22 augusti 2011

Goood morning!

Underbart väder för den som ska shoppa idag, vill säga jag och Anna ;) Varför bryta traditionen att shoppa på måndagar? :P haha! Denna gången blir vi ju faktiskt bara i Ystad, vi ska till Jysk för jag ska titta på soffa, Ö&B och Rusta . :)

I lördes blev det ju inte bara ett glas vin. Tessan kom med förslaget att gå ner till celtic och ta en kall, och jag var väl inte sen på det. Även om jag var så jäävla trött :P Vi satt där nästan helt ensamma. Folket kom vid halv ett då det nästan var lagom att stänga för dom, vi träffade på lite vänner och beslutade oss för att gå på efterfest. Vi tänkte att vi är där en liten stund. Den lilla stunden blev rätt lång, vi hade skit kul :) Sen ville pojkarna dricka vin hos mig. Så vi begav oss till mig, väldigt dumt gjort ;) Jag ska aldrig mer ha efterfest. Folket gick halv sju! Jag lyckades somna som tur är.. Men Anna ringde mig vid tio och frågade om jag kunde komma in tidigare till jobbet. Shiiit.. Jag trodde jag skulle döö :P haha! Men jag var ovanligt pigg för att ha sovit så lite. Jobbet gick bra, inga större katastrofer förutom att där kom så jäävla mycket folk :O Jag fick lua som en jävla gesell!
Vi slutade relativt tidigt ändå, så jag bestämde mig för att köra ut en sväng till pappa och snacka lite skit. Dom bjöd på beas goda tacogratäng, tur att jag var hungrig ;) hehe! Och det blev massa bus med DoggeLiten, han börjar bli så stor nu och han blir blyg också . Så gulligt :D Jag fick köra pappas opelcabbe.. känna på hur det är att köra en liten bil med mindre hästar. Men det var rätt okej. Jobbigt bara att man är ovan att köra manuellt så växlingen är inte på topp längre :/ Men det är som att cykla, jätte lätt.

Nu har jag precis käkat beas goda bullar som jag fick med mig hem igår. Jag har en tvätt i maskinerna och jag ska gå och duscha. Ciiiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0