Can you handle me?

Ja, jobbat idag också. När jag kom dit så hade min beundrare tagit min disk :P Men han sa "Imorron du ta disken" ha ha! Inte tala bra svenska :P Sen när jag var klar med allt, var riktigt nöjd med städningen. Tror ni inte att där kommer män som ska laga rör i taket eller nåt och smutsar ner mitt fina golv??! Suck...

Jag måste verkligen hitta ett butiksjobb.. jag pallar inte att vara städerska, och han på arbetsförmedlingen skickar bara lokalvårdar jobb till mig. Nåja, jag får väl jaga lite själv också :) Kanske rent av hittar ett jobb lååååångt här ifrån. Hade varit ganska najs.

Ringde och pratade med Becka innan, herre gud. Vi har inte pratat på jätte länge... så vi bara babblade på båda två :P Jag hade mest skvaller ;) ha ha!

Jag sov lite nu ikväll, lite dumt.. Jag tänkte att jag skulle lägga mig tidigt idag. Jag somna nog inte förrän ett halv två inatt, bara för att jag var så snuskigt nervös. Så jag var ganska trött när jag kom till jobbet.

Hmm, ska jag gå med i nån a-kassa? Han från arbetsförmedlingen ringde mig idag, och så frågade han mig om jag ville gå med i nån a-kassa, jag vet inte riktigt.. Jag får prata med mina päron om den saken. Jag vet inte hur det går till lixom..

Usch, vad jag saknar Sunny beach.. Becka sa att dom skulle dit där i höst. Jag vill med !! Jag skulle kunna ta min lön som jag får ;) he he.. nej, den ska jag betala viktiga grejer med.. som min parkeringsbot :P ha ha! Jag måste ju få min lön i Augusti om jag har innestående lön.. Jag vet inte ens vad jag får i timmen, jag bara jobbar :P ha ha! Jag kom också på att jag har inte så mycke yta att städa på, men ändå tar det lång tid. Jag städade hela Välahemmet på tre timmar, och lilla bageriet tar tre fyra timmar.. herre jissus. Men skoja inte vilken dålig utrysning dom har.. inte alls som jag är van vid.  Men det är helt annorlunda att städa där. Nästan så att man saknar att städa hos gamlingarna :p haha!

Jag ska nog göra lite nudlar, sen bädda sängen och slänga mig i den :D ha ha!


Dom har verkligen asgod mat :D Om ni är i Sunny Beach, ät på LasPalmas, sen på kvällen blir det ett uteställe ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0