24 september 2013

Snart går vi in på Oktober månad, jag längtar till hösten på något sätt. Mysiga tröjor, halsdukar och underbara färger på träden. Mysiga kvällar inomhus då det regnar ute. Kanske bakar en kaka eller lagar en god köttgryta. Ja, i år välkomnar jag hösten faktiskt :)
Hela denna månaden har jag skiftat med att jobba natt, eftersom vi har personalbrist så har vi fått byta runt i schemat . Jag kan säga att jag är verkligen inte gjord för att jobba natt. Jag är inte 20år längre känns det som så att jag kan vara uppe hela natten och sova på dagarna. Funkar inte, jag blir helt förstörd :P Som inatt, hoppade jag in och dog 4½ timme mellan 03.00 till 07.30. Jag gick redan och la mig vid åtta på kvällen, kunde inte somna förrän vid elva, sen up igen klockan ett för att käka lite och sen köra. Och nu när jag kom hem så käkade jag frukost, somnade på soffan och sov en timme. Jag är döööööd känns det som. Men jag kan säga att jag hellre jobbar bara fyra timmar på natten än 10 timmar, för då är man trött. Jag kan nästan aldrig somna innan jag ska köra till jobbet då jag börjar halv tio på kvällen, och då blir det att man är vaken i ett dugn, sen sover man tre timmar när man kommer hem, och man vill inte sova för länge så att hela dagen blir förstörd och att man har en chans att somna i normal tid sen på kvällen. Nä fy för nattjobb. Jag önskar att jag hade ett 8 till fyra jobb. Det hade passat mig bäst.. Eller ja.. hemmafru skulle suttit bättre ;)
Nu har jag kommit ut från duschen alla fall, de sägs att man ska bli piggare av det, men det vette fan. Känner mig fortfarande som sju svåra år och som en zombie. Mohahaha!
Jag har varit sjukt sugen på falafel i bröd sen jag smaka det i lördags av pontus. Jag är ingen kaninätare, jag älskar kött, men av nån anledning var det gott :) haha! Jag tror att jag ska köpa hem det idag, så får jag köpa kebab till M om han nu tvunget vill ha kött :)
Ciiiao!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0