15 Juni 2013

 
Back to the darkside! Mohahaha! Nä, jätte fin i håret blev jag! Så nöjd. Jag trivs bättre i mörkt även om det är fint också med ljustbrunt, som jag är född med ;) Det var första gången ever som jag färgade håret hos en frisör och det var skit kul faktiskt! Man kände att man verkligen blev omhändertagen. Så nu är jag fast och kommer aaaaldrig mer färga mitt hår själv :)
 
Efter det så körde jag till boan och köpte lite gardiner till mitt vardagsrum. Av någon konstig anledning är jag inne på grönt. Jag har aldrig gillat det innan, men jag antar att jag vill ha in naturen kanske? :P Det är ganska lugnande, vilket jag behöver.
 
Vid nio tiden bestämde jag mig för att åka in till Ystad för att träffa Elna på en snabb drink. Blev att jag fick byta om snabbt och springa ner till tåget i högklackar. Inget att rekomendera! Fan va jag fick ont i benen :P Det var skit länge sen jag åkte tåg också, och som vanlig stressar man till tåget för att köpa biljett men inte fan kommer där en kontrollant och kollar den! Ja, dom har ju skärt ner på personalen, men ändå!
Vid perrongen i Ystad hade dom tydligen satt upp en grillkiosk, passa mig perfekt eftersom jag inte hade ätit någon kvällsmat. Så det blev snabbt att beställa mat, sen bege sig till Elna.
Väl hos henne så tog vi en drink och begav oss ut. Ronny följde också med eftersom han inte ville vara själv tydligen, så vi gick ner till Soft och tog en cider där. Värsta grejen hände där också. Mitt i allt ser jag att två killar börja bråka några bord bort, och helt plötsligt börjar slåss och ordningsvakter kommer in och drar ut honom och råkar putta ut hans flickvän från trappan så hon ramlar ner på marken och börjar gråta. Herre gud, varför kan man inte bete sig när man är ute? Glas föll ner på golvet så personalen fick börja sopa där på heltäckningsmattan. Och I know.. det är inte roligt att sopa glas från en sån matta, för där är alltid småglas som stannar!
Nåja, efter det så var det tid att bege sig hemåt. Min underbara mamma hämta mig <3 Men innan dess så blev det en hamburgare på Max, tycker egentligen inte om deras burgare. Men jag var ganska hungrig så det slank ner ändå :)
 
Jag känner mig lite seg idag. Har druckit en C-vitamin så jag hoppar att det hjälper lite, ska även dricka massa vatten. Jag drack inte mycket igår, men ändå känns det som jag har vätskebrist (läs;baksmälla). Nåja, jag får ta mig en dusch också, det kanske hjälper :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0