Rumpor och grädde.

Seriöst, fan va uttråkad jag är. Men å andra sidan ska jag faktiskt vara i sängen.

Jag kände och tittade på mina bröst idag, och det var ju fan va dom är stora ! Ha ha! Men däremot har man ju också gått upp i vikt.. Så om jag skulle gå ner till min "normal" vikt så skulle jag få minibröst. :)

Livet är ingen dans på roser.
du, som i skönheten
säg mig, när möter du mig?
Jag kan inte stå emot mer.


Det slår aldrig fel, varje gång jag träffar en kille så börjar jag tänka för mycket. Annars tänker jag inte alls :P ha ha! Men han där, det sa klick. Ändå är jag osäker, men det är jag alltid.

Jag berundrar de tjejer som inte ens har kommit upp två två siffrigt än. Det är en del i min ålder som inte ens har haft tio sexpartners. Jag är lite avundsjuk, om jag hade kunnat spola tillbaka tiden, så hade jag ångrat dom flesta. Synd bara att man inte kan stryka dom flesta.. Ja, dom flesta gör faktiskt en lista för att ha koll på vem dom har legat i sängen med, eller bilen, busken, dasset.. vad som nu behagar.
Sen däremot finns det dom som går över gränsen, har för många. Jag kan inte påstå att jag är där, men egentligen; Vem bestämmer vad som är många och lite? Det är ju lite slampigt att ha en kille varje helg när man är ute på krogen. Min farmor sa: "Man ska prova sig fram" Och det är helt rätt.. Bara för att man har nått ett viss antal så ska man inte stoppa. Tänk om det är fel?



Ja, som sagt. Jag tänker för mycke :)
Nu är det dax för sängen . Go natt !

Kommentarer
Postat av: patruska

jag har inte haft tio äns, men å andra sidan så har jag varit i 2 långa förhållande de senaste 5 åren

2008-06-27 @ 15:33:55
Postat av: Tezzan

Japp ibland så tänker du alldeles för mycket på helt oviktiga saker... tänk istället på att ringa o söka lite jobb o engagera dig i din framtid....;)

Man ska prova sig fram men man ska vara väldigt försiktig... alltså man ska prova sig fram med välldig försiktighet..=)

2008-06-27 @ 16:19:43
URL: http://Tezzan82.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0