Veckans.

Jag var duktig idag och gick en lång runda med izzi och åt nyttig mat. Men nu för en stund sen blev jag så hungrig att jag krängde i mig mackor! Precis det jag inte skulle.. Men vad ska jag begära av mig själv? :P ha ha! Jag får väl börja sakta .


- Kärlek
Inte min kärlek, utom andras. När jag träffade min morbror med hans nya flickvän blev jag så glad för deras skull, det gjorde min dag :)

- Fika med vänner.
Man måste verkligen ta vara på sina vänner, man måste träffas. Även om det bara är en fika på en timme. Man hinner prata och uppdatera sin liv för varandra. Vänner är det bästa man kan ha.


- Smärta
Jag har ju klagat på min värk hela veckan känns det som. Den börjar gå bort nu, tack gode gud. Men jag har verkligen inte varit människa på hela veckan. Varit grinig och sur. Hoppas att familjen förstår :/

- Stamningen tog över mig.
Ni kanske kommer ihåg att jag skrev igår att jag la på luren i örat på min killkompis för att jag inte fick fram mitt namn? Det var verkligen jätte hemsk för mig, för så har jag aldrig gjort. Men min tjejkompis sa att han var full, så det är säkert glömt nu ;) Eller så tog han inte illa vid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0