Bestämt mig.

Nu ska jag börja på vatten-gympa! Jag måste verkligen börja med nånting, jag tycker inte om att vara så här överviktig. Seriöst så tycker jag att det är fult på mig. Jag vet många som är jätte söta även om dom har lite mer att ge, men gud, jag pallar det inte mer. Ska jag både va överviktig och stamma?! Båda sakerna är anträngade.. Ja, tror mig eller ej. Men att stamma är faktiskt ansträngande. Tänk er när vi fastnar på ett ord, och ni spänner kroppen för att få fram ordet.. Det tär på kroppen. Jag vill må bra helt enkelt :)

Jag har en fluga på mitt rum som är så jävla irriterande!! Den sätter sig på min näsa hela tiden ! OMG! Döööö för fan!



Alltså jag blev så jävla kär i denna.. Hittade den på Ellos.se, men den hae fått väldigt dålig kritik att den var för stor. Så jag måste nog avstå.. Men sen vill jag ju gärna ha den.. Jag vågar ju heller inte beställa eftersom jag vet hur det är ekonomist för mig.. Men dom har ju just nu rabatter som man får.. och dom går ut den 23oktober. Jag får nog sova på saken.

Nu ska jag göra min gå-lägga-sig-ritual!

Kommentarer
Postat av: jenilita

Oh vatten gympa min bästa vännina går på det hon tycker det e skit bra hon försöker få med mej med sen när ja blir av med bojan:)

2008-10-15 @ 21:58:39
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: jenilita

ja det ska vara som balsam för lederna tydligen:) ja jag ska allt haka på min kompis när ja muckar:) bara 39 dar nu:)

2008-10-15 @ 22:24:23
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Lottiiizz

Jag vill oxå börja på vatten gympa :D Vi kan väl börja tillsammans! När är det? Torsdagar!! Vet du vad.. jag har beställt den där päls jackan nu :D wiiiie!! 700 spänn!! haha! ;P inte billigt.. så hoppas att den är lika snygg i verkligehten som på bild!! hehe!

2008-10-15 @ 22:52:17
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Anonym

BRA att du har bestämt dig för att börja men tyvär så gör det dig inte smalare..;) Man måste skrida till verket oxå... Tycker att du ahr bestämt så många ggr redan för att börja på det o andra saker men det har inte blivit av...;) Se nu till att det blir av denna gången... kämpa!!!=) Du klarar det!!!!! YOU GO GIRL!!!!!

2008-10-16 @ 09:51:54
Postat av: Tezzan

O DU!!! Se till o få med dig mamma, DU får vara den drivande kraften i detta nu.... =) DEt fixar du!!Puss

2008-10-16 @ 09:54:00
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0