Tell me more.

På tal om nåt helt annat. Espresso House ska öppna i Ystad! Jag har ingen aning vart, men dom ska det alla fall.

Jag lagade korv stroganoff idag. Sviiiin gott! Och nu ikväll blev det idoltittande med popcorn. Jag köpte minst ett kilo popcorn när jag var inne och handlade.. Lika bra att köpa hem så att man har ju :P ha ha!

Jo, det som jag skulle berätta att dom håller på att ändra om på Coop i Tomelilla, (för typ femtioelfte gången) Och det läskiga är att det liknar mer som i en dröm jag hade, att jag blev jagad av vampyrer. Ja ja, skratta ni ! Skit kul eller hur :P Så nu tänker jag ALDRIG mer handla på coop igen. Sista gången var idag!

Hmm.. fest och mys i helgen alla fall. Som Anna brukar säga en tisdag "Det är snart fredag!" HAHA! :D



Vad ska jag göra imorron? Jag ska tvätta färdig.. För tvättmaskinen la ju av igår när jag tvättade, men mamma fixa det :D och så tänkte jag att jag skulle baka lite.. ja, det blir bröd så klart. Och hmm, vad mer? Nåt nytt kanske. Jag har ju en jävla massa rågsikt, jag måste ju bli av med det. Jag får baka många bröd :P ha ha!

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Jaaaaaaaaaaaaaaaa vi vill ha bröd!!!!Puss

2008-09-24 @ 10:25:02
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Carol

espresso house ska kanske öppna i gamla läderhandeln.. ligger bredvid den där uraffären på stortorget.... snett mittemot onoff! sök som barista där. puss

2008-09-24 @ 20:23:26

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0