Im stuttering

Nu har jag suttit här i två timmar och sökt på nätet om stamning, men har egentligen inte hittat nåt som jag inte redan vet.. Lite frustrerande.. Vet inte svenska folket mer eller?
Nåja, jag har skickat ett e-mail till min logoped och skrivit en rad eller två hur det ligger till i min värld just nu, och vill att vi ska bestämma möte. Sen vet man ju aldrig om det är rätt adress jag har skickat till, det kan ju vara en gammal. Nåja, då får jag väl helt enkelt ringa henne. Även om jag inte tycker om det.



Märkte ni när läkaren tog ut hans manik och han började stamma mycket, sen när han tog in den igen så snacka han flytande.. Så fantastiskt! Den dagen jag får en sån, och den funkar på mig, jag kommer gråta av glädje. Jag kommer snacka med alla jag möter. Jag kommer bli den lyckligaste på jorden!
Och tydligen ska det finnas en medicin som inte är godkänd som kan hjälpa en, men inte lika mycket som speecheasy som jag har förstått det.



"i would'nt talk if Iabsolutly had to"
Så känner jag också.  När jag är med en grupp med kompisar eller familjen kan jag sitta tyst. Antinge är det för att jag tycker att det är roligt att höra deras samtal, eller så är det för att jag inte vill prata, för att jag stammar.
En sak som är typiskt stammare, förutom att stamma då :P Är att dom/vi antinge sätter fler ord i våra meningar eller färre. Och kan också säga; Ehm, alltså, typ, ööh och så vidare. Jag gör så alla fall, det är ett sätt jag gör för att kunna komma vidare med mina ord och meningar. Det kan ju tolkas som att jag är osäker, men egentligen är jag inte det. Ibland när nån frågar kan jag till och med säga fel bara för att jag känner att jag kommer stamma om jag säger vad som är rätt. Som om nån ska fråga om vägen, jag kan säga då "jag vet inte" även om jag känner till det in i sömnen. Jag vet, det låter dumt. Men man gör så bara för att man inte vill stamma, eller visa det.

Jag har säkert skrivit en del av detta förr, men då blir ni påminda igen så att ni inte glömmer det :D ha ha! Glöm inte titta på klippet, dom är intressanta.

Nu ska jag gå lägga mig, klockan börjar bli lite för mycket  Go natt !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska in och kika på klippen, hoppas att medicinen kommer, det är ju ett steg på vägen. Var rädd om dig.

2008-11-26 @ 09:12:35
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: chanette

oj jag trodde inte du led så av din stamning.. jag tänker inte ens på att du stammar men kanske för jag känt dig i hela ditt liv..

2008-11-26 @ 09:54:31
URL: http://chanette81.webs.com
Postat av: L o t t i i i z z ♥

hehe ;) Men jag kan ju inte sluta o sminka mig helt.. då dör jag! haha! Nä, men lite kajalpenna skadar ju aldrig, och lite mascara.. sen har jag ju alltid lite rouge så att man ser lite rosig ut om kinderna :) Och för att inte glömma foundation! Oj, det blev rätt mkt smink det där ändå! Men jag menar ju inte att jag ska sluta o sminka mig helt ;) Bara sminka mig i mer naturliga färger :)



Bra inlägg Bettan :) Hoppas att du kommer få en sån i framtiden! Fan att den manicken ska vara så dyr :S

2008-11-26 @ 10:56:05
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Nu har jag röstat på dig på http://www.rixfm.com/?underpage=442.11267 :D

2008-11-26 @ 11:03:38
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Linda

S: Nääe. Polo är en tröja så det kör jag inte ;) Jag har en grön istället :P



Underbar är låten..



Fyfasen vad jag gillar att se sånthär. Tänk att jag kanske kommer att kunna hjälpa stammare i framtiden när jag jobbar som logoped. Wonderful!

2008-11-26 @ 18:22:53
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Mamma

Fan att man inte är rik!! =(

Vill inget hellre än att se mitt barn må bra!!!

Älskar dig gränslöst gumman ;)

Massa pussar o kramar//Mamsen

2008-11-27 @ 13:25:00

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0