Helgen

I fredes kväll åkte jag in till Ystad för att käka lite med Anna, det blev kinamat. Sällan jag äter sån mat? ;) haha! Sjävklart rensade vi tallrikarna, lite motstånd hade jag eftersom jag hade ätit kinabuffé till lunch (fyra portioner!). Sen gick vi över till Soft, vi kom så tidigt att folk faktiskt åt där. Annars brukar jag bara där när folk bara dricker ;) haha! Efter en stund där gick vi till Kingan och där var mycket mer liv alla fall :)
Vid ett tiden tog jag tåget hem.

I lördags blev det jobb hela dagen.
Av någon konstig anledning fick jag och Anna för oss att dra till öja. NYKTRA! Vi klädde verkligen upp oss, bara för att liksom. Sen körde vi dit.. Jag måste säga att man hade en helt annan syn på det. Allt såg annorlunda ut (inte bara för att dom hade gjort om där och där typ bara var lammkött och småtjejer). Det var ganska skönt att se andra fulla, när man mådde helt prima själv :) Dock luktade alla sprit, och hela stället luktade svett. Not nice. Vi hittade min lilla kusin Alec, ganska rund om fötterna, men roligt :D haha! Lite tråkigt att vissa människor bara går dit för att söka bråk, väldigt moget.
Den nya generationen av ungdomar har tagit över Öja nu. Vi gamlingar kan gå till Lite Mer nu. Seriöst var där väääldigt lite av folk i min ålder. Visst att man såg nån enstaka som aldrig kommer bryta mönstret, men dom flesta var 18år.

Tro det eller ej, men idag vaknade jag bakis. Jag hade huvudvärk och var trött och seg. Det var nog pga av spritångerna igår :P haha! Helt sjukt. Men jag kom till jobbet och det blev några timmars jobb.
När jag kom hem mötte jag Tessan, Alicia och grannbarnen. Så jag släppte ut Izzi och pratade med dom.
Nu sitter jag i soffan, har tänt massa värmeljus och izzi ligger och tittar på mig :P Jag blev akut gottissugen, så jag ska ta ett glas proviva och en morot. Yes, I am nyttig ;) haha!


Jag i lördes.


Jag och Anna i lördes.


Izzi just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0