24 juli 2012

- Sommaren har kommit ! Shit vilket gutteväder det är. Nästan så att man skiter i allt annat och bara lägga sig där ute och sola ;) Nä, bättre förstånd har man. Idag blir det iväg med Izzi till veterinären, hon har betett sig lite konstigt dom senaste dagarna. Mattias tror att hon inte trivs här, jag tror att hon är dödssjuk. Men hon gör sina behov och äter. Paraniod som jag är :P
Sen blir det direkt till jobbet, synd att man jobbar när det är så fint väder. But what to do? Hoppas det är fint väder när jag är ledig istället :) Dock blir det personalmöte imorron, men det överlever man.
Helgen var helt underbar, jag och Mattias hade kvalitetstid. I lördags körde vi lastbil och lämnade en bil, sen på kvällen gick vi till resturang och käkade lite, sen blev det någon god efter det. Så underbart <3 Så klart blev det ryggbiff, man kan aldrig bli trött på det!
På söndagen tog vi det lugnt, vi skulle egentligen se bio men det gick inget som vi båda gillade. Så det fick bli en film i sängen istället :)
 
Nu ska jag klä på mig, ta med mig Izzi ut så att hon får lite luft och titta på när killarna meckar :)
 

20 juli 2012

God middag !
 
Sista jobbdagen för denna veckan, sen håller jag helg! Så underbart!:D
Det blev kiviksmarknad i tisdags, vi hann och gå en liten runda och handla och käka langos, sen blev vi av med Annas man när han skulle lämna grönsaker (läs; växter) i bilen. Sen började det regna så det var lika bra att köra hem. Men trevligt var det ändå ;) hehe.
Sen har det bara varit jobb, hade varit skönt att ha två semester veckor ledigt. Men inte roligt att det inte blir betald semester då :P Nåja, en vecka har man säkert råd med? hihi.
Jag var hos min underbara mamma igår också innan jobbet och tog en snabb fika, Gud va jag saknar er <3
Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det jobb. Ciiiao!

Jag bytar bil

Jag trodde det aldrig.. men jag har köpt en skoda pickup (!!!) Jag vet, jag är själv förvånad över mig själv. Men som det ser ut just nu måste jag ha en bensinsnål bil. Min pansavagn dricker för mycket, det är liksom inte roligt att tanka och med tanke på att bensinen kostar nästan 15kr/litern.
I förra veckan kom där en kille och kollade på bilen, han var jätte på och ville ha bilen, helst på plats. Men jag sa att jag ville ha pengar om han skulle ta den och han hann inte till banken. Han terrade mig flera gånger om dagen, helt plötsligt ville han att den skulle besiktigas ifall där var större fel på den. Jag hade sagt ----kr som den står. Alla fall, jag gick med på besiktining eftersom han ville betala, men när vi väl kom ner där så var där ingen tid. Så jag sa att jag måste skaffa mig en annan bil först innan jag släpper volvon, Då tyckte han det var jätte jobbigt för att han var en sån person att när han ville ha nåt så skulle det hända nu. Jag är likadan, men ibland måste man svälja det och ha tålamod.
Alla fall, jag och Mattias jagade bil (vi visste redan en som Mattias skulle ha hämtat för länge sen) Så vi ringde snubben och hämtade den. Nästa dag får vi reda på att han killen har köpt en annan bil och vill inte ha min volvo.. Snacka om vi blev tosiga! Då kunde han ringt och sagt detta så att vi slapp att stressa med att skaffa en annan bil. !! Alltså, jag blir så trött på folk ibland :P
Så nu ska jag in i Skoda-gänget . haha! Vi slipade ner den igår och skulle lacka den svart. Har färg och allt, men förtunningsmedlet var fel så färgen rann av bilen. Så typiskt! Men den kommer nog bli fräck :) Jag är ingen större fan att bara ha två säten, men jag vänjer mig.
 
Det jobbiga var inte att slipa bilen, det var marskeringen!

