Godnatt

Idag har varit en slö dag. Jag vaknade tjugo i tolv (!) antar att min kropp behövde sova, eftersom jag sov nonstop. Sen slöa jag hela eftermiddag, sen beslutade jag mig för att köra in till Ystad på jakt efter en vit skjorta. När jag stänger min dörr så känns det som att jag har glömt nåt, jag kollar väskan och jag hittar inte börsen. Så jag går in i lägenheten och letar som en toka, går ut till bilen, men den är inte där i heller. Jag letar överallt! Så står jag vid ytterporten och sneglar på min cykel, och min börs ligger i korgen!! Helt jävla otroligt! Den har nog legat där i två dagar! Allt var kvar i den också, helt otroligt att ingen har sett den. Här bor ju massor av folk :S
Jag kommer iväg till Ystad alla fall och hittar skjortan, min jobbarkompis tipsade mig om att Flash hade en och alldeles riktigt :) Sen tog jag en snabb kaffe med Carol, fick prata ut lite också. Skönt! Saknar våra samtal... Jag hittade lite annat också så klart, lite linnen på lindex och leggings på H&M, och lite godis till Izzi :)
Sen körde jag ut till Lunnarp och hämtade lite post och kollade på köket :) Det är verkligen annorlunda, men fint självklart!

Nu ska jag gå lägga mig, först ta en huvudvärktablett. Jobb imorron, fredag och lördag (långt in på natten) Jag kommer vara död på söndag.

Negativt.

Kommentarer
Postat av: pappsen

Vadå "negativt"???? Något du inte berättat för oss???

2010-07-29 @ 17:11:17

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0