Jag vet inte vad jag vill längre.

Jag har börjat tänka för mycket. Vill jag verkligen flytta till småland och plugga där? Jag ska kanske hitta nåt här i skåne? Hur kommer det gå för mig och A? Klarar vi distansen? Hur ska jag göra med mina djur om jag flyttar långt iväg? När är det min tur att flytta hemifrån?
Många frågor och inga svar. Jag lovar, detta är bara en liten bråkdel av alla frågor som snurrar runt i mitt huvud.
Att gå och prata med någon (psykolog, kurator eller nåt liknande) är verkligen inte min grej. Jag har gjort det en gång och jag kände mig väldigt obekväm. Jag är väldigt skeptiskt till det jobbet, dom sitter och tjänar pengar på att jag pratar, och dom säger ett par ord då och då! Nä, om jag vill prata med någon så gör jag det med någon jag känner och är bekväm med, som en familjemedlem eller nära vän.

Nu är det verkligen dax för att sova. Jag har en del ärenden jag ska göra imorron :) Bland annat besiktiga bilen! (äntligen)

Kommentarer
Postat av: Carol

Du kan alltid börja med att öppna upp dig för mig... bara en tanke!

puss.

2010-03-10 @ 09:46:37
Postat av: Therese

Du kan inte bedömma det här med att prata med någon utomstående på bara EN gång!!!!

"Inte din grej"???

Nåja jag vet ju inte hur du fungerar förstås men en sak vet jag o det e att det kan gå illa om du inte gör nåt åt ditt "mående" snart...:S

Flytta hemifrån kan du inte göra förrän du har fast jobb o en bra inkomst eller när du är 25 år ELLER om du flyttar långt hemifrån för att plugga...:Ddär var helt plötsligt 2 val..:D he he he..:D Se vad jag kan trolla fram till dig..:DAntingen så söker du fast jobb som fan eller så flyttar du långt hemifrån..:D Eller så flyttar du hem till A o letar jobb??? 3 val (såvida han vill att du ska bo hos honom förstås)..:D

2010-03-10 @ 15:24:09
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0