Jävla fyllehungar, cider är säkert bra för håret.

Jag har precis kommit hem nästan. Helt sjukt.
Jobbet gick bra idag, hade bara dryga gäster som inte fatta att vi stänger klockan tio. Gå till puben om ni vill supa.
Sen körde jag och Anna hem till henne och tog en snabbdusch, vi verkligen stressa oss igenom allting. För vi skulle till en genemsam killkompis avskedsfest. När vi kör till stan så letar vi upp den här festen som skulle va vid småbåtshamnen, vi körde dit. Där va folk, men vi trodde det inte var dom och det var mörkt, men det visade sig senare att det var där. Så hade vi stått tio meter bort och undrat vart dom va. ha ha! Men vi körde till Kings Head istället där vi träffade på vår manliga kollega, sjabbade lite med honom. Jag bestämde mig för att lämna bilen hos Anna, för att sedan ta en cider och faktiskt fira att jag är ledig imorron, så vi lämnade bilen och begav oss till BarABar. Jag hann och ta tre klunkar av min cider, sen var det nån jäääävla pajas som hoppade in i mig så jag tappade den och fick halva över mig. Nice! Jag knuffade till honom och sa jävla idiot! Bad han om ursäkt? Neee! Sen var jag inte på humör för att köpa en till, och jag var så himla trött, så jag tappade humöret för att dricka, jag bestämde mig för att köra hem ialla fall, jag ansåg att jag var kördugligt. Jag menar, tre klunkar cider, klart man kan köra på det. Men vi stannade en stund till och jag träffade på min kusin Peter :)
Efter det så körde vi till öpkiosken och käkade lite, fan va deras hamburgare är äckliga! Och pommesen var sjuukt salta.!
Vi blev dessutom fotade på BarABar, jag hoppas verkligen inte att dom lägger ut bilden, för vi ser nog inte ett dugg roade ut. Vanliga fall är jag ganska kamerakåt, men ikväll var det faktiskt fotografen som kom fram och frågade om hon fick fota oss, och det blev ett "okejdå".
Men vi hade skit kul ändå. Många goa skratt :)

Jag skriver mer imorron, fan jag måste sova. Go natt, eller godmorgon.

Kommentarer
Postat av: Linda

2009-07-25 @ 08:42:52
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är samma sak på Tosselilla. Vi stänger sex men inte förrän kvart över sju är alla ute ur parken. Sick värre.

2009-07-25 @ 08:43:24
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0