18 januari 2013

God middag !
 
Nu sitter jag här i min nya fina soffa som kom hem i onsdag. Så niiiice :D
Ögonbrynsfärgen sitter i också, minns inte sist jag färgade dom faktiskt. Förra året alla fall ;) Måste börja med det igen, mina bryn är så ljusa ju :/ Färga håret måste jag också. Mitt hår ser ut som en zebra, olika nyanser för att jag färgar det hemma. Frisören som jag var hos sist sa det, men jag var medveten om det innan. Men vem fan har råd att färga håret hos frisören? Inte jag :P Jag får väl unna mig det nångång.
 
Om en måndag fyller jag 25!! Jag kan inte fatta det. Vart tog tiden vägen? Nåja, jag har fem år till på mig innan jag blir tant alla fall :)
 
Det blir jobb idag igen, imorron blir det kanske en runda till Tyskland :P Om M hittar en bil som vi kan sitta tre i. Spännande, skönt att komma ut lite :) Om det nu blir så vill säga. Jag håller tummarna ! Fast lagom kul att komma hem vid halv ett tiden på natten sen upp igen vid fem-sex på morgonen. Bläää. Men hur ofta gör man det? Precis.
 
Underbart bra kamera på mobilen jag har.. Inte ! Jag ska snart skaffa en ny ;)
 
Har inte haft denna t-shirten sen jag var i new york. Vad är det nu.. tre år sen? Då passa den väl inte så bra heller, men nu gör den när man har tappat några kilo ;)
 
Nu ska jag tvätta bort färgen innan mina ögonbryn blir helt svarta. Shalalalaa! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0