4 december 2012

God morgon!
 
Tänka sig att jag är uppe nu, eller ja.. jag har varit uppe en bra stund i denna skrivande stund :) Sitter här nere i tvrummet och dricker mitt te, har blivit helt tosig i att dricka te på morgonen, och tittar på våra fina gardiner som vi satt upp igår. Vi hade inte gardiner innan så det såg hur naket ut som helst, men vi blev det ett helt annat rum !
Sen blev det lite pepparkaksbakning med William och Nelly, mycket gott och roliga figurer :P Jag hittade inte mina formar så vi fick skära själv, men det gick bra :D
Snön bara faller ner, det är mysigt, speciellt när man bor på landet. Men det blir värre när man ska ta sig nånstans och när jag ska till jobbet. Jag har ju 7,5mil, inte så roligt att köra så långt när det är massa snö på vägarna. Jag ska försöka få tag i ett annat jobb som är närmare, men det känns dumt att kasta bort ett fastjobb. Menåandrasidan så äter bensinen upp mina pengar, så det lönar sig inte. Jag får se ..
Idag tänkte jag göra pannkakor till lunch, sen blir det lussebullsbakning :D Ja, nu är Pupsie igång igen. Känns härligt att komma in i köksrutinerna igen, nu när vi har en rejäl spis :)
Ja, jag ska snart göra mig iordning sen försöka ta mig in till byn och köpa lite mjölk.
Ciiiao!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0