Självklart.

Pappa och Bea tvingade mig att titta på en film med dom :P Det var ingen skräck denna gången, eftersom dom  alltid kollar på skräck, så tyckte jag att dom kunde få äran av mig sällskap ;) haha! Det blev lite likör också, jag har jobbat hela helgen så jag var faktiskt värd ett litet glas! Så det så :D Alla fall var filmen så där. Det var en självbiografi av Charlie Bronson, han sitter i fängelse och har gjort det i upp mot 30år varav ca 25år i insoleringscell. Han är en av dom mest farligaste fångarna :S Men jag måste säga att skådespelaren gjorde ett bra jobb, och han var ganska snygg också ;) hehe.

Julen har kommit till Familjen Olsson i Lunnarp. Kyrkan är uppe och det betyder jul, den lilla melodin som spelas när man vrider på klockan är underbar, jag ska visa en bild på den imorron. Vi har haft den i hundratals år och den är verkligen guld värd, alla fall för mig. :)
Jag vill redan sätta igång med julbak nu. Det är ju faktiskt första advent, så det är inget fel med det :) Jag kanske kan göra några saffransbullar eller nåt sånt, nu menar jag inte lussekatter ;) Det kommer inte förrän till Lucia. Mums mums!

Nåja, jag får väl försöka sova nu. Jag vaknade vid fem tiden imorse och frös som en isbit i en kall vinternatt! Jag var tvungen att ta på mig min morgonrock och ta upp luvan för att få upp lite värme i kroppen, det är jätte konstigt, jag fryser jätte mycket nuförtiden :S
Gonatt!


Fast sommar hade heller inte suttit fel ;)


Kommentarer
Postat av: Therese

Man får faktiskt lov att börja att julbaka när man vill..;)Där e ju jätte många som bakar lite innan o fryser in o sen tar upp det ur frysen när det e tid o värmer upp lite grann...mmmm..mumsigt..:DPuss

2009-11-30 @ 13:14:45
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0