Hooked on a feeling !

Jag var inne i Tomelilla innan, när jag äntligen hade hittat en parkering och gått in i solariumstället, så inser jag att jag inte har några pengar på mig. AAAH! Så jag fick köra och ta ut pengar.. Det slog mig nu att jag hade ju kunna gå till automaten, för det är inte speciellt långt faktiskt :P Men men, sen fick jag ju hitta en ny parkeringsplats.. Ajja, väl inne i solariumet så var det så guda skönt. Dessutom brände jag ballarna tror jag :P ha ha! Sen när jag klädde på mig så stod städerskan och rykte i dörren hela tiden ! Herre gud ! Kan man få klä på sig och torka av solariet i lugn och ro?!
Efter det så körde jag och handlade. Ännu mer jäst och mjöl :) ha ha! Ska ju baka vars ett bröd till Tessan och Lotta. Det har redan gått åt ett bröd här hemma sen jag bakade igår :p Men det är ju så himla gott :) Till o med Pontus äter det, han gillar ju inte lite grovare bröd :)

Nu ligger degen till jäsning alla fall.. Så nu undrar jag vad jag ska göra.. Jag kan städa badrummet faktiskt :) Det var länge sen nån gjorde det.. Det var säkert jag som gjorde det sist :p hehe.. Men det är ju bara jag som städar det.. Ha ha !

Kommentarer
Postat av: Tezzan

asg... det e då man skriker:"Här är upptaget"!... Det hade jag gjort... jävla städ kärring.. he he he.. Man blir ju int elite stressad iheller juuu..EEehhh Jooooooooo... Jag hade kunnat bakat mitt eget bröd men du har vår bakmaskin... he he..vi hade inte haft den i typ en vecka förrän du fick låna den.. ha ha ha... men det e lugnt.. så länge du förser oss med bröd så kan du ha den tills att jag tar hem den.. kanske rent av blir en riktig bak gumma sen när bebis har blviit nån månad.. billigare att baka själv juu... Puss puss

2008-09-25 @ 16:34:23
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Lottiiizz svara anonym

Jag fick aldrig något bröd idag ju :( Kommer du med det imorron?

2008-09-25 @ 21:09:31
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Lottiiizz

haha, såg att det stod: Lottiiizz svarar anonym!! haha!! Va ju inte ritkigt meningen!! haha!



Nä, jag jobbar till kl 13.. sen ska jag in på boan och lite sånt :) Köpa hårfärg!! wiihoo! Ska nog färga det! Den färgen är sjukt snygg asså!

2008-09-25 @ 21:13:26
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0