4 juli 2012

God middag !

Tänkte skriva en liten snabb update innan det är dags att göra sig klar och köra till jobbet :) Jag gjorde faktiskt något som jag väääääldigt sällan har gjort; Tagit mig ledig från jobbet. Dock bara dom sista timmarna, men ändå. Det är nämnligen Hörby marknad idag och det vore synd och missa galajet senare ikväll . Nu när man är hörbybo kan man likabra agera som en ;) hahaha! Men det är jobb imorron igen så det blir en lugn kväll med bara nån goding .
Igår tog vi det bara lugnt, dagen flöt förbi i lugn och ro. Vi pillade lite på bilarna, ringde som idioter till folk som hade lagt ut fyrhjulingar på blocket. haha! Jag ska ha en! Så är det! Dock var det folk före som skulle titta på dom, så jag får hoppas att någon av dom avstår :)
Senare blev det grillning, och Mattias kompis Kent var här också och gjorde oss sällskap vid middagsbordet :) Jag längtar till mitt kök är klart så jag kan laga mat på riktigt . Men det kommer, sakta men säkert ;)
Livet på landet är underbart, så lugnt och skönt. Jag är den personen som gillar ha lugnt omkring mig, men om det behövs lite liv så åker jag någonstans. Men mitt hem ska vara min fridstad. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0