Jag är förvirrad


Först måste jag kommentera denna bilden, den är tagen den 5:e sep 2008, snart ett år sen. Förutom att jag ser ut som en flodhäst så är jag ganska snygg ;) Jag och min stora lillebror (hihi) skulle till min kusins födelsedagsfest och jag var chaffis. Yeah? Men ni ser hur stor jag har varit? Där vägde jag närmare 90kilo (eller 89 för att vara exakt) Nu ligger jag på cirka 80kilo och det syns och känns. :) Jag måste verkligen anstränga mig att inte gå upp i vikt, jag springer mindre på jobbet nu, alltså får jag inte min dagliga dos av motion :S Får helt enkelt gå en runda med hundarna .

Men för att komma till saken: Jag och pappa satt i soffan och snackade, kom fram till att Pontus fyller år ganska snart. Jag kan inte närvara på hans födelsedag, för jag ska jobba hela kvällen och natten (vi ska ha bröllop på jobbet) och jag säger till pappa "Men jag ville ju vara där på hans 18årsdag!" då svarar han "Han fyller bara sjutton". Först kände jag mig dum som ärligt trodde att min lillebror fyllde arton, jag som alltid har koll på hur gamla mina syskon är :P ha ha! Men då var det inte så viktigt ändå. Det är ju ingen milstolpe, men det är tråkigt att missa hans födelsedag ändå, för jag tar sånt på ganska blodigt allvar. Speciellt mina egna. Både min 18 och 20årsdag bjöd jag hem nästan hela släkten (vi är ganska många) och bjöd på god mat och tårta. Dessutom lagade jag maten och tårtan själv! Vilket jag älskar att göra :) Jag får helt enkelt baka en tårta till pontus och ha ett litet minikalas dagen därpå, om jag är människa då :)

Men nu måste jag verkligen sova. Klockan är mycket, jobb imorron. Dock inte förrän på eftermiddag, men jag ska försöka hinna med att tvätta och städa bilen, den måste verkligen det.
Go natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0