Sunny beach...

Jag hittade sista minuten resor till bulgarien.. Lite sugen blev man, sen hitta jag en biljett från laspalmas "free drinks after 10 p.m." Man kunde ju inte mer än längta tillbaka och drömma.. Fan va roligt vi hade mellan varven :) SKUMPARTY!

Igår var det kalas, det var jätte trevligt. Fick jätte god paj som Jocce själv hade bakat med egenplockade jordgubbar från trägården :) Många fina presenter fick han :D
Sedan körde jag, lotta, baz och tony in till Ystad. Åt en liten burgare på Mcdonalds. Träffade Marre, My och Sanne ! :D Så jävla kul. Fan älskar er girls ! Vi för alltid :P Sen fick jag köra 850 :D Fy fan vilket tryck där är. Jag kommer leva på detta nu i en månad. När vi kom hem till lotta igen så satte vi oss ute på balkongen och hade girltalk och rökte. En cider där hade inte varit fel ;) he he.. hade inte varit så klokt eftersom jag skulle köra hem sen. Men men..

Så vad händer idag? Finns inget att göra.. Tänkte jag skulle köra till Rusta och köpa gardiner till min garderob, men dom stänger klockan fem ju, så det sket sig... Och städat rummen har jag gjort.. Ja, man kan alltid städa lite till, det är mycke sant... Men jag tror att jag gör det faktiskt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0