Pumpapaj.

Jag var ju uppe hos min oma och åt pumpapaj som min moster hade bakat. Sååå gott det va! Det blir en tradition att äta pumpapaj när halloween är slut ;)

Min syster som också var uppe hos vår mormor, berättade att hon redan har börjat julpynta, eller lite smått alla fall. Finns det egentligen nån regel när man ska börja julpynta? Själv tycker jag att man ska julpynta den första advent, som inträffar den 30 november i år. Och då ska granen upp och pyntas :D Annars känns det inte som jul. Men visst, folk får göra som de vill. Det är ju en smaksak trotsallt :)

Förresten, så har jag inte monterat ner min bokhylla och bränt den på bål än! Dels för att jag har ingenting att sätta tvn på, och för att jag hittar ingen insektsnyckel (ja jag vet att det inte heter så, men jag kommer inte på vad det heter :P) Alla fall, måste jag ha en sån för att kunna montera ner den. Och jag vet inte vart pappa har sina verktyg. Jo, i garaget, men har ni sett vilket röra där är? Då så :) ha ha..

Hittade bilder från Tingvalla. Och jag hittade mig och syrran. På andra bilder håller vi för öronen, för att dom skriker så när dom ska rösta vem som ska vinna resan :P



Nu tänkte jag alla fall ta en lugn kväll med lite tvtittande :) Ciao!

Kommentarer
Postat av: hanna

Visst är den. =)

2008-11-03 @ 21:19:18
URL: http://hannaxen.blogg.se/
Postat av: Lisa

verkar som ni hade en rolig kväll bara genom att se på dessa bilder =) mm det gör hon faktiskt =) naaw taack, söt du är!

2008-11-03 @ 21:48:02
URL: http://lisawahrer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0