God middag .

Jag fattar inte hur jag inte kan komma upp! Idag ska jag ändå göra nånting :p haha! Det är som att min kropp är inställt på att inte vakna tidigt. ! ha ha! Hade världens konstigaste dröm igen.. dock var denna konstigare än de igår.. ha ha! Nåja, jag har varit ute med Izzi och gett henne mat, så nu är det min tur :)

Idag blir det Ystad med lotta. Egentligen vill jag inte in där, har inte alls mycket pengar :P eller inga alls.. Men jag har pengar till Sannes present alla fall :D
Nu ska jag ta en snabb dusch, sen ska jag ta bussen in till tomelilla! Wow, jag har inte åkt buss sen skolan :P ha ha! Jag kom ju på att jag har kvar mitt rabattkort. Dah ! Så alla dom dagarna jag har tänkt att jag inte kommer någonstans, så har jag haft mitt rabattkort med pengar på! HAHA! :D Men jag tror inte att där är mycket pengar iofs. Bussen går halv tolv, så jag får nog skynda mig lite :S
Ciao!




Kommentarer
Postat av: Sofia K

Nej, vissa tänker inte mer än på sig själva.. Fast iofs kan jag förstå att man vill ha just siberian husky eftersom det är en så himla fin ras :P Fast man måste ju tänka på hunden också förstås, helst..



Ha en fin kväll!

2008-10-09 @ 18:46:41
URL: http://sofiakpa.blogg.se/
Postat av: Linda

allt bra idag?

2008-10-09 @ 18:47:04
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda

S: HAHA nu var jag rolig va? ;P



Joo, där bor jag. Jag såg ditt hus idag. Duu, det stod kvar. Coolt va? ;P Höhö. Nääe, jag och mamma har bott i Norrland innan vi flyttade hit, till mammas sambo som alltid bott här..



HAHA. "Bussen går halv tolv. Så har du publicerat det 11.44 ;)"

2008-10-09 @ 19:25:26
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

tack, jo jag e nöjd med allting. Dock är det svårt att ta kort på kläder så att dom blir lika snygga som dom är.

2008-10-09 @ 19:58:36
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Karin

åh tack:)

2008-10-09 @ 20:14:21
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0