Sura Tomelilla kärringar

Jag ska väl inte berätta mitt besök hos gyn i detalj, men måste bara berätta att gynekologen gjorde ultraljud på min livmoder, och jag blev ganska sentimental eftersom jag var nästan beredd på att se en bebis. Inte för att jag är gravid! Men för att tanken på att man gör ju princip bara ultraljud när man är med barn :P
Alla fall, jag fick en jätte bra koll och gynekologen var verkligen superduktig och fick mig att känna mig bekväm. Dom flesta tjejer (eller killar) tycker att det är dööpinsamt att gå till gynekologen, visst det är lite ovant. Men vet ni va? Det är inte så farligt om man tänker efter. Det är faktiskt deras jobb, det är bara ni själva som är obekväma. Denna som jag fick nu frågade vad jag gör annars om dagarna, ville få mig att känna mig bekväm. Och det blev jag också, jag skämtade och skrattade. (Tyckte att dom kunde sätta en stor bild på en snygg kille i taket, men med en närmare eftertanke så är nog inte det en sån bra ide eftersom man kanske kommer på andra tankar . haha) Men det jag vill säga att gå och kolla er tjejer! (och killar) Det är inte så farligt som ni tror! Mycket viktigt och kolla om ni verkligen är friska där nere ;)

Sen körde jag och mamma in till Tomelilla, tänkte egentligen att jag skulle till gynekologen själv. Men jag ångra mig i sista sekunden och ville ha min mammas stöd. Vi skulle fika på Bullen&Bönan, men vi kom 20minuter innan dom skulle stänga, så vi tyckte det inte var lönt. Dom stänger tidigare om dagarna nu eftersom där är vägarbete utanför och folk har svårt att ta sig fram, vilket är jävligt synd. För jag älskar det cafeét :) Men nu till rubriken, när vi steg in på b&b så blev vi lite fundersama om vi verkligen skulle fika där och vi höll dörren öppen, vi stod och fundera i två sekunder, sen säger en kärring "Stäng dörren, det drar för fan kallt". Men ursäääääkta oss! Lite kyla har ingen dött av! Jävla satkärring.
Så vi körde till Bo Ohlsson istället och fick gratis fika där istället ;) Gulliga Lollo! Sen körde jag mamma hem och jag körde hem till Lunnarp.

Nu är det mat på G, mums mums!

Kommentarer
Postat av: Ninja

Killar går till urolog xD.

2010-04-24 @ 00:35:34
Postat av: Pauline

Ha ha, det visste jag inte :P

2010-04-24 @ 23:12:03
URL: http://pupsie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0