Goodmorning sunshine!

Jag kan ju inte påstå att det är nåt fint väder, dock är det ganska varmt, eller kvavt. Jag vaknade idag vid åtta av att jag hade solen mitt i ögonen. Den lilla spingan mellan persiennen och fönstret i köket trängde sig solen igen rätt på mig!
Så vad händer idag? Det är inget strandväder. Men det är perfekt marknadväder.. och städväder. Fast usch, jag vill inte till kiviksmarknad. Det är för stort (Sveriges största för att skryta lite) Så därför ska jag fixa lite i lägenheten tänkte jag, det är ju min sista lediga dag (av mina två) så då kan jag lika bra snygga till här.

Igår hade jag en jääätte mysig dag med Carol på stranden. Vi körde först ut till ryssvägen, men där var så himla mycket folk, vi fick stå i bilkö en bra stund. Så vi körde vidare.. Vi beslöt oss för att köra till Löderupsstrandbad, fast jag höll på att köra in till Kåseberga :P haha! När jag väl kommer mot löderup så missar jag att svänga in, så vi beslöt oss för att köra till Sandhammaren. Jag säger bara; JÄVLA TURISTER! Jag lovar att där var inte en enda parkeringen, folk hade ställt sig där man inte får stå. Det var rena kaoset! Så vi körde tillbaka till Löderup. Där det faktiskt var underbart skönt att vara. Där var lagom med folk, man hade sina 2-3meters avstånd runt om sig. Det var riktigt avslappnande att sitta på brassestolen, dricka kaffe och njuta av solen. Och då och då bada lite i havet, och leka med vågorna :D Man känner sig som barn igen. Helt underbart.
Sen vid fyra var det tid att bege sig. När vi kommer till Nybro/Sandskogen så får vi stå i bilkö i evigheter. Jag lovar, vi körde i 10km/h. AAAH!
När jag kom till Tomelilla hämtade jag Izzi och begav mig till mamma och hjälpte henne att flytta. Liite drygt att hon ska bo på tredje våningen :P haha! Men vi överlevde :D Och kära mamma bjöd oss på mat sen. Muuums!
När det började bli lite mörkare så kläcker jag ur mig "Snart börjar det bli mjölk" haha! Snacka om jag var trött :P

Nej, nu ska jag käka frukost. Ciao!

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

"Mjölk" ASG ;) haha! Jag är oxå ledig idag :) - jävla skit väder!

2010-07-21 @ 11:42:47
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0