Jag tycker synd om mig idag

Inatt.. eller ja, igårkväll led jag av ledvärk i mitt vänstra ben. Ibland på kvällskvisten brukar vi ta en kvällsmacka, precis innan jag skulle resa mig ur sängen kände jag att jag hade ont i benen (inte mer än vanligt förvisso) Men sen när jag reste mig ur sängen så kom allt! Jag haltade in i sängen sen med mina mackor, kunde knappt äta så ont jag hade. Jag fick be Mattias att han gick och tog en filt till mig som jag kunde linda runt benet. Som alltid mamma gjorde med min snuttefilt när jag var liten <3 Efter ett tag kändes det bättre och jag kunde äntligen somna. Men som alla vet de som har värk är att man sover inte bra när man har ont, så när jag vaknade idag var jag som en zombie och jag hade fortfarande lite värk i benen. Ibland undrar jag om jag kanske har en sjukdom, fibromyalgi finns i familjen och i släkten, så varför skulle inte jag drabbas av det också? Nåja, jag får ta mig i kragen och kanske undersöka detta hos doktorn istället..jag känner mig ganska träffad. Det är inte bara benen jag har problem med, det är händer ryggen och axlar.
Någon annan som har problem med ledvärk?

17 juli 2012

God förmiddag !
 
Solen skiner lite då och då och det är marknad idag :D Jag hoppas att vädret håller i sig så att det blir en runda dit.
Vad har hänt dom senaste dagarna? Jo, vi hämtade ett kök, eller ja skåp och luckor :D satte upp det, dagen efter blev vi erbjudna ett finare kök för en billig peng (riktigt ikea kök) Det var som hittat så vi kunde inte motstå det. Så efter att jag hade slutat jobba på mitt extra jobb i torsdags så hämtade vi det också. Det var det jävligaste jag har varit med om, jag har blåmärken över hela kroppen! hahaha! Men snyggt blev det alla fall!
 
 
Detta kommer blir skit bra :D
Nu ska jag försöka då tag i Annannannann, så att det blir kanske lite marknadsshopping idag ;) Jag jobbar ju resten av veckan så det blir ingen mer marknad för mig .. :/

12 juli 2012

God förmiddag
Snacka om seg dag! Världens hemskaste väder som man inte blir ett dugg pigg av, ville inte gå upp ur sängen om jag ska vara ärlig, men plikten kallade :)
Igår var vi iväg och hämtade lite skåp och en bänkskiva till köket, tror ni inte att jag tappar skivan på min fot?! Satan i gatan va det gjorde ont! Tung som fan var den juu.
Jobbade lite med Sofie gjorde jag, yrade runder här på grusvägarna för att hitta vart vi skulle. haha! Men bra blev det.
Jag ska sälja min bebis volvo! :( Usch, det känns vemodigt. Men jag måste göra det, måste ha en bensinsnålare bil. Jag kör 14mil varje gång jag ska jobba, känns inte helt okej då att bilen dricker nästan en liter milen då :P Det blir möjligt att jag går med i skoda gänget och skaffar mig en pickup. haha! Likadan som Mattias har :) Men vi får se hur det blir.
Nu ska jag köra och hämta Sofie, så vi kan jobba lite. Blir inte så länge idag, skönt. För jag måste tvätta. haha!

10 juli 2012

God middag !
Snacka om att vi sov länge idag.. till elva! Inte helt okej! Men fan va jag va trött.. och mina ben.. guud, jag måste verkligen kolla upp detta. Igår på jobbet hade jag värk i hela kroppen. inte så konstigt kanske med tanke på att där är 25-26grader. Sjukt, men så måste det tyvärr vara :(
Jag har tagit bort lösenordsskyddet, jag tror att jag är redo för det :) Jag saknar alla andra mina läsare, och framförallt att skriva om min stamning. Visst den kan jag skriva om ändå, men jag vill ju nå ut till de som stammar också.
Helgen har varit lugnt, det blev lite galaj här i lördags. Var uppe i 24timmar, men what the fuck :P I söndags vaknade vi halv tre (!) Gick upp och gjorde oss iordning, sen körde vi till Kristianstad för lite shopping, ja lite så där spontant :) Sen kom vi hem och grillade lite, det var ju asgött väder :D
Nåja, nu ska jag göra någonting vettigt. Jag börjar senare idag också, vet dock inte när. Dom skulle ringa.. hatar att vänta :S

