Klockan bara tickar iväg.

Nio stod klockan på när jag gick in i duschen, några minuter senare låg jag i sängen. Nu är klockan snart elva och jag sover inte än (!) Jag var sjukligt trött innan, nu är nästan pigg.. Typiskt! Jag tänkte att jag skulle somna tidigt idag så att jag kom upp imorgon så att jag kan käka frukost med mamma, tessan och alicia. Jag håller tummarna för mig själv att jag verkligen går upp när klockan ringer då. Det hade varit mysigt att komma upp vid halv åtta och ta en rejäl dusch, fixa sig och sminka sig. Sen ta en mysig frukost. Jag satsar på det, men inget jag kan lova mig själv :P

Dom senaste dagarna har jag varit ensam.. eller nej förlåt, jag har varit utan M. Mitt humör har svängt otroligt mycket. Ena stunden är jag lugn och harmonisk, sen vänder det till hyperaktiv med seperationsångest. hahaha! Psykfall ;) Igår grät jag innan jag skulle sova. Det var skönt faktiskt, det var länge sen jag gjorde det. Jag fick ut lite av mina känslor, sen somna jag, vaknade och tog dagen med storm :) Nya krafter liksom. Även om jag var trött eftersom jag inte hade sovit många timmar, men ändå.

Jag saknar honom. Jag saknar mig själv. Jag börjar komma tillbaka. Jag umgås med min familj. Jag försöker umgås med mina vänner.
När jag var på gymmet idag kände jag verkligen att mitt liv började om där jag slutade. Nystart.
Jag älskar honom, han älskar mig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0