21 Juni 2016

Jag kan inte fatta att det är över ett år sen jag skrev här sist. Det är så mkt jag vill skriva, det är så mkt som har hänt! 
 
Killen som förra inlägget handlar om finns inte i mitt liv längre. Det funkade inte.. det varade typ i en månad, sen insåg jag att det var inte äkta känslor jag hade. Jag vet inte. Jag levde i nån fantasibubbla, han var egentligen inte min typ. Men jag hade varit bekant med han i så många år och tyckt han såg jävligt bra ut. Men när jag kom in och såg hans liv, hur han verkligen var.. så var det inte som jag tänkte mig. Alltså han är jätte snäll och go på alla sätt och vis, men inte min typ.
 
Men det gör inget.. för sen träffade jag min kärlek. Christian ♡ Han som jag lever med nu. Han som är min man, min själsfrände och bästa vän ♡ Jag har aldrig varit så här glad som jag är nu. Jag trivs verkligen ! Vi har varit ihop i tio månader, varit sambo i fyra månader. Han har en son på snart 6år som jag är bonusmamma till. Jag älskar det. Junior ska bli storebror till mina och Christians framtida barn. Visst, det har inte varit lätt att komma in i deras liv. Junior har varit väldigt pappig, men jag tycker att vi har en fin relation idag. Vi kommer närmare varandra hela tiden ♡
 
Jag flyttade ifrån min lägenhet i Tomelilla. Den lägenheten som fick mig att bli självständig, den lägenheten jag flyttade till för att komma ifrån mitt ex. Jag bodde där 2,5år. Så många minnen, både roliga och ångestframkallande. Det var vemodigt att flytta därifrån, men nu bor jag så himla bra med mina hjärtan i en marklägenhet som vi trvs i ♡
 
Jag ska verkligen försöka att börja uppdatera här. Jag saknar att skriva av mig, och det känns som att jag har kommit in i en period där jag vill skriva mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0