Bebisar !

Jag har varit riktigt duktig idag.. Jag har dammsugat huset, lagat mat och bakat bröd. *klappar mig själv på axeln* :D Mamma frågade mig "Vart får du all energi ifrån?" Ja, det undrar jag med. Det är rätt skönt att jag har rutiner på att jag ska laga mat. Då blir det inga problem sen när man skaffar barn :) ha ha! Det sjuka var att när jag stod och skala potatisen, så tänkte jag mig hur jag skulle laga mat med mina framtida barn. Börjar snart min biologiska klocka snart ringa eller vad är det med mig? :P ha ha! Det har blivit för mycke barntankar i mitt huvud.. Men är det så konstigt då? Alla skaffar barn nu ju. Min syster, min kusin, mina andra kusin, min systers pojkväns syster, och en del för unga töser i Tomelilla.
Nåja, jag får sluta med att tänka på barn nu. Jag är bara 20år! Jag har några år kvar ;)


Kommentarer
Postat av: Carol

baka ett hårt jävla bröd o däng det i skallen, annars funkar en vedklabbe bra också! inga bebbar på länge inte! du ska först göra design karriär.. o hinna träffa tusen läckra män!

puss

2008-09-24 @ 20:18:52
Postat av: Tezzan

Asg... ja du blir helt pepprad med barn prat o dylikt nu ju,din stackare... ja du har mer än några år till..min 8-10 år tycker jag... Du mest så du vet så ska vi ha ett sånt bröd..vårt bröd här hemma är snart slut o du har vår bakmaskin..=)Plus att det är sååååååå himla gott...=)Puss på nosen ;)

2008-09-24 @ 23:03:28
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

Förresten håller fulsltändigt med föregående talare.. ha ha ha... Du e bra Carol!!!

2008-09-24 @ 23:05:29
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0