Lusse.



Jag kom på nu att det är ju dax för att baka :D Det är Lucia på lördag och då ska det ätas lussekatter :) Och jag måste sättta igång med att julbaka över huvudtaget :P Det är mycket som ska bakas.
Jag kommer ihåg när vi systrar var små så fick vi gå luciatåg hos farmor och mormor, det var jätte mysigt :)

För den delen så är jag klar med alla julkappar :D Jag hittade alla idag, vilket flyt jag har. Njaa, jag har faktiskt två kvar och det är till Izzi och Dolly :) Dom kan jag ge hundgodis . hehe.
Just det, jag tänkte att jag skulle köpa en klocka idag, eftersom jag har presentkort på sjögrens på 300kr. När vi går in i Ystad så har dom inga där, för det hade Tomelilla tagit över, och när vi går in där så kostar klockorna tusen kronor eller mer. Så det hade jag helt enkelt inte råd med. Och så köper Lotta en skit snygg klocka på Guldfynd för 300spänn! Fan också :P ha ha!
Plus att jag hittade en dvd med Leilas jul på Bo Ohlsson! Så tänkte jag att man kan ju kanske ladda ner den,. men så tänkte jag nu att nej jag vill ha den med orginal fodral och allt.. Den kosta ju 139kr, men det är det kanske värt? :)

Vad händer annars? Så klart Design; Simon & Tomas! Och så tänkte jag se Gordon Rameys F word, om jag får tillgång till tv:n i tvrummet, det är nämligen inspelat där på boxen. Jag missade ju både det och Bones igår eftersom vi hade söndagsmiddag, och då får man inte titta på tv. :P

Imorron blir det jobb, lite nervös inför det, det ska bli 73gäster och jag har inte hanterat så många. Men så klart ska jag inte ta dom själv heller :P Vi är tre stycken. Så det löser sig i halvlek helt enkelt.

Nu ska jag tvätta mina jobbekläder så jag är fräsch imorron :) Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sofia K

Hihi, ibland är vi rätt lika fast inte på den där bilden :P



Kul med jobb! Är det julbord på G eller?

2008-12-08 @ 19:57:05
URL: http://sofiakpa.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

okej vad synd :/

2008-12-08 @ 20:00:37
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Linda

S: Men babybaby. Det gjorde jag ju också. Men det gjorde likt förbannat ont som fan.

2008-12-09 @ 01:47:26
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0