Varför bloggar man?

Nu har jag kommit hem, snackat lite med faren min och nu sitter jag här och tar det lugnt, snackar med M på msn :)
Det var väldigt segt på jobbet och jag hade sjukt ont i mina ben, jag måste börja käka mer alvedon, jag är dålig på att ta det när jag har ont. Chefen sa till mig idag "Du är alltid sarkastisk" efter att han hade påpekat om utebelysningen och jag visste inte ens att vi hade nån och var man tände den. Då trodde han att jag var sarkastisk när jag frågade var man tände. Ibland blir jag så trött så att jag skulle kunna gråta, men däremot skojar jag vädligt mycket, jag vill inte gå runder att vara sur hela tiden. Men han tycker att vi ska göra det. Varför ska vi vara glada när han inte är det? Bläää.
Jag åt en mussla idag. Herre gud! Det var inte gott! Den kändes som en pung och konsistenten var dom gummi. Smaken var lite konstig också. Nej, inte min smak. Jag tycker inte om skaldjur juuu.

Jag har tänkt på en sak; Varför bloggar vi? Och jag har kommit på två saker; Uppmärksamhet och pengar. Vi bloggar om våra liv och vill ha bekräfelse om allt. En del tjänar pengar (vilket inte jag gör, men jag bryr mig faktiskt inte).
Nä, jag tycker att bloggandet har gått över styr, det är inte lika roligt längre.  Det är inte samma charm som det var innan.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag nanna. Jag är sjukt trött! Go natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0