Kvällspromenad



Jag var precis ute med Snuffe och Cesse på en kvällspromenad. Påminn mig att jag aldrig ska göra det igen, dom små dammtussarna korsade koppelna hela tiden och Snuffe stannade vid varenda buske och lyktstolpe. Plus att han bajja två gånger. Som tur tog jag med mig fyra bajspåsar, för Lotta varna mig för detta fenome att han brukar baja två gånger :P ha ha! Nej, skämt och sido. Självklart kommer jag gå ut med promenad med dom fler gånger. Men jag måste först hämta mig lite från kvällens skräck :P haha!

Det känns skumt att vara i denna lägenheten. Den är på bottenvåningen och folk kan glo rätt in, kvittar vilket rum man är i. Förutom på dass, så man kan precis inte gå runt naken som jag älskar :P ha ha! Den lägenheten som jag och tessan ska flytta in i är också på bottenvåningen, riiiiktigt på botten. Man kan stå på trottoaren och glo in. Läskigt.

Jag måste låsa in min cykel också, mamma har gjort mig paranoid. Hoppas jag har nyckeln till källaren.

Cesse har bara legat vid dörren hela tiden, tecken på att han längtar efter mamma och inte är van med mig, men nu ligger han och Snuffe bredvid mig här vid datorn :) Trötta och mätta.

Nu ska jag slänga mig i den mjuka soffan och titta på tv. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0