7 augusti 2014

Äntligen kände jag ett dugg efter att skriva här lite. Jag kan säga att jag var har varit i full gång hela sommaren, dessutom har min dator typ gett upp nu så det går knappt att gå ut på internetet. Och skriva via min lilla surfplatta är inte roligt, känns inte som samma sak :)
 
Vad har hänt den senaste tiden då? Jag har jobbat ganska mycket, dock inte lika mkt som jag trodde i början av sommaren, då jag trodde att Frösunda skulle lägga in mig på fler dagar. Men icke.. Tur då att jag hade min sommar räddad ändå hos R. Jag trivs verkligen där, nu har jag dessutom kommit in i rutiner och vet hur det går till där. Dessutom får jag kaaaanske ett vikariat på 6månader. Inget är bestämt och jag ska inte ropa hej innan jag är över ån, så jag ska inte förvänta mig det. Men det hade varit skit kul om jag hade fått det så klart !
 
Jag har börjat träna på allvar nu ! Helt otroligt! Therese (en tjejkompis, vi kallar henne Tosse istället) började på Rehab och nu tränar vi ihop. Så himla roligt ! Det är mycket bättre att ha nån att träna med i början. Jag märkte det innan när jag tränade själv att jag gärna gav mig själv ursäkter för att inte gå dit, eller inte göra mitt bästa när jag väl va där. Men nu bara kör jag, svetten rinner av mig bokstavligt talat ! Och det är bra att man bestämmer med varandra vilka dagar vi ska träna, för då går man verkligen dit också.
 
Sen har jag ett projekt på gång.. eller ja, jag vet inte vad jag ska kalla det. Ett extrajobb? Alla fall, så ska jag hjälpa en bekant med bokföring och diverse grejer. Jag tycker det ska bli skit spännande ! Även om jag inte kan mycket så är jag villig att lära mig, blir nog att jag blir ivägskickad på kurs. Wiiii ! Så jag har fått massa saker som ska hjälpa mig på vägen ;) Hihihihihi.
 
Nu ska jag föna håret, sen blir det sängen för mig. God natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0