hur ska man klä sig? vad är rätt och fel?

Jag sitter i skolan nu. Tjejen som sitter vid datorn snett framför mig sitter med hemska kläder (hemska kläder kan man tycka vad man vill om) och så har hon en sån tandläkarmask med ett rött kryss på.. Ärligt talat så ser det för jävligt ut.. Man blir mörkrädd mitt på ljusan dan.


Jag har jagat efter filmen Hitta Nemo hela dagen ! Sen nu ikväll så orkade Benny bränna ut den till mig... Tack, det var på tiden! :P haha!
Jag och Marre körde ut till kronoskogen med Izzi och Mille, så skönt det var. Även om vi inte var där länge, och vovvisarna tyckte det var jätte roligt :) Efter det så körde vi till Kåseholm, för vi tänkte att Line kanske kunde ha haft Hitta Nemo, men det hade hon inte.. Izzi fick träffa en stoor hamburgare på fyra ben :P hehe.. Och sen körde vi ner till biblioteket, för jag skulle låna två böcker. Jätte kul jag menade :P Men det måste göras.
Sen körde jag o Tessan hem till Lunnarp och åt lite kvällsmat. det blev kräm o grädde som efterrätt :D Och så kollade vi på Design; Simon och Thomas. Dom är ju bara för roliga This is a fine vardagsrum,  ha ha! Klockan nio så körde Tessan och jobbade och jag körde hem till Tessan..

Nu är jag sviiin trött,. Men jag måste påbörja en bok :S


Kommentarer
Postat av: lotta

Tycker det där lät väldigt fel i alla fall..förstår att du blir mörkrädd ;) Nu drar jag snart till varmare bredd grader! wiie!

2008-03-10 @ 21:32:58
URL: http://www.lottiiizz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0