Vem har satt på en 15åring sist?

Ja, det var ju samtalsämnet uppe hos Anders igår kväll. Tydlingen är dessa tre killkompisarna experter på att sätta på 15åringar. Och dom är 20-21år. Robin kom på första plats, Jonas på andra och Anders på tredje :P ha ha! Det värsta var också att dessa femtonåringar hade ljugit om sin ålder, och det fick dom reda på senare när dom hade skrivit till killarna på Lunarstorm. F15. AAAAH! Det var så himla roligt att höra på :P

Jag har själv gjort nåt liknande. Killen som jag åkte till i Kalmar, när jag var 13år. Jag sa att jag var 15år. Vilket jag berättade för honom sen efter en tid. Naturligtvis bröt han kontakten, det förstår jag. Det hade jag också gjort. Han var ju 18år.

Så, vad händer idag? Jag ska inhandla all mat som jag ska ha till imorron. Jag funderar på att ändra efterrätten, det blir nog för mycket iallafall.

Jag håller på att kolla på tradera efter tv-spel. Dom riktigt gamla. Nitendo 8bitars om ni kommer ihåg det? Jag hade nåt liknande. Men sen försvann en kabel, så klart den viktigaste kabeln av alla. Så jag kan inte spela mer och jag saknar det verkligen. Det är roligt att sätta igång tvn och tvspelet och lira lite :)

Tagen från tradera.com

Kommentarer
Postat av: Linda

S: Wooow, Lunnarp city. That's sooo fab! ;)



Jag bor i Gärarp med det mesta berodde inte på mig vafan! Vi har ett stooooort garage eftersom vi har en maskinstation med en traktorgrävare. Jag har ingen lada men vi har ett stall. Så typ.. Så. Haha!



Ajajaj, synd jag bara ser ut så på bilder då ;) Nu ser jag mer ut som en vattenmelon i ansiktet ;)



HAHAHAHHAHA, varför vill man knulla 15åringar? :D HAHA! Feeegt.

2008-11-08 @ 12:30:36
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Jenilita lottar ut en GUESS VÄSKA

ooh det gamla nintendot älskar jag!! har med kvar det! det e det ända ja kan varva hahaha

intressant inlägg om 15 år o sex-- ja vet inte va ja tycker om det.. men i största allmänht tycker jag man e för ung när man e 15 år ändå. kram

2008-11-08 @ 12:57:50
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Jenilita lottar ut en GUESS VÄSKA

hihi tack det va en tjej som gjorde den åt mej:)

2008-11-08 @ 12:58:29
URL: http://www.blonditamedfotboja.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0