Du får inte blinka!

Det var länge sen jag skrev om min stamning, så jag tänkte bara slänga in ett par ord.

Just nu är stamningen lite si så där, allt går upp och ner som en bergochdalbana för mig just nu, och då går stamningen i samma spår.
Jag berättade för en stund sen för en tjej (vid namn Ellis, jätte rolig blogg btw) via bloggen att jag stamma, och hon svarade med att det är bara gulligt. Det är jätte sött av henne att tycka det :) Men jag själv tycker det är pain in the ass. Jag har hjärntvättat mig själv i så många år att det är fel att stamma, det ska jag inte göra. Bara för att alla på lågstadiet tyckte att jag pratade konstigt och härmade mig. En kille kallade mig för stamtavla, what? idag förstår jag inte det onda med det eftersom stamtavla är något fint. Han kanske var hemligt kär i mig? :P haha! Men alla fall, då tyckte jag det var jätte elakt sagt, tills jag berättade det för min mamma och hon sa att det var inget illa menat för stamtavla är något fint.
Jag berättade för Ellis också att jag känner stamningen som om att t.ex blinka skulle vara nåt fel, men att ens kropp gör det ändå. Jag kan inte rå för att jag stammar, och folk kan inte rå för att dom blinkar. haha :P Ni förstår poängen hoppas jag? :)

Jag har börjat svara i telefonen med "Hej, det är Pauline" igen, bara just för att jag vet att det är svårt för mig att säga mitt eget namn (sjukt va?). Vissa gånger funkar det och vissa gånger svarar jag med bara "Ja, hallå".


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har stammat enda sen jag gick i ettan, men det blir bättr och bättre :) tyckte det var jobbigt när jag gick på lågstadiet och blev retad, men nu har jag vant mig och folk förstår mig bättre nu :)

2010-02-19 @ 20:58:15
Postat av: Wictoria

Vad häftig blogg du har :D

2010-02-19 @ 21:19:15
URL: http://wictoriia.blogg.se/
Postat av: Pauline

Anonym: Jag tyckte det var svårast på högstadiet, för då ville man visa sig vara en i gänget.

Hur stammar du nu? Mjuk eller hårt?

2010-02-19 @ 23:39:41
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Natalia

Ny bloggdesign?

Just nu har jag lagt upp 10 nya färdiggjorda designer med låga priser! Gå in och titta:

www.smartish.blogg.se/test



Tack!

2010-02-20 @ 13:55:25
URL: http://smartish.blogg.se/
Postat av: Ellis

Hahaha vad gulligt att du skrev ett helt inlägg om det :D Jag har faktiskt ett namn och heter inte Tjejen! :D:D



Bytte du header nyligen eller har det stått så hela tiden? Lade märke till den nyss.



Jag står för att det är gulligt. Är det någon speciell bokstav du hakar upp dig på eller bara sådär att du stammar allmänt? :)



Jag ville även meddela att du kammade hem dagens citat! :D Haha

2010-02-20 @ 21:33:25
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

Haha ja du får ge mitt namn, gav ju dig en komplimang och inte tvärtom :D :) Jag är inte så känslig när de gäller mitt namn så :D



Haha jag tror faktiskt att DU som person lägger mer märke till stammning än vi andra. De som när man träffar någon och man är onöjd med håret, du sitter där och fixar det och tänker: Hoppas han itne ser hoppas inte hoppas inte, medan han sitter där och tänker: shit kommer hon märka att min tröja INTE är nytvättad?



Man tänker mer på sig själv än den andra :) Det är alltid så. Det har jag märkt, så länge man inte säger sina brister märker inte folk i din omgivningen dem - TRUST ME I KNOW THAT - gjorde de misstaget och berättade mitt komplex för många då såg alla det. Nu när jag håller klaffen ser ingen det och jag mår faktiskt bättre och slutat tänka på det. Trivs mer med mig själv :)



Hoppas du haft en bra lördag! :)

Kram!

2010-02-21 @ 01:02:19
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: chanette

ha ha ha den bilden med ugglan påminner lite om mig ha ha.. tur den va söt ha ha

2010-02-22 @ 11:24:10
URL: http://darkbarbie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0