7 juli 2012

- Äntligen helg! Känns som att man har längtat efter denna helgen, man är nämnligen ledig :)
Jobbet gick bra igår, men jag fattar inte varför jag är så himla trött på eftermiddagarna? Det är nästan så att jag somnar, jag skojar inte?! Det kanske är (h)järnbrist? hahaha :D
Tror ni inte att min bil började krångla igår när jag skulle till jobbet? Jooo, jag skulle snabbt in på kvantum i tomelilla för att handla mat till jobbet. När jag kommer ut och ska starta bilen så vill den inte! Batteriet ville inte gå runt. Jag höll på att dööö! Jag visste att mitt slutsteg till baslådan tar mycket ström men batteriet ska ladda medans man kör? Alla fall, i panik ringde jag Tessan för jag tänkte att hon kunde komma och kabla bilen, nej då var hon hos pojkvännen. Men som tur hade vår morbror hennes bil så han körde ner och jag fick köra hennes bil till jobbet istället. Så typiskt att det alltid ska hända när man inte har tid med det! Men jag kom faktiskt till jobbet i tid, nån minut för sent bara :) Sen var Benny och Kickan jätte snälla som kom sent igårkväll och kablade bilen till mig, skönt att kunna ta hem bilen, plus att det hade varit jobbigt att behöva kabla bilen när där är massa andra bilar.
I onsdags var vi på Hörbymarknad och drack någon god.. ja det blev många, jag mådde väl inte helt hallonsaft när jag vaknade o torsdags. Dumt att ta en redbullvodka innan man ska hem! Men gratis är gott. haha! Det var alla fall trevligt där och jag till och med åkte karusell! År och dagar sen, men ska nog inte göra det när jag har druckit, haha!
Idag har jag varit inne i Hörby och handlat lite, vaknade upp med inga cigg och ingen frukost. Katastrof! haha! Fick med min två kassar hem förn över 400kr! Jag trodde att jag skulle dö, men okej, det var inte många billiga grejer jag köpte. Men jag tyckte att jag behövde dom :) hehe.
Nu ska jag göra något vettigt, och vänta på att mannen ska komma hem <3
 

4 juli 2012

God middag !

Tänkte skriva en liten snabb update innan det är dags att göra sig klar och köra till jobbet :) Jag gjorde faktiskt något som jag väääääldigt sällan har gjort; Tagit mig ledig från jobbet. Dock bara dom sista timmarna, men ändå. Det är nämnligen Hörby marknad idag och det vore synd och missa galajet senare ikväll . Nu när man är hörbybo kan man likabra agera som en ;) hahaha! Men det är jobb imorron igen så det blir en lugn kväll med bara nån goding .
Igår tog vi det bara lugnt, dagen flöt förbi i lugn och ro. Vi pillade lite på bilarna, ringde som idioter till folk som hade lagt ut fyrhjulingar på blocket. haha! Jag ska ha en! Så är det! Dock var det folk före som skulle titta på dom, så jag får hoppas att någon av dom avstår :)
Senare blev det grillning, och Mattias kompis Kent var här också och gjorde oss sällskap vid middagsbordet :) Jag längtar till mitt kök är klart så jag kan laga mat på riktigt . Men det kommer, sakta men säkert ;)
Livet på landet är underbart, så lugnt och skönt. Jag är den personen som gillar ha lugnt omkring mig, men om det behövs lite liv så åker jag någonstans. Men mitt hem ska vara min fridstad. <3

2 juli 2012

Godmorgon Julimånad!
Tänka sig att det är sommar nu, det kan man knappt tro när man tittar ut. Jo solen tittar fram då och då, men inga sommarvindar direkt :)
Det har varit full rulle den senaste veckan, knappt att jag har hunnit med mig själv kan jag säga :) Har det inte varit jobb så har det varit flytten. Men nu äntligen är vi flyttade :D Så underbart! Hörbybo kan jag kalla mig nu, haha! Ni ska veta hur skönt det är här ute, så lugnt och tyst.
Som sagt, förra veckan var hektiskt. Veckan innan fick jag ett samtal att en kvinna ville ha min lägenhet ju, panik i min hjärna kan jag säga, eftersom vi skulle vara ute efter nio dagar. Så det blev packa för hela slanten när jag inte jobbade. Man tror inte att man har så mycket grejer, men det blev 13lådor och massa sopsäckar (!) Nåja, på torsdagen blev det städning av lägenheten. Jag och Pia tog hand om den saken medans Mattias tog det sista i lägenheten och förrådet. Vi städade i nio timmar! Okej, med pauser och lunch. Men satan vad vi var trötta sen! Men attans fint blev det :D Kl tio på fredagen var det besiktning och den blev godkänd!
Sen iväg direkt på extrajobb, kashiiing! Sen har det varit jobb hela helgen också. Jag kan säga att jag har inte haft en lugn stund på hela förra veckan, jag är så slut i mitt huvud nu så jag vet inte vart jag ska bli av :P Och värk i mina ben har jag. Ja gnällig är jag också ! hahaha!
Nä nu ska jag göra mig iordning, sen blir det en runda in till byn :)

RSS 2.0