Riiikigt döölig.

Fy fan va jag har mått skiit idag.. Allt började i lördes när jag började må illa, sedan dess har jag gjort det. Men idag va fan jobbigt.. Mitt i allt fick jag så jävla ont i magen så att jag kunde knappt röra mig.. Det var nästan så att jag fick tårar i ögonen. Och ont i huvudet har jag osså... Jag fick en naproxen av Mimmi, den hjälpte efter tre timmar i en timme. Så hallå??! vad fan är det med mig? Jag har ingen feber, så det är skit skumt.
Nåja, även dessa sjukdomar jag har haft idag, så har jag varit extremt duktig. Jag gjorde klart min kollektion :D Sanne hjälpte mig lite i slutet, Tack gumman :) Sen tog jag hem lite arbete..
När jag kom hem gick jag direkt in på mitt rum och släckte ner, la mig i sängen och somna.. Men när jag vaknade igen, så mådde jag inte bättre.. jag blir faktiskt lite orolig för mig själv här. Men ialla fall får jag åka till skolan lite tidigare, för det arbetet jag tog hem, jag saknade lite matrial. Så fuck!

Mitt dilemma om mig jävla hår. Jag ska bara tilllägga att jag har inte gjort ett skiit med det ! Snacka om dålig färg ! Line frågade mig idag om jag skulle bli blond igen. Hell no ! :P ha ha! Jag färgade håret för bara nåna veckor sen. Den 28:e april för att vara EXAKT! Det är alltså tre veckor sen. Är det klokt eller? Svar nej !
Men fy fan va snygg jag är  ;) ha ha!


Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och dricka lite vatten.. Go natt !

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tycker helt klart att den nyaste bilden är bäst :) Du ser nästan brunhårig ut där! Det är mycket snyggare + att du ser brun ut :D Tycker du ska färga håret brunt snaaaart!

2008-05-19 @ 22:44:41
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: chanette

bara kladdda på ny färg...jag blandra alltid mina egna färger för håret...håller bättre då

2008-05-24 @ 11:31:59
URL: http://channe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0