24 oktober 2011

God kväll.

Snart är det November månad, sen är det Jul. Jag längtar! :D
I torsdags var jag en runda i Stockholm med Mattias och Peter. Vi gick upp klockan tre på morgonen för vi skulle vara i Sjöbo kl fyra. Vi skulle leverera bilar, jag fick köra en Jaguar xjr och pojkarna körde en Land Rover. Självklart skulle de pilla på takluckan och det blev nåt knas så att den ville inte stänga sig. Så I Jönköping fick vi köra till en verkstad och fixa det. Sen vidare till Örebro och lämna Jaggen och hämta en Ford Pickup och lämna Rovern, för att den köra och hämta en Mustang ;) Sen var det raka vägen ner till Skåne igen. Gud vilken pärs! Köra 120 mil på en dag är mycket. Vi var hemma närmare tolv på natten. När vi kom till Hörby var vi så jävla trötta och ville hem så det gick lite snabbare :P haha!

Fredags var vi segare än två pensionärer på ett ålderdomshem. Jag vaknade vid tio och kunde inte somna om mer, vaknade med huvudvärk. Medans Mattias sov till halv två på eftermiddagen.
Jag gick upp en sväng till Oma för hon hade kommit hem från Österrike. Direkt när jag kommer in får hon en kram, sen säger hon "Paulinnee, jag har tänkt på dig" och går mot köket. Jag klär av mig ytterkläderna och går in i köket och där står hon med två påsar med österrikisk chokladpudding! Åååh vad glad jag blev! Tusen kramar fick hon!

I lördags blev det jobb för hela slanten. Skit tråkigt hade jag. Puuh..
Mattias fyllde år :D
När jag kom hem bytade om och körde till Sjöbo, hämtade Peter för att hämta Mattias i Hörby. Sen tillbaka till Peter igen och satt där och snacka en liten stund.

Igår blev det mys hela dagen. Tog det bara lugnt. På kvällen gjorde jag en festmåltid; Helstekt fläskfile, stekt potatis och Lohmanders b-sås :)
Sen körde vi till bion i Ystad och tittade på De Tre Musketörerna. Vi hade hela salongen för oss själva :D hahaha! Mys mys! "Har du mer snacks kvar?" "Nej, du får passa på medans där är!" :P haha!

Idag blev det en fika med Anna på Bullen & Bönan. Jag tog inte en bakad potatis med kycklingcurryröran, Kryss i taket! :D Sen en snabb runda på boan, sen hem. Och nu sitter jag här och tar det lugnt. Mannen är inte hemma, så jag kan göra vad jag vill! :D Skämt och sido ;)
Nu ska jag laga lite mat tänkte jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0