Morsdag

Gratiis mamma, och alla mammor ! :D
Alla barnen var hemma + Jocce. Vi åt pizza, sen glass till efterrätt :) Mumman!
Imorron är det skola igen...
Jag haaaatar min dator och internet ! De har krånglat nu i en vecka eller nåt.


Han är rättt charmig.. Mr Chocolateman ;) mm-mm-mm!

Det är mycke att stå i denna veckan.. Imorron är det skola, klippning, färgning på tessan. Hmm, jag skulle också behöva färga mitt hår. På tisdag är det sista dagen i skolan, sen på kvällen är det lärarmiddag. Resten av veckan och nästa vecka är det de sista förberedelserna inför studenten. Plus att den 2:e är det brännboll :D hi hi.. Dessutom blir det nog inte sommarnatta för mig.. Jag har verkligen inte lust, men visst. Det kan komma att jag blir sugen dagen innan eller nåt. Men jag har inte råd.. och inte mamma och pappa heller. Dom ska ju betala min fest. *Tusen TACK!* :D
Många frågar mig hur det går med killarna.. Seriöst så bryr jag mig inte. Jag låter det komma som det kommer. Om det skulle dyka upp nån som jag fattar tycke om, so go for it.. Men jag letar inte själv. Jag har annat att tänka på. Jag vill koncentera mig på att skaffa jobb nu och tjäna lite pengar... Så att jag kan flytta ifrån detta Zoo:et ! :P ha ha!

Nu börjar det närma sig sängen faktiskt.. Ska dessutom klippa mig imorron. Ska försöka att inte glömma det :p he he, sen ska jag färga Tessans hår. Måste fan söka det där jävla jobbet också innan det blir taget. AAAAH! Ångest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0