9 November 2013

Dagen började bra och harmonisk! Jag satt i soffan och käkade mitt goda surdegsbröd och en kopp kaffe. Sen när jag skulle köra hem till lägenheten höll Troja på att kräka ner hela mig och passagerarsätet, sen när jag ska gå upp för trappan i lägenhetshuset så tappar jag min mobil halvvägs och rätt ner för trapporna och ner på golvet! Och när jag ska gå ner så håller jag på att snubbla i trappan. Skojar ni med mig eller?? Snacka om att jag önskar att jag stannade kvar i sängen imorse :P haha! Alla fall så klara sig mobilen, fattar inte hur den fortfarande fungerar trots att jag har tappat den tusen gånger! Plus att där är bara lite spricker i skärmen som inte stör alls. Älskar min mobil :) Mohahaha!

Snart ska jag ner och klippa mig hos Thess, det behövs verkligen ! Jag är verkligen en röv på att underhålla mitt hår. Helt värdelös ;) Nu är det verkligen en katastrof också eftersom jag har haft det så mycket uppsatt i en svans, sliter av håret som fan. Nåja, jag måste bättra mig!
Efter det så blir det hem till pappa och fira Fars dag en dag för tidigt :) Eftersom han ska iväg och jobba imorron så vill han inte stressa. Jag förstår honom. :)

Jag vill verkligen ut och ha kul ikväll. Känner för att vara riktigt social :P haha! Vem joinar??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0