27 Januari 2014

Busväder ! När ska det ta slut? Sitter här i mitt kala kök och tittar ut, snöflingorna flyger omkring och vägarna är fulla med snömudd. Allt är nästan vitt.
Snart kommer mamma in till Tomelilla och ska hämta mig, vi ska gå en sväng på boan sen blir det kvantum.
 
Idag har jag jobbat. Krisbemanningen ringde mig klockan tio igårkväll, jag blev inte road men tänkte att jag får svara ändå. haha! Bättre att dom ringer sent på kvällen än tidigt på morgonen, då vet jag inte riktigt vad man hade sagt i sömnen ;) Det är det dryga med att vara vikarie. Ringer en i sista sekunden, folk ringer ju inte dagar innan och sjukanmäler sig. Sjukdom har ingen framförhållning :P haha!
Men det börjar komma igång rätt bra. Förra veckan jobbade jag rätt mycket. Och denna veckan kommer blir okej :) Så räkningarna blir nog betalda nästa månad också! Typiskt att internetbanken ska ligga nere idag när jag äntligen skulle betala mina räkningar.. Nåja.
 
Jag har skaffat kissemisse. Hon är så söt :) En blandning mellan Norsk skogskatt, Russian blue och Somali. Riktigt yrväder, men ändå världens keligaste katt. Hon springer runt och leker med ett hårspänne just nu :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0