26 Juni 2016

Jag dör här lite på jobbet. Här är så varmt ! Och ändå är här inte lika varmt som igår. Jag kom på att jag kan sitta i uterummet som är lite svalare, så satte mig där nu!
Jag tackar gudarna för att detta är sista natten, sen har jag min frivecka. Så underbart ! Dock sen sista innan semestern, blir lite extra jobb nu i sommar. Eftersom jag inte har betald semester och jag ville faktiskt ha en semester i år, så fick jag ta lite extrapass så att det kunde täcka upp för de dagar som jag förlorar.
Jag är så himla trött. Jag undrar hur jag ska klara denna natten ! Christian frågade var det var med mig innan, att jag skulle rycka upp mig för jag verka lite nere. Nä jag är bara ofantligt trött! Jag till och med lät han laga maten idag. Det är kryss i taket ! Det händer typ aldrig, haha !

Till helgen ska vi på en roadtrip. Så mysigt det ska bli :) bara jag och han. Vi ska upp till Stockholm och hälsa på Elna, sen ska vi till Katrineholm till Christians kusin. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här egentligen. Innan jag började skriva så tyckte jag att jag hade hundra saker att skriva om. Jag börjar nog bli för trött... och senil !

Nä, jag får nog avsluta här 😅


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0