättre för lilla magen.



Jag hittade en glassmaskin på elgiganten.se för 520kr, men där är säkert billigare nånannanstans :P

RSS 2.0