God middag

Jag vaknade klockan sex imorse i krämpor, mina ben värkte och mina armar hade jag antagligen legat vikta för länge så att dom också värkte. Jag trodde att jag skulle börja gråta, så mycket ont har jag aldrig haft på samma gång, inte ens när jag blev påkörd och bröt benet. :P Nåja, varför jag hade ont i mina ben var nog för att jag stod stilla så mycket igår, jag är ju van att springa från matsalen till köket i hundrasextio. Men nu stod jag praktiskttaget stilla i köket och gjorde tallrikar.

Det märks att hösten är på väg, jag vet.. jag vill egentligen inte erkänna det, för det hade kanske varit skönt med lite värme iallafall. Men det ska faktiskt bli skönt med höst, det betyder mer myspys :) Det är riktigt härligt att sitta på balkongen nu, det blåser knappt in där och solen står på :) Nice.

Izzi ligger på ett par leggings som jag har slängt ner på golvet (dom ska slängas, för där är hål i dom), hon älskar att ligga på kläder, jag vet inte varför men det bara är så. Snart ska jag tvätta, det är ju alltid lika roligt. Det är fan så mycket roligare att tvätta när man bor hemma, då man kan tvätta när man själv vill.. nästan.

Det här med min viktnedgång, det är inte kul längre. Mina kläder blir för stora! Nu måste jag köpa nya, och ja.. vem fan har råd med det? Får väl börja skaffa kreditkort? Nej, helvete heller! Det sista jag vill är att få skulder upp över öronen på mig. Nej nej.. Som Anna brukar säga "Har man inte pengar till det, ska man inte köpa det" Och det är ju sant, eller hur? Man betalar egentligen mer för saken om man delbetalar, eftersom räntan är högre och då blir saken ännu dyrare. Så man tjänar på att spara pengar, och sen köpa saken kontant :) Ibland är jag klok.

Alla fall.. nu har jag babblat på, det behövdes kanske :) Nu ska jag dricka upp min proviva, sen ska jag tvätta .



Dom kanske ser stora ut nu också, men jag lovar.. dom var större innan :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0