Tror ni att jag har somnat?

Naturligtvis inte.. Jag ligger och letar soffor, jag har nämnligen ingen och jag insåg att jag flyttar om 2½ vecka, lite panik kände jag där (!) Så länge får det bli en begagnad soffa innan jag ärver mammas när hon ska köpa ny (okej, då blir den också begagnad. haha!) Letar lite på blocket nu efter en billig jävel, typ 500kr så att man inte får dåligt samvete sen när man kastar den ;) hehe. Nä, jag är väl så snål att jag lägger ut den på blocket igen för det dubbla priset ;) HAHA!
Det är egentligen bara en soffa jag behöver, som är absolut nödvändigast. Ja, och stekpanna och kastruller så att jag kan laga mat. Men annars är det ingen större panik med det andra, tänkte att jag skulle ta en runda till Ikea någon dag också och shoppa lite där :)

Hehe, jag kom och tänka på lite felsägningar som min familj är expert på:

"Jag stammar så mycket, så att jag fryser" - Pauline
"Mina lök tål inte ögon" - Pontus
"Vill du ställa in dammsugaren i kylen?" (Hon menade mjölken)- Mamma
"Vill Bille åka milen?" (Vill Mille "hunden" åka bilen?) - Pappa

Jag gjorde bort mig på jobbet i fredes också. Jag och anna hjälptes åt att plocka ut kaffekoppar till ett stort sällskap (Hon håller en bricka med koppar medans jag frågar gästen om kaffe), jag frågar en gäst om denne ville ha kaffe, men han ville ha en coca cola istället och för att jag ska komma ihåg det så säger jag det några gånger i huvet. Men bara det när jag skulle fråga nästa gäst om kaffe så blev det "Coca?" Vi alla fick ett gott skratt alla fall :D haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0